R
red.devil
Гостин
Сакав да пишам In three, two, one.. Фросе ќе му влези со клизачи.Treba twitter da doaga so upatstvo za fudbalski fanovi, ova e neizdrzlivo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да пишам In three, two, one.. Фросе ќе му влези со клизачи.Treba twitter da doaga so upatstvo za fudbalski fanovi, ova e neizdrzlivo.

Препотентност левел: докажал дека Велбек не бил за Манчестер ( не дека не знаевме ) и одеднаш станува стручно лице за фудбалската игра. У меѓувреме да не ти дадоа и некоја ЈОГУРТ диплома ? Леле препотентност братееее....џабе обаснуваш, некои работи се учат во трето одделение така да ќе треба да почекаш уште 2 години за да те разберат.
Добро бе брат, доста не дркаше со овој, ова ти е исто како секое мислење на Сабаховиќ и сеоски Сабахович (Рики) во врска со Јунајтед да го цитираш на темава.
што знам во тоа време ви беше топ велбек и демек тогаш знаевте па фрлавте со дрва и камења зашто мислев спротивно но ок.Препотентност левел: докажал дека Велбек не бил за Манчестер ( не дека не знаевме ) и одеднаш станува стручно лице за фудбалската игра. У меѓувреме да не ти дадоа и некоја ЈОГУРТ диплома ? Леле препотентност братееее....
И што ако го задржавме Де Геа? Еве не ја прифаќамее понудата на Реал. Остануваме со Ромеро меѓу стативи. Боље избор е од Навас? Ако не сакам да седам на тоа РАБОТНО место, што сакаш направи не ме гледаш више... Исто и со Де Геа е, сакал да иде у Реал повели иди. Не можам да го запрам.
Е сеа ако тебе ти се дига курето со тоа што ќе му покажеш сила и ќе го држиш против негова волја, свака ти час ондак. Фората е што на погрешно место сакале да буцнат за трансфер ( негде прочитав сакале Рамос, Бејл да ги купат). И 300 милиони фрли за бејл ако он не сака да ти дојде не ти доаѓа и сфатете веќе еднаш. Башка Кој будала би прифатил од Топлиот мадрид или Барселона да се пресели во ладниот и врнежлив Манчестер.( освен ако не си харкор фан на клубот)
И ако може у твој стил да ти одговорам, почитувај туѓо мислење и не се однесувај како првоодделенче бидејќи додека стигнеш како нас третоодделенците имаш уште многу млеко да испиеш.
Па еве никако не ги даваат Бејл и Кики, а Давид секако си иде. И нели е поарно да земеме добар голман како негова замена? Сите тука го сака(в)ме Лорис. Е чекајте малце, Лорис од класата на Де Геа да не е случајно? Курац е, ама сите пратиме ПЛ како лудаци и ни паднал во око. А со потценувањето на Навас не знам што ви е филмот, најискрено.Многу сум изнервиран што го пуштија давид , единствен спас ке беше да иде давид али да дојде бејл или кики со колку пари сакаат доплата ,а вака = катастрофа.
Другар, не дека се ни смета ама глеј вака:Де бре се ви смета![]()
И шо прајме ако са изнервириш?E aко ова со стопирањето на преговорите со Де Геа за Навас е точно, тогаш работава е навистина лудило...
Трпелив сум со ЛВГ додека си го скрои тимот по мерка ама во овој потег не гледам логика..

Не ми глава уште на оваа тема, толку многу грешки има во трансфериве сезонава, што дури е смешно.