Z
zmej gorjanin
Гостин
Абе во ред е се тоа, ама пет месеци да не приметиш дека нешто не е во ред? Па малечко бебче ќе почне да вришти само у твое присуство ако се осеќа несигурно со тебе или не му е пријатно во твоја близина, а не па после вакво тепање. Јас знам дека некогаш ситуацијата налага да некој мора да ти го чува детето, ама па сигурно и нема на било кој да го довериш, без оглед на тоа колку и е да е поскапо. На страна што и кај нас се издаваат лиценци за дадилки и негувателки, дури има и лиценцирани институции и градинки. Ако не тоа ќе прашаш пријатели кои имале добро искуство, не да ја прибереш првата што ќе се нафати, а ситуацијава таква ми делува.Оди кажи и на тетка ми што работи на клиника по 15 саати и дежура за да му овозможи млеко и пелени на братучед ми и лекови за тетин ми, дека поважна и е кариерата отколку детето... Македонија и бркање кариера, па може ли да бидете понаивни од ова?
Ебаве тоа, лесно ви е да коментирате, тато носи - мама меси, ни знаете што какви судбини има, ни ништо, комфорната зона ни на сон ненапуштена.