Криминалци и криминални групи во МК

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Еве едно интересно видео од 2008 г. кога Грујо го имитираше Путин, демек оди сам на работа... а заприметете ја неговата верна сенка на само 5 метри од него. Само што не беше толку познат тогаш помеѓу народот :D

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Да да знам за кого кажуваш... Урко е сменет поради други причини не поради застрашувачки поглед...
Не реков дека е сменет поради застрашувачкиот поглед. Знам добро кои се причините поради кои го сменија Урко и тука се сложувам со тебе околу мотивите за неговата професионална и бизнис елиминација.
Иначе ми го кажуваа дечкото што е сега главен на обезбедувањето на Груевски не паметам како се вика и од каде беше, иначе бил неколку години во ЕСЗ Тигар па од таму е избран и префрлен да биде телохранител на Груевски веројатно избран од Урко. Иначе од сите 9 години додека Урко беше главен овој дечково што е сега на негово место му беше во последните 5, 6 години десна рака во службените обврски и сега дури и го замени. Чиста реткост и привилегија е да те остават таму со години повекето ги менуваат на неколку месеца до една година. Што ради безбедносни причини што ради рекет апетити и искористување на службата. Овој што е сега главен на Грујо во однос на професионалноста исто така го пофалија многу значи тотално фер никакви рекети и искористувања а од друга страна доста многу спремен благодарение на сите обуки за сите овие години во Израел повеке пати, во Америка и мн. други места, обуки од секаков тип возење во гужва, обука за анти терористички напад од МОСАД, Крав Мага обука
.
Тука само мала корекција околу бројките. Урко беше телехранител на Груевски уште кога овој беше министер за финансии, значи од 98-ма години. Тоа се многу години верна сенка. Тоа е и главната причина зошто не можат да го ликвидираат Урко, човекот едноставно се знае за Груевски во последните 17 години и плус имаше цела параполиција зад себе. Поседува многу работи што може да ги уништат .

Но, него го фати еврејската клетва да имаш па да немаш. Да си нешто па ништо.

Иначе за овој новиот на Груевски и јас го имам ова истото наслушнато што го пишуваш, но мислев да не има уште нешто, да не почнал да брца во медот, во оној најслаткиот. ;)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Не реков дека е сменет поради застрашувачкиот поглед. Знам добро кои се причините поради кои го сменија Урко и тука се сложувам со тебе околу мотивите за неговата професионална и бизнис елиминација.
.
Тука само мала корекција околу бројките. Урко беше телехранител на Груевски уште кога овој беше министер за финансии, значи од 98-ма години. Тоа се многу години верна сенка. Тоа е и главната причина зошто не можат да го ликвидираат Урко, човекот едноставно се знае за Груевски во последните 17 години и плус имаше цела параполиција зад себе. Поседува многу работи што може да ги уништат .

Но, него го фати еврејската клетва да имаш па да немаш. Да си нешто па ништо.

Иначе за овој новиот на Груевски и јас го имам ова истото наслушнато што го пишуваш, но мислев да не има уште нешто, да не почнал да брца во медот, во оној најслаткиот. ;)
Нешто имав слушнато за Урко дека му бил поодамна телохранител на Груевски ама незнаев дека толку многу години уште кога бил министер... Иначе за овој што сега е на местото на Урко од повеке луѓе имам слушнато дека е доста професионален во однос на неискористување на службата. Не го бранам или нешто слично... Него тоа е за браво во оваа искорумпирана држава со волку расипан народ.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
"ЕКСЛУЗИВНО ЕКСКЛУЗИВНО ЕКСКЛУЗИВНО"
Феноменален текст од З.Б. Буревесник за тоа кој ги контролира тајните служби по наредба на Мијалков односно Мијалков е пардон беше главен на сите три тајни служби а текстов е толку битен и ексклузивен затоа што е пишуван од член на петтата управа (една од тајните служби). Текстот е за човекот кој е веднаш под Мијалков во однос на моќта и власта се работи за Горан Грујевски тој е директор на 5-та управа и главен командант на сите 3-ри полициски специјални единици под контроверзни услови нормално и морам да кажам човек кој одлучува кој ке биде апсен, убиен итн. Задолжително и внимателно прочитајте го текстот има многу битни факти и спомнати имиња.

1. И така натаму. :) http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/446-i-taka-natamu

2. Продолжение на првиот текст базирано на фото галерија. http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/449-komandirka-shurunjajka-i-papuchar

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
"ЕКСЛУЗИВНО ЕКСКЛУЗИВНО ЕКСКЛУЗИВНО"
Феноменален текст од З.Б. Буревесник за тоа кој ги контролира тајните служби по наредба на Мијалков односно Мијалков е пардон беше главен на сите три тајни служби а текстов е толку битен и ексклузивен затоа што е пишуван од член на петтата управа (една од тајните служби). Текстот е за човекот кој е веднаш под Мијалков во однос на моќта и власта се работи за Горан Грујевски тој е директор на 5-та управа и главен командант на сите 3-ри полициски специјални единици под контроверзни услови нормално и морам да кажам човек кој одлучува кој ке биде апсен, убиен итн. Задолжително и внимателно прочитајте го текстот има многу битни факти и спомнати имиња.

1. И така натаму. :) http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/446-i-taka-natamu

2. Продолжение на првиот текст базирано на фото галерија. http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/449-komandirka-shurunjajka-i-papuchar
Мало надополнување за изминатиов текст. Овој линк не е директно поврзан со изминативе два, но индиректно е. Се работи за детален извештај на работата на разузнавачот Слободан Богоевски кој палел и гасел кога се во прашања насоката на текот на политичките и меѓуетничките односи на Р.М. со соседството и со мултинационалноста внатре... Богоевски е еден од најголеми ако не и најголем и највлијателен разузнавач што воопшто потекнува од Р.М. Мој став е дека разузнавачите се со подеднкаво валкани раце како и криминалците ако не и со повалкани. Проследете и ке ви стане јасно од каде дува ветерот.

Буревесник. http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/451-lakmus-rasipnik-zharko-i-mnogu-kriminal

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Мало надополнување за изминатиов текст. Овој линк не е директно поврзан со изминативе два, но индиректно е. Се работи за детален извештај на работата на разузнавачот Слободан Богоевски кој палел и гасел кога се во прашања насоката на текот на политичките и меѓуетничките односи на Р.М. со соседството и со мултинационалноста внатре... Богоевски е еден од најголеми ако не и најголем и највлијателен разузнавач што воопшто потекнува од Р.М. Мој став е дека разузнавачите се со подеднкаво валкани раце како и криминалците ако не и со повалкани. Проследете и ке ви стане јасно од каде дува ветерот.

Буревесник. http://burevesnik.org/index.php/ekskluzivno/item/451-lakmus-rasipnik-zharko-i-mnogu-kriminal
или со други зборови Слободан Богоевски бил Мијалков на 90-тите

C

cige

Гостин
Еко за кратко смени неколку жени купи луксузно Ферари скапо стотици илјади евра и за многу кратко време со неговата десна рака на некоја од пругите ги удри воз по што како ги влечел возот така евра летале низ пругата.
Кој ги пишувал овие глупости? Од кај излегува ова? Ферарито беше рент а кар. Секое лето носеа различни коли, најчесто Јагуари, Нисани, Субару и слични ретки спортски автомобили. Инаку познати се под прекарот Зајковци.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Така некако... Според мене и поголем од него во моќта на делување на балканските простори.[DOUBLEPOST=1441888742][/DOUBLEPOST]
Кој ги пишувал овие глупости? Од кај излегува ова? Ферарито беше рент а кар. Секое лето носеа различни коли, најчесто Јагуари, Нисани, Субару и слични ретки спортски автомобили. Инаку познати се под прекарот Зајковци.
Јас ги пишував... :) Како што ми е пренесено така пишувам иначе не ме чуди што било изнајмено Ферарито од такви фраери како нив вакви финти и не се нешто ново.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.305
Поени од реакции
5.911
Зоран Божиновски прв пат за убиството на Џелал Ајети Џељо...

"Dolžen sum vi edna informacija. Bev u pritvor vo noemvri 2013. koga vo Aračinovo e ubien DŽELJAL AJETI Dželjo... Na slikite podolu možete da si osvežite memorija so slikite od NARKO SVADBATA koi gi objaviv kratko otkako decata FANTOM i AJLA se zemaa! Toa e svadbata na koja glaven pejač e ORCE KAMČEV, a URKO ja pee svojata LEBEDOVA PESNA....

Informacijata što vi ja dolžam e povrzana so DŽELJO. Pričina za negova likvidacija e greškata što ja napravil vo kilaža, vo trgovijata soPOLIKOLOROT NA STANISLAVA ČOČOROVSKA... Pred da bide ubien DŽELJAL AJETI doma vo Aračinovo bil poseten od Ali Ahmeti i negovata svita. Semejstvoto AJETI mislele deka ACA ANTIĆ im ide vo poseta od počit. Toj vsušnost došol vo ,,proštalna poseta,,. Od ovaa domašna poseta postoi i video snimka, koja ne e puštena vo javnost poradi zaginuvanjeto na domakinot...

