Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Da, jas ovaa postapka pred nekoe vreme ja napraviv i nemam problem(2-3 pati sum go koristel samo)
Па ова е од Хромот кога направи некои промени во однос на додатоците. Автоматски е, но еве ако корисникот сака, може да си ги промени опциите.
Истото за од прилика година дена мислам дека се најавува и кај Mozilla Firefox дека ќе биде.

Е за IE и новиот Edge не знам. Додуша за вториот не ни има додатоци ако не се лажам.

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
Денес купив лаптоп и сега инсталирав Ace stream за да може да гледам тв на torrent tv ru но има проблем google chrome воопшто не го наоѓа плагинот и без тоа не може да гледам тв преку google chrome прелистувачов.

Чаре?
Eve info na ruski e ama ke se snajdes
http://torrent-tv.ru/

Sent from my RACERII using Tapatalk 2

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.042
Поени од реакции
8.356
Има чаре, следи ги чекорите на сликата и би требало да немаш проблеми со додатоците за хромот.
Знам дека вака може да се среди но го немам јас тоа NPAPI , али ќе пробам пак вака вечерва кога ќе бидам дома, моментално пишувам од мобилен.

Член од
9 јуни 2015
Мислења
30
Поени од реакции
20
Последно уредено:

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.920
Знам дека вака може да се среди но го немам јас тоа NPAPI , али ќе пробам пак вака вечерва кога ќе бидам дома, моментално пишувам од мобилен.
NPAPI од безбедносни причини е тргнат од Google Chrome. Мора да се вратиш на претходните верзии. Исто така и во Chrome Dev го нема. Користи Firefox/Internet Explorer.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Абе лудиве го тргнале. Ништо, IE или Firefox ќе треба да користиш, за било кој плеер.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.042
Поени од реакции
8.356
Абе лудиве го тргнале. Ништо, IE или Firefox ќе треба да користиш, за било кој плеер.
И јас вчера кога барав да го решам проблемот прочитав дека е тргнат од верзијата нова ама не бев сигурен дали е точна таа информација.

Ок тогаш ќе користам IE и Firefox за торент стримовиве или пак ќе извадам линкови и дирекно во VLC Ace player.

Член од
29 август 2009
Мислења
131
Поени од реакции
22
imam iptv od volim tv... imam eden problem so linkovite, znaci preku den koga gledam na bilo koj link od niv gledam bez problem no navecer posle sekoj link mi rabota okolu 2-3 min i mi zamrznuva slikata... dali nekoj znae do sto moze da bide problemot kako da se namesti toa ?

bobanku

Macedonia timeless
Член од
16 септември 2012
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.048
imam iptv od volim tv... imam eden problem so linkovite, znaci preku den koga gledam na bilo koj link od niv gledam bez problem no navecer posle sekoj link mi rabota okolu 2-3 min i mi zamrznuva slikata... dali nekoj znae do sto moze da bide problemot kako da se namesti toa ?
Ako imas sopstven hash ne bi trebalo da mrzne a moze i do internetot da e

Sent from my RACERII using Tapatalk 2

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.042
Поени од реакции
8.356
Знае некој како да наместам во VLC Ace player секогаш да ја имам плелистата со канали да не мора при секое уклучување VLC Ace player да ја уставам и да чекам да ја вчита цела листа канали ?

Kajgana Shop

На врв Bottom