Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Добро мене не ми е така другар. мене само лајковите ми се проблем. Инече мојата не прави со ниикој муабет ако не сме у ист клас јас стално поминаувам на одмори и така да гледам стварно девојчето само мене ме сака. ;)
Да не ти рушам филм ама не е толку наивна љубовта ко шо мислиш :D Ама сам ќе го согледаш нештото понатаму кога ќе потпорасниш. Ќе ти дадам најбанален пример од фејсбуков кој го гледам во последно.

Едно бате на возраст колку тебе си фати женска. Почетната на фб ми ја полнеа со слики по 2-3 на ден. Една кај шо се лапаат, друга кај шо јадат нешто сендвич, трето кај шо шетаат. И така срциња мрциња на сите страни, едно 4 години време. Сега знајш шо се има десено? Братот пишува статуси за ,,курви" и лојалност, има клаено своја слика, нема објавено никаква заедничка слика и ја мрази од дното на душата.

Ни под разно не смее да ти се случи филмот дека тоа е тоа и до век и веков останувате заедно. Shit happens. Али то отом потом.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Види брат јас сум сигурен да со девојка ми си одам стално. Никогаш си немам проблеми со други деца. Значи таа не ги гледа нив. Значи затоа и си ја сакам. Си имам добра девојка за мене најдобра. А тоа љубомората онака ми е зошто со нив да учи со мене не. А за љубов таа ми рече одамна никогас нема да направам нешто секогаш сум со тебе не зборам со други и такви други убави пораки. И ми се заколна исто така значи имам 100% верба у неа и стварно си ја сакам и и верувам. Исто така да ви кажам дека јас не ја знав туку таа ме запозна бидејќи ме сакала уште пред 2-3 години. Немала никој досега инече. И ете другари сега ми е лесно. :D
Биди си реален сам со себе и признај си дека немаш доверба затоа и си љубоморен.
Ако имаш доверба нема да се секираш за лајкови на фејсбук веруј ми.
Колку и да се убедуваш дека имаш доверба во нејзе и тие муабети, џабе е зошто постапките твои го покажуваат спротивното.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Ех другар како немам доведрба во неа. Јас за друго сум некако љубоморен повеќе се плашам ама кажувам љубоморен. Јас и верувам на неа ЖИМИ СВЕ И ВЕРУВАМ! Се колнам. И Брат све ОК ама да беме во ист клас... знаеш сега ској ден после школо сум нерасположен... И девјока ми рече вчера да и се вратам стариот, дека многу и требам... рече дека не сака да сум нерасположен пошто многу и паѓало тешко. И тоа вчера многу ме опушти и реков ајде што бидна бидна веќе нема да сум таков. И така другари од срце се расположив од срце и пишував наискрено убави пораки. АМа ете кога одам на школо ка се враќам абе тоа пак нерасположен. Пр. денес еве сега се вратив пред саат време... и пак не расположен сум пошто ме потсеќа школото на тоа и така... гледам не е до мене најсаканата во другио т клас е и затоа.... дури вечерта онака се расположувам ако не е девојка ми.

Последно уредено:
Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Ех другар како немам доведрба во неа. Јас за друго сум некако љубоморен повеќе се плашам ама кажувам љубоморен. Јас и верувам на неа ЖИМИ СВЕ И ВЕРУВАМ! Се колнам. И Брат све ОК ама да беме во ист клас... знаеш сега ској ден после школо сум нерасположен... И девјока ми рече вчера да и се вратам стариот, дека многу и требам... рече дека не сака да сум нерасположен пошто многу и паѓало тешко. И тоа вчера многу ме опушти и реков ајде што бидна бидна веќе нема да сум таков. И така другари од срце се расположив од срце и пишував наискрено убави пораки. АМа ете кога одам на школо ка се враќам абе тоа пак нерасположен. Пр. денес еве сега се вратив пред саат време... и пак не расположен сум пошто ме потсеќа школото на тоа и така... гледам не е до мене најсаканата во другио т клас е и затоа.... дури вечерта онака се расположувам ако не е девојка ми.
Во пубертет сте и двајцата, кога ќе се навикнете на вакво темпо нема да го имате овој проблем. Подобро да е во друг клас верувај, во прва година едни мои школски си беа пар месец-два, после до матурската не се погледнаа и воопшто не комуницираа.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
фала ви на сите другари. Барем вака ми олесна. :D[DOUBLEPOST=1441286990][/DOUBLEPOST]Само да речам заборавив да кажам дека најкриво ми е само за едно нешто. Најбитното. Ние имаме некогаш 6 часа они 5, ние 7 они 6 и така никако полсе школо да се најдеме и да си излеземе тоа воа а девојката не е баш од градот така да има превоз и така другар. единсвениот проблем ми е тоа... :(

Последно уредено:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само да речам заборавив да кажам дека најкриво ми е само за едно нешто. Најбитното. Ние имаме некогаш 6 часа они 5, ние 7 они 6 и така никако полсе школо да се најдеме и да си излеземе тоа воа а девојката не е баш од градот така да има превоз и така другар. единсвениот проблем ми е тоа... :(
Ќе почнеш да бегаш од часеви кај и да е и ќе се среди и тој проблем :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Само да речам заборавив да кажам дека најкриво ми е само за едно нешто. Најбитното. Ние имаме некогаш 6 часа они 5, ние 7 они 6 и така никако полсе школо да се најдеме и да си излеземе тоа воа а девојката не е баш од градот.. :(
Е то е проблемот со денешна младина, се сакаат, сакат да се заедно а не можат, па нормално дека после ќе се дрогираат

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
1.243
Искрено,се плескате ли?[DOUBLEPOST=1441318614][/DOUBLEPOST]
Ќе почнеш да бегаш од часеви кај и да е и ќе се среди и тој проблем :D
И ќе оди прва година трипати како еден братучед,и на крај не заврши.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Само да речам заборавив да кажам дека најкриво ми е само за едно нешто. Најбитното. Ние имаме некогаш 6 часа они 5, ние 7 они 6 и така никако полсе школо да се најдеме и да си излеземе тоа воа а девојката не е баш од градот така да има превоз и така другар. единсвениот проблем ми е тоа... :(
Ако стварно те сака, ќе те чека кога има помалку часови од тебе. Ако не, раскини и' и најди си некоја од твојот клас.

Поздрав и со лесно.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Е то е проблемот со денешна младина, се сакаат, сакат да се заедно а не можат, па нормално дека после ќе се дрогираат
Какво дрогирање што зборуваш ти? Не сме ненормални ние! Инаку тоа е другари еве денес губија час они и јас баш имав исто ко нив и излегов. Сепак има решение. ;)[DOUBLEPOST=1441390506][/DOUBLEPOST]
Искрено,се плескате ли?[DOUBLEPOST=1441318614][/DOUBLEPOST]

И ќе оди прва година трипати како еден братучед,и на крај не заврши.
Инаку не другар. Рано е за SEX. Досега само лапање тоа воа. А за бегање не сум баш. Досега ниеднаш не сум бегал од училиште а и не планирам пошто сум одличен. :)

[DOUBLEPOST=1441390614][/DOUBLEPOST]
Ако стварно те сака, ќе те чека кога има помалку часови од тебе. Ако не, раскини и' и најди си некоја од твојот клас.

Поздрав и со лесно.
Инаку да другар ме сака и нема шанси раскинување. Тоа нем да се случи никогаш. Јас не и раскинувам па и она мене нема да ми раскине. Така да еве денес излеговме пото губија час. Значи ОК е све. Нема ппотреба веќе решен е проблемот. ;)

Последно уредено:
Џ

ЏинЏер

Гостин
Какво дрогирање што зборуваш ти? Не сме ненормални ние! Инаку тоа е другари еве денес губија час они и јас баш имав исто ко нив и излегов. Сепак има решение. ;)[DOUBLEPOST=1441390506][/DOUBLEPOST]
Инаку не другар. Рано е за SEX. Досега само лапање тоа воа. А за бегање не сум баш. Досега ниеднаш не сум бегал од училиште а и не планирам пошто сум одличен. :)

[DOUBLEPOST=1441390614][/DOUBLEPOST]
Инаку да другар ме сака и нема шанси раскинување. Тоа нем да се случи никогаш. Јас не и раскинувам па и она мене нема да ми раскине. Така да еве денес излеговме пото губија час. Значи ОК е све. Нема ппотреба веќе решен е проблемот. ;)
Мило ми е што ти е решен проблемот. (y)

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Мило ми е што ти е решен проблемот. (y)
Да брат. На големиот одмор сме заедно. На малиот не трае многу онака ке се видиме на 1 мин. И така после часовите кога имаме време се гледаме. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom