Мигрантите низ Македонија

?

..........

Гостин
Уште не си најде маж а, штета...
Маж ако ти треба на тебе барај си, јас дупам само бричени шхиптарки, ако не веруваш прати го нусето ке ти пратам пп број адреса каде да дојде да и ја искорнам пичката, и да ви го управам сојот, од нејзината пичка ќе испане еден прав Македонец, ќе ви го управам сојот, само тоа е спас за вас.

Боли вистината а, кафказ? племе сте кафказко офчарско козоебачко, сите статистики говорат дека сте нај виран племе, убијци на деца, муџахедини, педофили криминалци насилници, едноставно стока.....тоа е реалноста..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Маж ако ти треба на тебе барај си, јас дупам само бричени шхиптарки, ако не веруваш прати го нусето ке ти пратам пп број адреса каде да дојде да и ја искорнам пичката, и да ви го управам сојот, од нејзината пичка ќе испане еден прав Македонец, ќе ви го управам сојот, само тоа е спас за вас.

Боли вистината а, кафказ? племе сте кафказко офчарско козоебачко, сите статистики говорат дека сте нај виран племе, убијци на деца, муџахедини, педофили криминалци насилници, едноставно стока.....тоа е реалноста..
Ако не си педер и го мразиш тоа јас глава сечам.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Поздрав "АНТИФАШИСТИ" !

https://www.youtube.com/watch?v=3irBLCr5bYA&list=PLD166BA469F596A05

Маструбирајте и вие сега

Инаку порака до овие две испрани мозоци групации

SAME SHIT, DIFFERENT IDEOLOGY !!! [DOUBLEPOST=1441828880][/DOUBLEPOST]

Другар, ќе те молам без бегање од тема, овде не се работи за Албанците, темата е друга, а овие работи расправајте си ги во приватни пораки меѓу тебе и ПУНО.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Саудиска Арабија конечно се понудила да им помогне на мигрантите... со тоа што ќе им изгради 200 џамии во Германија. :ROFLMAO:
Die arabische Halbinsel schottet sich ab

...Сепак, денес Саудиска Арабија не прима бегалци од земјите зафатени од граѓански војни, посебно не од Сирија. Наместо тоа, како што пренесува либанскиот весник Ал Дијар, Саудиска Арабија нуди за бегалците-муслимани, кои се примаат во Германија, изградба на 200 џамии...
Сега за сега, понудата е оценета како „цинична“.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.328
Поени од реакции
8.846
Саудиска Арабија конечно се понудила да им помогне на мигрантите... со тоа што ќе им изгради 200 џамии во Германија. :ROFLMAO:

Хахах, ова е веќе Монти Пајтонски хумор. :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Во Македонија веќе одамна се градат каде што полиција или инспекторат нема пристап,па види ти сега :D

Ееејјј во Германија останете си вие,Меркел нека ве глеа како свои деца,а ние ќе ви пуштаме по некој милион за по некоја џамија во некој град во Германија,само посакајте.

Па Хитлер сега во гроб се јаде,се корне,се превртува

Т

Триптико

Гостин
@Acohipmk не се емигранти, туку бегалци. Сиријците (условно речено зашто се најбројни) бегаат "у бољи живот", а не да спасат глава. Ете ти ја Сиријката, сама ги откри. Повеќето држави веќе го зборат истото. И не е исто Сирија - Германија и Украина - Русија. Што е најчудно, Украинци бегаат токму во државата што ги нападна?!? И уште почудно, прифатени се како свои?!??? Ова е најдиректен доказ дека таа војна и тоа како е наместена од надвор. Немаат проблем Русија и Украина, имаат некои украински политичари, лакоми за власт и пари.

Т

Триптико

Гостин
@Pina со вакви се замараш:

Israel won't accept refugees from Syria, Prime Minister Benjamin Netanyahu said Sunday as the government began building a security fence along the Jordanian border.

"Israel is not indifferent to the human tragedy of the refugees from Syria and Africa," Netanyahu said at the beginning of his Sunday Cabinet meeting, the prime minister's office said.

But "Israel is a small country, a very small country, that lacks demographic and geographic depth," he said. "Therefore, we must control our borders, against both illegal migrants and terrorism."

Знаел Хитлер зошто ја чисти планетава од нив. Оние под него заебале работа.

Пази како им почнува написот...со извинување!!!

http://www.nbcnews.com/news/world/israel-building-syrian-border-fence-wont-accept-refugees-netanyahu-n422676

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
@Acohipmk не се емигранти, туку бегалци. Сиријците (условно речено зашто се најбројни) бегаат "у бољи живот", а не да спасат глава. Ете ти ја Сиријката, сама ги откри. Повеќето држави веќе го зборат истото. И не е исто Сирија - Германија и Украина - Русија. Што е најчудно, Украинци бегаат токму во државата што ги нападна?!? И уште почудно, прифатени се како свои?!??? Ова е најдиректен доказ дека таа војна и тоа како е наместена од надвор. Немаат проблем Русија и Украина, имаат некои украински политичари, лакоми за власт и пари.
Македонците бегаат во подобар живот а не сиријците. Сиријците бегаат од војна. Ти како сакаш наречи ги но тие секако го напуштиле домот и под знак прашалник е нивното враќање назад.
Јас не ги споредувам. Јас не ги барам причините. Јас ТВРДАМ дека стотици илјади (ако не и повеќе) украинци се НЕвнатрешно раселени. Па ти сакаш наречи ги мигранти, емигранти, бегалци...

Т

Триптико

Гостин
Македонците бегаат во подобар живот а не сиријците. Сиријците бегаат од војна. Ти како сакаш наречи ги но тие секако го напуштиле домот и под знак прашалник е нивното враќање назад.
Јас не ги споредувам. Јас не ги барам причините. Јас ТВРДАМ дека стотици илјади (ако не и повеќе) украинци се НЕвнатрешно раселени. Па ти сакаш наречи ги мигранти, емигранти, бегалци...
А јас мислев лангелина е идиотот. Ц ц ц... Како да ги наречам како сакам? Си има терминологија и за вакви и за други, и за трети. Бегалци БЕГААТ, НЕ ИЗВОДАТ, економски емигранти БИРААТ КАДЕ ќе одат и точно знаат зошто. Ти не ги споредуваш, ама ги спомнуваш. Исти курац, друго паковање работава. И ни јас, а ни под разно пак ти, не знаеме колку се точно. УНХЦР кажува бројка 1.4 мил ВНАТРЕШНО РАСЕЛЕНИ!!! Унгарија предупредува на доаѓање на НЕКОЛКУ МИЛИОНИ!!! Јасно ти е? Или ќе се инаетиме...

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
А јас мислев лангелина е идиотот. Ц ц ц... Како да ги наречам како сакам? Си има терминологија и за вакви и за други, и за трети. Бегалци БЕГААТ, НЕ ИЗВОДАТ, економски емигранти БИРААТ КАДЕ ќе одат и точно знаат зошто. Ти не ги споредуваш, ама ги спомнуваш. Исти курац, друго паковање работава. И ни јас, а ни под разно пак ти, не знаеме колку се точно. УНХЦР кажува бројка 1.4 мил ВНАТРЕШНО РАСЕЛЕНИ!!! Унгарија предупредува на доаѓање на НЕКОЛКУ МИЛИОНИ!!! Јасно ти е? Или ќе се инаетиме...
Чувај си го паметот за себе. Не ми реплицирај повеќе.

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Поздрав "АНТИФАШИСТИ" !

https://www.youtube.com/watch?v=3irBLCr5bYA&list=PLD166BA469F596A05

Маструбирајте и вие сега

Инаку порака до овие две испрани мозоци групации

SAME SHIT, DIFFERENT IDEOLOGY !!!
а кој вика дека нема стока и меѓу нив? што значи тоа, дека треба никој да не биде пуштен, жени, деца, нормални луѓе што само сакаат да не живеат како кучиња? или дека не се тепани и дискриминирани во цела Европа? според 99 посто од коментарите овде, и на двете прашања одговорот е ДА. само белата христијанска раса е добра и затоа има право да живее на овие свети простори, невознемирувана и хомогена за век и веков. абе дедовците ваши што пред 70 години се бореа против фашистичкото зло се превртуваат во гроб...

?

..........

Гостин
а кој вика дека нема стока и меѓу нив? што значи тоа, дека треба никој да не биде пуштен, жени, деца, нормални луѓе што само сакаат да не живеат како кучиња? или дека не се тепани и дискриминирани во цела Европа? според 99 посто од коментарите овде, и на двете прашања одговорот е ДА. само белата христијанска раса е добра и затоа има право да живее на овие свети простори, невознемирувана и хомогена за век и веков. абе дедовците ваши што пред 70 години се бореа против фашистичкото зло се превртуваат во гроб...
Ха стока меѓу нив, правилно е човек меѓу стоката, 80 посто од педофилската религија се стока, 20 луге, тоа го говорат сите статистики...

Т

Триптико

Гостин
@toy soldier нашите дедовци се бореле за муслимани да дојдат овде? Изгледа различна светска историја сме учеле. Второ, сам кажуваш дека дедовци, мажи се бореле. А не како овие, мажите магла, вие жени снајдете се. Те читам, се обидуваш да вмешаш расизам како проблем. Прво, расизам е измислица на еврејски плачко. Второ, никој нема проблем со раса туку со нивна некултура и одбивање да се вклопат во системот во кој доаѓаат. Трето, ако Белите се толку расистички настроени, како немаат проблем со жолта раса? Само, жолта раса не напаѓа кого стигне, не лежи дома како паразит и не ги цеди државните фондови, истовремено напаѓајќи ја истата држава. Каде си прочитал, Кинез, Јапонец, Кореец... Направиле напад на полиција, зборуваат од инает на свој јазик, малтретираат обични граѓани по улици и сл? Никаде. Дури и да имало, тоа била некоја банда од 2ца без 3ца и се решавало за неколку дена. Муслиманиве, како да се програмирани. Силни се само во група, своите жени ги кријат дома, а се прават курац и пол со жени од други религии, јазик учи само еден колку да можат да квичат пред суд и да се вадат на расизам и сл. Ако ги нападнеш, ти си крив. Ако те нападнат, исто. И, да! Белата раса има ексклузивно право да живее во Европа. А и историјата покажува дека е супериорна во однос на другите. Тоа што во Шведска ја погрешиле дрогата, во брзо време ќе се поправи.

Kajgana Shop

На врв Bottom