Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Прво, ќе оставиме на другите да проценат кој е тезгере. Второ, на пазарот на голмани и немаше некој избор, освен ако не сакаш евреинот од Тотенхем да ти побара 50-60 милиони фунти за голман кој НЕ Е ПОДОБАР од Навас.[DOUBLEPOST=1441050984][/DOUBLEPOST]

Се заебаваш, така? :)
Не, не се заебавам. Сети се на првите неколку утакмици негови, и сети се последната сезона. Има разлика, нели? Па во кој клуб така ќе го чекаа да се оправи? Ајде еве дај ми пример на клуб, ама од гигантите, што дал шанса на голман откако овој лошо почнал. Најмалку што можеше Де Геа да направи е да возврати на лојалноста.

Е, вака се дискутира. Ова ти е аргумент. Како рече, тезгере?
брат дали ти си свесен уствари што пишуваш? онака чисто информативно пошто ова што го пишуваш нормална фаца не би го напишала.
дечки аргумент е : чех има 1000 години. чао и пријатно молимте не ми реплицирај веќе и не се брукај на форумов со трескање глупости.

Манчестер Јунајтед е уште далеку од Реал Мадрид и Барселона, не знам зошто терате инает :) Додека Реал и Барселона си освојуваа титули по Европа и играа турнирчиња низ континентот, англиската ФА им имаше забрането и ЛШ да играат на англиските тимови. Затоа ќе си трпат сега англиските клубови а и федерацијата. Сега ќе треба уште добри 40-50 години ваков агресивен маркетинг каков што тераме досега задњиве 10 години а и ќе тераме со Шевролет и Адидас за да стигнеме до тоа ниво на комерцијала.
Да не беше таа забрана кој знае накај ке се движеше фудбалот па и УЕФА воопшто . Ги цивилизираа , инаку тоа кај нив беше на ниво на гладијаторство , што на терен а уште повеке меѓу публиката ! И мислам дека забраната беше од УЕФА не од ФА , нормално ако збориме за истиот период !
Инаку МУ има хендикеп што е од мал град со грозна клима , така да тука со Барселона и Мадрид нема муабет да се прави а плусеви му се што е англиски клуб и историското наследство !
Англиските клубови не само МУ касно се опулија на кај оди фудбалот . Додека Реал , Барселона и Јувентус одамна беа бизнис друштва , Баерн градеше монопол во Германија , англичаните изиграваа џентлмени . Така да тој јаз има време да се премости и прашање е дали уопште ке се случи да ги стигнат , да не збориме за престигнување.
Заклучок : Освен овие три суперклуба останатото е далеку назад ,било организационо , било кога е во прашање имиџ , без разлика на повремените пробиви на спортски план !

Не, не се заебавам. Сети се на првите неколку утакмици негови, и сети се последната сезона. Има разлика, нели? Па во кој клуб така ќе го чекаа да се оправи? Ајде еве дај ми пример на клуб, ама од гигантите, што дал шанса на голман откако овој лошо почнал. Најмалку што можеше Де Геа да направи е да возврати на лојалноста.

Види, секој човек си има свои морални начела. Де Геа одбра да не потпишува нов договор. Тој ќе си живее со неговата одлука. Муабетот е што може да направи управата на еден клуб кога некој играч реши така? Не многу, може само да го продаде. Се сеќаваш на Пандев и Лацио? Слична ситуација, Пандев тужеше за мобинг и доби оштета на суд, ако добро се сеќавам.[DOUBLEPOST=1441051591][/DOUBLEPOST]
брат дали ти си свесен уствари што пишуваш? онака чисто информативно пошто ова што го пишуваш нормална фаца не би го напишала.
дечки аргумент е : чех има 1000 години. чао и пријатно молимте не ми реплицирај веќе и не се брукај на форумов со трескање глупости.

Пак ќе ти кажам, ако направиме анкета кој од нас двата треси поголеми глупости, мислам дека тебе би те изгласале со акламација.

И ако веќе зборуваме за големина на клубот, поголема срамота е да земеш голман кој е третиран како отпадок од клуб конкурент, отколку нов голман.

Види, секој човек си има свои морални начела. Де Геа одбра да не потпишува нов договор. Тој ќе си живее со неговата одлука. Муабетот е што може да направи управата на еден клуб кога некој играч реши така? Не многу, може само да го продаде. Се сеќаваш на Пандев и Лацио? Слична ситуација, Пандев тужеше за мобинг и доби оштета на суд, ако добро се сеќавам.[DOUBLEPOST=1441051591][/DOUBLEPOST]

Пак ќе ти кажам, ако направиме анкета кој од нас двата треси поголеми глупости, мислам дека тебе би те изгласале со акламација.

И ако веќе зборуваме за големина на клубот, поголема срамота е да земеш голман кој е третиран како отпадок од клуб конкурент, отколку нов голман.
извини вака на прашање а дали знаеше дека постои навас пред да потпише со реал мадрид? А тоа со анкетата не ме терај да ти барам постови со Велбек па да почнеме да се смееме.

Чех има 1000 години, и не се прославува баш во Арсенал. Лорис е прескап за голман кој е чист просек, Бегович беше мој избор, но ете сакал да оди во Челзи.

Ќе биде многу смешно кога ќе почнете да се крстите во Навас. Циркус ќе биде.
Јас би бил среќен ако е така како што велиш ти. Се надевам дека ќе испадне така.

Инаку, Јорис>>>>Навас.

А ти за Де Геа пред да потпише за Манчестер?
пошто нели е исто да знаеш голман кој има 15 години и човек кој начукал 30че и допрва ќе станува голман. таа е таа логика.

Да не беше таа забрана кој знае накај ке се движеше фудбалот па и УЕФА воопшто . Ги цивилизираа , инаку тоа кај нив беше на ниво на гладијаторство , што на терен а уште повеке меѓу публиката ! И мислам дека забраната беше од УЕФА не од ФА , нормално ако збориме за истиот период !
Инаку МУ има хендикеп што е од мал град со грозна клима , така да тука со Барселона и Мадрид нема муабет да се прави а плусеви му се што е англиски клуб и историското наследство !
Англиските клубови не само МУ касно се опулија на кај оди фудбалот . Додека Реал , Барселона и Јувентус одамна беа бизнис друштва , Баерн градеше монопол во Германија , англичаните изиграваа џентлмени . Така да тој јаз има време да се премости и прашање е дали уопште ке се случи да ги стигнат , да не збориме за престигнување.
Заклучок : Освен овие три суперклуба останатото е далеку назад ,било организационо , било кога е во прашање имиџ , без разлика на повремените пробиви на спортски план !
Неее, тоа е сосема втора забрана оваа од УЕФА, ако мислиш на периодот до деведесетите, Евертон кога не го оставија да игра ЛШ? Друго е тоа. Изглеј го филмов за Базби Бејбс http://www.imdb.com/title/tt1777034/ се` ќе ти стане јасно. Ќе видиш и дека индиректните кривци за авионската несреќа се токму ФА.[DOUBLEPOST=1441052033][/DOUBLEPOST]Абе како не сте знаеле за Навас, бранеше за Леванте и самиот им вадеше резултати како Де Геа на нас лани нешто слично. Го изгласаа и за најдобар голман и баш памтам имаше чудење во Ла Лига темана како зел пред Куртоа. Светското беше само капак на неговите перформанси.
Да е ситуацијава посмешна, ВДС дојде од Фулам на 35 години, бетер комбинација.

пошто нели е исто да знаеш голман кој има 15 години и човек кој начукал 30че и допрва ќе станува голман. таа е таа логика.

Па Де Геа беше тука пред очите на сите, бранеше во Шпанија. Го имаше секоја втора недела на ТВ. И Навас нема 30, има помалку и е во идеални години за голман.

Досадно ми стана да ти објаснувам, не си многу бистар.[DOUBLEPOST=1441052239][/DOUBLEPOST]
Абе како не сте знаеле за Навас, бранеше за Леванте и самиот им вадеше резултати како Де Геа на нас лани нешто слично. Го изгласаа и за најдобар голман и баш памтам имаше чудење во Ла Лига темана како зел пред Куртоа. Светското беше само капак на неговите перформанси.
Да е ситуацијава посмешна, ВДС дојде од Фулам на 35 години, бетер комбинација.

Така бе Фросе, ама со инка не турва.

Многу сте ми смешни сите што викате дека не бил добар дил Де Геа за Навас + пари.
Навас е за мене топ 5 голмани во светов и ќе биде вистински хит овде + зимаме одлична сума на пари 25 - 30 милиони евра за играч кој имаше уште 1 година од договорот и кој и да останеше немаше да сака да брани,се познава дека е шпанска разгалена пизда и плачи за да си оди кај мајка му дома.

Не ми е јасно зошто толко играчи продадоа,па играме на 4 фронтови бре луѓе а немаме играч кој природна позиција му е крило :O.
Остануваме на Смолинг,Џонс,Мекнер,Рохо како дефанзивци + Блинд.
Алоо овие немаат мозок бре,ги испродадоа сите напаѓачи,освен што имаме супер играчи во средина и во доволен број,премалку играчи имаме на некои позиции,очекувам со Мартиал и Навас уште некој да пристигне утре,се надевам десно крило,можда и штопер.

Јас би бил среќен ако е така како што велиш ти. Се надевам дека ќе испадне така.

Инаку, Јорис>>>>Навас.
Брат, меѓу омилените глумци си ми, ама многу ја грешиш работата околу Навас.

Прво викаш имал неколку добри партии за Реал и Костарика, тој се прослави во Леванте, не во Реал. Ама послабо имаш пратено изгледа. Друго, викаш имал само 8 настапи за Реал кога Касиљас бил во очај форма. Па нека ти текне дека Лопез додека бранеше беше 3 пати подобар од Икер, ама го продадоа, знаеме зошто. :) Навас е супер голманче, не е Де Геа или Нојер.. Ама секако нема шанса овие да ни бранат, па е супер опција a сличен е на Давид, рефлексот му е неверојатен.. :)

Па Де Геа беше тука пред очите на сите, бранеше во Шпанија. Го имаше секоја втора недела на ТВ. И Навас нема 30, има помалку и е во идеални години за голман.

Досадно ми стана да ти објаснувам, не си многу бистар.[DOUBLEPOST=1441052239][/DOUBLEPOST]

Така бе Фросе, ама со инка не турва.
1. каде бранеше де геа, која година го имаше дебито во првиот тим и на кого му беше замена?
2. каде бранеше навас, која година имаше деби во прв тим и на кого му беше замена?

Одговор
1.Атлетико, 2010-та , роберто.
2. непознато, непознато, непознато

на 17 години давид беше најперспективниот и најталентиран млад голман, навас на 17 години бил во категорија на некој што седел на клупа и чекал да се повреди 5-тиот резервен голман за он да игра и не за џабе се просветлува на 28 ебани години.

1. каде бранеше де геа, која година го имаше дебито во првиот тим и на кого му беше замена?
2. каде бранеше навас, која година имаше деби во прв тим и на кого му беше замена?

Одговор
1.Атлетико, 2010-та , роберто.
2. непознато, непознато, непознато

на 17 години давид беше најперспективниот и најталентиран млад голман, навас бил во категорија на некој што седел на клупа и чекал да се повреди 5-тиот резервен голман за он да игра и не за џабе се просветлува на 28 ебани години.

Ајде прочитај го постот на Фросе и не се бламирај, срамота е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom