Студентски домови

Член од
6 септември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
3
Дали за нас студентите од прва година е потребно да носиме и земиме од факултет (уверение со бројот на предвидени и положени испити од претходните години...и заверен образец УППИ ,,,бидејки не е покретно објаснето....
Ne treba uverenie ni uppi oti prva godina ste nema so da pishite na toa za ocenki e. Samo potvrda od fax zemi si

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Дали за нас студентите од прва година е потребно да носиме и земиме од факултет (уверение со бројот на предвидени и положени испити од претходните години...и заверен образец УППИ ,,,бидејки не е покретно објаснето....
Ne treba za nas toa, prasav vo mon!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.713
Поени од реакции
22.854
Доколку не си примен заради тоа шо ти фали одреден документ, дали мора да чекаш да се распише втор конкурс или може во наредните денови (фактички 5 дена од објавувањето) да го однесеш само тој документ и да бидеш примен?

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Доколку не си примен заради тоа шо ти фали одреден документ, дали мора да чекаш да се распише втор конкурс или може во наредните денови (фактички 5 дена од објавувањето) да го однесеш само тој документ и да бидеш примен?
Колку што знам, повторно треба да ги ваѓаш сите, а не само тој, притоа ќе треба да чекаш резултати, бидејќи не алицираш сам у втор/трет/... круг, може и да не те примат

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Прашај во мон што ти фали, можеш да го однесеш само тој документ и мислам + идентификациониот број требаше, но нема да те примат одма туку ќе бидеш кандидат за втор конкурс. (Јас вака направив 2013г.)

Потврда за запишан тековен семестар.
Се мисли на потврда за редовен студент и го бараат за сместување ?
Не се сеќавам од лани за вакво чудо. :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.713
Поени од реакции
22.854
Им пишав мејл ми вратија дека (цитирам) 'дополнително не се доставуваат документи. потребно е повторно да аплицирате од 15.09 па натаму и тогаш да доставите таков документ'

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Прашај во мон што ти фали, можеш да го однесеш само тој документ и мислам + идентификациониот број требаше, но нема да те примат одма туку ќе бидеш кандидат за втор конкурс. (Јас вака направив 2013г.)

Потврда за запишан тековен семестар.
Се мисли на потврда за редовен студент и го бараат за сместување ?
Не се сеќавам од лани за вакво чудо. :D
Потврда за редовен студент, да, имаше лани, барем во Гоце, само не мораше да се однесе на денот на вселување, туку дозволија во текот на семестарот кога ќе можеме да однесиме, мислам до нова година требаше сите да однесат. А дали и сега ќе дозволат, не знам.[DOUBLEPOST=1441047161][/DOUBLEPOST]Ме интересира за во Гоце за апсолвентска соба, ако има некој искуство, морам да имам некои дебели врски за да ја земам или може и поинаку? :D

Последно уредено:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Потребни документи за вселување во Пелагонија: лична карта,индекс и 2 сликички како за пасош

Џ

ЏинЏер

Гостин
Потврда за редовен студент, да, имаше лани, барем во Гоце, само не мораше да се однесе на денот на вселување, туку дозволија во текот на семестарот кога ќе можеме да однесиме, мислам до нова година требаше сите да однесат. А дали и сега ќе дозволат, не знам.[DOUBLEPOST=1441047161][/DOUBLEPOST]Ме интересира за во Гоце за апсолвентска соба, ако има некој искуство, морам да имам некои дебели врски за да ја земам или може и поинаку? :D
Може и поинаку. Зависи во какво расположение ќе го начекаш управникот.

51743

Тепач на време
Член од
27 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Уште еднаш да прашам бидејќи никој не ми одговори. Било каква официјална или неофицијална информација за вселување во блок Б во Гоце ??? Ајде не се стегајте, зборувајте ??

Член од
1 декември 2013
Мислења
86
Поени од реакции
86
Ако е точна информацијата, разбрав дека А блок не бил довршен и спремен за вселување и студентите што ќе се вселат во А блок после 2-3 месеци ќе бидат преселени во Б блок, а тогаш А блок "ќе почне да се реновира".

Инаку апсолвентските биле "резервирани" исто и во Г блок имало останато уште 2 или 3.
Јас утре планирам да одам, само незнам дали има шанси да дознаам дали ќе има слободна апсолвентска пред да уплатам сметки, бидејќи не сакам да седам во др. соби па се мислам дали да си ги фрлам парите џабе...

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Ако е точна информацијата, разбрав дека А блок не бил довршен и спремен за вселување и студентите што ќе се вселат во А блок после 2-3 месеци ќе бидат преселени во Б блок, а тогаш А блок "ќе почне да се реновира".

Инаку апсолвентските биле "резервирани" исто и во Г блок имало останато уште 2 или 3.
Јас утре планирам да одам, само незнам дали има шанси да дознаам дали ќе има слободна апсолвентска пред да уплатам сметки, бидејќи не сакам да седам во др. соби па се мислам дали да си ги фрлам парите џабе...
Голема е веројатноста да ги земаа сите денес. Јас исто бев за апсолвентска, уште од 7 сабајле таму, ама неспособниве освен шо им требаше по 20 минути од човек за да дадат документи, на крај немаше воопшто документи. А вака што прашав по луѓе, кој успеа се всели во А блок, баш поради тоа што го пиша дека ќе ги преместат во Б, а слушнав и за повеќе што земале апсолвентски во В и Г, или веќе им се резервирани...

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Има ли некој денес што се смести во бараките, Стив ?

Kajgana Shop

На врв Bottom