Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

11938242_763272257152661_1527554267_n.jpg

Му праи некој фотошоп си игра мајтап со човекот :D

џабе обаснуваш, некои работи се учат во трето одделение така да ќе треба да почекаш уште 2 години за да те разберат.
Препотентност левел: докажал дека Велбек не бил за Манчестер ( не дека не знаевме ) и одеднаш станува стручно лице за фудбалската игра. У меѓувреме да не ти дадоа и некоја ЈОГУРТ диплома ? Леле препотентност братееее....
И што ако го задржавме Де Геа? Еве не ја прифаќамее понудата на Реал. Остануваме со Ромеро меѓу стативи. Боље избор е од Навас? Ако не сакам да седам на тоа РАБОТНО место, што сакаш направи не ме гледаш више... Исто и со Де Геа е, сакал да иде у Реал повели иди. Не можам да го запрам.
Е сеа ако тебе ти се дига курето со тоа што ќе му покажеш сила и ќе го држиш против негова волја, свака ти час ондак. Фората е што на погрешно место сакале да буцнат за трансфер ( негде прочитав сакале Рамос, Бејл да ги купат). И 300 милиони фрли за бејл ако он не сака да ти дојде не ти доаѓа и сфатете веќе еднаш. Башка Кој будала би прифатил од Топлиот мадрид или Барселона да се пресели во ладниот и врнежлив Манчестер.( освен ако не си харкор фан на клубот)
И ако може у твој стил да ти одговорам, почитувај туѓо мислење и не се однесувај како првоодделенче бидејќи додека стигнеш како нас третоодделенците имаш уште многу млеко да испиеш.

Добро бе брат, доста не дркаше со овој, ова ти е исто како секое мислење на Сабаховиќ и сеоски Сабахович (Рики) во врска со Јунајтед да го цитираш на темава.

Може да си наоѓаме милион изговори зошто и како, но факт е дека ова задира накај аматеризам.
Ако сакаш да се натпреваруваш на највисоко ниво, потребно е да имаш играчи како Де Геа. Дури и да изгубиш 18 милиони фунти. Лани толку дадовме на платата на Фалкао.

Наредната година ништо не го држи да премине у Реал, така да тоа дека е Шпанец, дома, кур се тресе, голман број 1, сето тоа ке го имаше и наредната година.
Ван Гал можеби е налудничав, но не би го држел на клупа цела година.

Продажбата покажува дека истово ке се случи и наредниот пат. Им покажавме заби на Реал, али оние скапаните... Не ми глава уште на оваа тема, толку многу грешки има во трансфериве сезонава, што дури е смешно.

Препотентност левел: докажал дека Велбек не бил за Манчестер ( не дека не знаевме ) и одеднаш станува стручно лице за фудбалската игра. У меѓувреме да не ти дадоа и некоја ЈОГУРТ диплома ? Леле препотентност братееее....
И што ако го задржавме Де Геа? Еве не ја прифаќамее понудата на Реал. Остануваме со Ромеро меѓу стативи. Боље избор е од Навас? Ако не сакам да седам на тоа РАБОТНО место, што сакаш направи не ме гледаш више... Исто и со Де Геа е, сакал да иде у Реал повели иди. Не можам да го запрам.
Е сеа ако тебе ти се дига курето со тоа што ќе му покажеш сила и ќе го држиш против негова волја, свака ти час ондак. Фората е што на погрешно место сакале да буцнат за трансфер ( негде прочитав сакале Рамос, Бејл да ги купат). И 300 милиони фрли за бејл ако он не сака да ти дојде не ти доаѓа и сфатете веќе еднаш. Башка Кој будала би прифатил од Топлиот мадрид или Барселона да се пресели во ладниот и врнежлив Манчестер.( освен ако не си харкор фан на клубот)
И ако може у твој стил да ти одговорам, почитувај туѓо мислење и не се однесувај како првоодделенче бидејќи додека стигнеш како нас третоодделенците имаш уште многу млеко да испиеш.
што знам во тоа време ви беше топ велбек и демек тогаш знаевте па фрлавте со дрва и камења зашто мислев спротивно но ок.
Плиткоста на твоето размислување илустрирано е, ајде де ќе ме изебе а утре ќе се заборави, но фактот што ќе бидеш изебан пред цел фудбалски свет остава на знаење дека имаш слаба точка а тоа дека немаш став и карактер и дека еден ебан играч може да фрли во канта 100 годишна историја само ради желбата да си иде поради дунда. Е НЕ, го ставаш у 6-ти тим и му даваш на знаење дека некои работи не се така едноставни и дека денес во фирма ) во случајов јунајтед) за да си заминеш мора некој соодветен да те замени и да ја врши твојата работа. Ти да си директор на фирма, твојата фирма ќе пропадне за 24 ебани часа пошто тебе ќе те ебат вработените а ќе фигурираш како директор само на хартија.

Многу сум изнервиран што го пуштија давид , единствен спас ке беше да иде давид али да дојде бејл или кики со колку пари сакаат доплата ,а вака = катастрофа.
Па еве никако не ги даваат Бејл и Кики, а Давид секако си иде. И нели е поарно да земеме добар голман како негова замена? Сите тука го сака(в)ме Лорис. Е чекајте малце, Лорис од класата на Де Геа да не е случајно? Курац е, ама сите пратиме ПЛ како лудаци и ни паднал во око. А со потценувањето на Навас не знам што ви е филмот, најискрено.

Де бре се ви смета:kuracc:
Другар, не дека се ни смета ама глеј вака:

1. Како прво многу сме, 20-30 души како ништо и само гужва се ствара
2. Ова што ти го постираш не се информации, туку се мислења на ликови како мене, тебе, ред девил, гигс (освен Чемпионс кој диригира одозгора)
3. Твитер врие од кловнови желни за внимание и во Англија исто како што врие и во Македонија. Модерно е се да се хејта и нормално дека за РТ и ФАВ ќе испише некој фора од 2000та. Бонус се овие што прават лажни акаунти секој можен дедлајн деј.

На повеќето луѓе наместена им е темава на нотификации и џабе отвораат. Немаме ништо лично против тебе.

E aко ова со стопирањето на преговорите со Де Геа за Навас е точно, тогаш работава е навистина лудило...
Трпелив сум со ЛВГ додека си го скрои тимот по мерка ама во овој потег не гледам логика..

Мене па таа информација ми е апла булшит, уште од првата сезона од кога дојде знаевме дека ќе си иде на првата прилика.

E aко ова со стопирањето на преговорите со Де Геа за Навас е точно, тогаш работава е навистина лудило...
Трпелив сум со ЛВГ додека си го скрои тимот по мерка ама во овој потег не гледам логика..
И шо прајме ако са изнервириш? :D

Не ми глава уште на оваа тема, толку многу грешки има во трансфериве сезонава, што дури е смешно.

Јас го мислам токму спротивното. Ова беше одличен трансфер период за Манчестер. Се исчистија сите оние кои не можеа повеќе да играат во Манчестер, и оние кои не сакаа да играат повеќе во Манчестер. Се донесоа два потенцијално големи играчи (ова за Марсиал го зборувам само по она што прочитав на нет) многу добар голман и одличен десен бек.

Единствена мана е што не е донесен квалитетен стопер, и ова само заради роа што Џонс е склон кон повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom