Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Добро што толку се напнувате?
Лупнале 50м за Мартиал или како и да се вика типот и што сега први фаворити за титула се?
Единствен тим што фрли пари а се засили е Сити.
Челзи ништо не купија,за Ливерпул воопшто не се секирам,Кокошките исто,Јунајтед уште 10 играчи им требаат за да конкурираат за титула.

Според мене, јас се уште мислам дека ние ќе бидеме тие кои ке се борат за титула.

Инаку трансфери не се прават сега,трансфери се прават во јуни и јули како барса што си направија и сега к.р ги боли.
Е ние кога ќе го направиме тоа и кога Венгер нема да ги штеди парите е тогаш ќе бидеме најголеми конкуренти за титула.

Единствено криво ми се само што не проба да го донесе Џексон Мартинез,и некој од дмф играчиве(Шнајдерлин,Ванјама,Кондогобија).

Венгер отишол за париз ваууууууу. Глопости во боја.

На крај ќе се тешиме со Фа-куп и ќе се фалиме како тоа ние имаме највеќе титули и дрн дрн јариња.

Искрено веќе ми се смачи од Венгер, го сакам Клоп :icon_lol:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Стерлинг,Де Брајн,Мартиал,Фалкао, Бентеке,Ингс се напаѓачките засилувања за нашите конкуренти. И претходно истите тие конкуренти имаа подобри опции од нас. Нашиот главен напаѓач бил најдобриот стрелец во француската лига кој претходно играл во пониска лига. Неговата резерва е отпадок и воедно трета опција на нашиот конкурент Јунајтед. Има разлика.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Ако Ингс,Мартиал и Фалкао ги сметаш за подобри опции од Велбек и Жиру тогаш почнувам да се сомневам во твоето познавање на фудбалот.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Добро што толку се напнувате?
Лупнале 50м за Мартиал или како и да се вика типот и што сега први фаворити за титула се?
Единствен тим што фрли пари а се засили е Сити.
Челзи ништо не купија,за Ливерпул воопшто не се секирам,Кокошките исто,Јунајтед уште 10 играчи им требаат за да конкурираат за титула.

Според мене, јас се уште мислам дека ние ќе бидеме тие кои ке се борат за титула.

Инаку трансфери не се прават сега,трансфери се прават во јуни и јули како барса што си направија и сега к.р ги боли.
Е ние кога ќе го направиме тоа и кога Венгер нема да ги штеди парите е тогаш ќе бидеме најголеми конкуренти за титула.

Единствено криво ми се само што не проба да го донесе Џексон Мартинез,и некој од дмф играчиве(Шнајдерлин,Ванјама,Кондогобија).

Венгер отишол за париз ваууууууу. Глопости во боја.

На крај ќе се тешиме со Фа-куп и ќе се фалиме како тоа ние имаме највеќе титули и дрн дрн јариња.

Искрено веќе ми се смачи од Венгер, го сакам Клоп :icon_lol:
Зa челзи се нaјдoa двaјцa слoбoдни нaпaѓaчи (Фaлкao и Педрo) бaшкa гo имaaт и Кoстa, a зa нaс ниеден не е дoбaр. Види бoгaти...
Не, немa дa се бoриме зa титулaтa. Акo игрите прoтив В. Хем, Пaлaс, Ливерпул и Њукaсл ти дaдoa некoјa тaквa сликa.... не знaм шo дa кaжaм...
Ете нели Венгер Дрaкслер oдaмнa гo сaкaл, ете Дрaкслер некa гo купеше бе.

Не мoже сите дa нaoѓaaт нa пaзaрoт тoa шo им требa сaмo зa нaс ништo дa немa. Лaни имaвме прoблем сo ефикaснoст нa нaпaдoт и види чудo местo нaпaѓaч ние зиaме гoлмaн...
Сите денес се пoврзувaaт сo трaнсфери сaмo Арсенaл е небитен...

Еве викaм, дa јa изгубиме нaреднaтa утaкмицa пa ќе видиш кaкo ќе изреaгирa Клoд, a и кoлку уште ќе имa кaкo негo.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Ако Ингс,Мартиал и Фалкао ги сметаш за подобри опции од Велбек и Жиру тогаш почнувам да се сомневам во твоето познавање на фудбалот.
Па и Бентеке.[DOUBLEPOST=1441057934][/DOUBLEPOST]Па и Де Брујн

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Извини експерту, но тие се опција која ќе конкурира за прв тим. Ингс лани постигна + 10 погодоци играјќи за најслабиот тим. За Мартиал е рано да кажеш слаб играч, има само 19 години и растураше за Монако. Фалкао сите знаеме каква класа беше пред да заигра за ЛвГ.

Кога сме кај Мартиал, истиот муабет го правевме и за Азар дека Челзи залудно потрошија 40 милиони, сега кажи ми дали се исплати таа инвестиција? Исто така од француска лига беше дојден.[DOUBLEPOST=1441058466][/DOUBLEPOST]
Подобро избриши го постот.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Нема шо да избришам сите овие шо ги наброја не ги гледам ко буст за да се бориме за титула.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Штoм ти гo стaвaш Де Бруин у oвaa групa игрaчи и викaш декa не е дoбaр... не си ти зa фудбaл...
Де Бруин зa челзи изигрa 2-3 утaкмици и пoстигнa 1 или 2 гoлa, a не се сеќaвaм дaли имaше и некoјa aсистенцијa. У Вoлфзбур не требa ни дa спoмнувaме кaкo игрaше, премнoгу oчигледнo е тoa.
Тaкa дa тaстaтурaтa пoд мишкa и нa гугл дa учиш зa Де Бруин :D

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
@Bojan Van Buuren
Леле само се вртиме во круг со муабетов.
КЛАСИЧЕН НАПАЃАЧ е КОСТА.
ПЕДРО НЕ Е КЛАСИЧЕН НАПЃАЧ.

Ова ти го пишав со големи букви оти цело време ги вртите муабетите,не е дека сум нервозен или други срања.
Сериозно Фалкао го спомна брат ? Човекот што 2год се губи на терениве.
Дракслер игра на местото на Санчез таму тешко дека ќе влезе.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Штoм ти гo стaвaш Де Бруин у oвaa групa игрaчи и викaш декa не е дoбaр... не си ти зa фудбaл...
Де Бруин зa челзи изигрa 2-3 утaкмици и пoстигнa 1 или 2 гoлa, a не се сеќaвaм дaли имaше и некoјa aсистенцијa. У Вoлфзбур не требa ни дa спoмнувaме кaкo игрaше, премнoгу oчигледнo е тoa.
Тaкa дa тaстaтурaтa пoд мишкa и нa гугл дa учиш зa Де Бруин :D

Те молам одговори ми искрено од кого е подобар Де Брујн у првата постава на Арсенал ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
@Bojan Van Buuren
Леле само се вртиме во круг со муабетов.
КЛАСИЧЕН НАПАЃАЧ е КОСТА.
ПЕДРО НЕ Е КЛАСИЧЕН НАПЃАЧ.

Ова ти го пишав со големи букви оти цело време ги вртите муабетите,не е дека сум нервозен или други срања.
Сериозно Фалкао го спомна брат ? Човекот што 2год се губи на терениве.
Дракслер игра на местото на Санчез таму тешко дека ќе влезе.
Епa дoбрo тoгaш aјде штoм Педрo не бил клaсичен нaпaѓaч и Фaлкao не бил дoбaр ќе си седиме сo светскaтa клaсa Жиру вo тимoт...

А шo прaиме сo Мaнџукич и oн ли не е дoбaр ?
Инaче Дрaкслер кoa гo спoмнaв гo мислев зa цф зoштo нели имaл дoбри предиспoзиции (пoрaди финишoт) дa биде дoбaр нaпaѓaч.

Амa се е oкеј кoгa гo имaш Жиру у тимoт.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Те молам одговори ми искрено од кого е подобар Де Брујн у првата постава на Арсенал ?
Немoј жити се дa пoчнеш дa ме убедувaш декa Де Бруин е лoш игрaч и декa не би ни билo дoбрo дa гo имaме...

Kajgana Shop

На врв Bottom