Inaku, polikolorot na mnogumina im dojde do glava. Lošo merela vagata! A tegovite gi baždarel narkodilerot LJUPČO TODOROVSKI DJUBRE... Na zaebancija, nekoi go vikaat i RADNIK!
https://www.facebook.com/zoran.bozinovski/media_set?set=a.1806880752394.77651.1851189577&type=3&pnref=story"

Baltassar

Profesor
Член од
14 септември 2015
Мислења
4
Поени од реакции
1
Не ми е јасно како влошувањето на видот би ме довело во идризово но добро се е можно по форумиве.
не се плаши нема да има место за тебе во Идризово,се е резервирано...[DOUBLEPOST=1442248310][/DOUBLEPOST]
Кога пишував за Хаџибулиќ за Харун (главниот) и воопшто целата крими фамилија спомнав и за последниот конфликт на Харун односно кога со Јасмин Лесковица убија некој пред 3, 4 години. Али само спомнав пошто ги набројував сите поголеми инциденти. Зошто е убиството не се знае само они си знаат. Како и сите поголеми криминалци така и Харун си има потрчковци е за вакви употреби каде за убиство со негов интерес соучесникот го одлежува целото дело а Харун минималното и притоа ниту тоа не го одлежува поради ѓаволските адвокати...[DOUBLEPOST=1439757571][/DOUBLEPOST]Мало освежување после долго време. Да се разбереме човекот за кого пишувам не е достојна темава поради неговата личност и карактер, но се крена голема фама на Фејсбук каде имаше страница на која за овој човек имаше напишано малку текст и гласеше некако пр. (Убиец, криминалец на слобода...)

Благојче Коруноски
Прегледај го приврзокот 126518

Бале Коруно како што по прилепски си го викаат пријателите и фамилијата е една тешка битанга. Се извинувам на зборовите ама подруго неможе да се опише и затоа и не е достоен ваков криминалец на темава, но само и само поради големата галама околу него го пишувам ова.
Ова не се сигурни информации, но имам информација дека Благојче е братучед на Миле Јанакиески и дека преку Миле, Благојче има добри релации со Мијалков за рекет игрите. На текстот на страницата за него на фб пишуваше дека Благојче е убиец и насилник и ги пишуваше некои од делата за жал не ги паметам, но беа поврзани со насилство и беа тешки кривични дела. Пишуваше и дека Благојче минатово зимо бил осуден на голема затворска казна, но лежел само неколку недели а потоа под дијагноза за некаква хирушка интервенција (операција) излегол од затвор по што до ден денес се нема појавено а не се знае и дали воопшто имало здравствен проблем и потреба од операција кај Благојче.

Овој истиов Благојче Коруноски лично тврдам и со две раце потпишувам дека во Велес го рекетираше Ресторан Базен Снупи по што ги доведе и СГС за и Началниче да се напие малку крв. Благојче идел секој ден од Скопје за Велес за да ги контролира финансиските работи на локалот. Баго ебаго идеше со бело БМВ М5 со скопски регистерски таблички и кога се броеа пари, заработка, се правеше попис он беше седнат до газдата и им земаше проценти од хоби ама баш онака колку што му е ќејф. Ораганизирал и неколку шабански забави по негов стил на базентот чисто за негова желба не за да ја поттикне работата на локалот. Кон крајот на сезоната Благојче му се партнеро-наметнувал на газдата на Снупи кои освен летниов локал базентот зимно време држи и друг локал мал ресторан по што Благојче и од таму сакал да срка и крка. Па баџанакот на газдата на Снупи се противел на математиките на Баго по што добил тешко претепување со тешки телесни повреди. И ништо, нормално... Баго е заштитен џабе судски трошкови ако пробаш да го тужиш со тоа има шанса и да добиеш втор ќотек. СГС крлежот што Баго го донесе во локалот си останал само него го нема пошто доволно исцица за да базентот пропадне и повеке не му е интересно.

И за оваа информација не сум сигурен, но има голема веројатност да наведениов Благојче Коруноски е некаков роднина со убиениот легендарен Орце Коруноски Пикадили кои го убија 2002 во Варна Бугарија.
Бале Корунот нема никаква врска со покојниот Орце Коруновски[DOUBLEPOST=1442250455][/DOUBLEPOST]
Slobodan Bogoevski e obrazovan i ekspert vo negovata profesija od vremeto na Bivsa SFRJ,a site znaat kakvi kadri imalo togas vo bezbednosnite strukturi,taka da sekoj obid da se devalvira negovata strucnost e apsurd.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom