Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

RMC Sport sport prenosi da je pao dogovor Monaca i Uniteda.Ali pazi sad cijena transfera će iznositi 60MIL € + 20M bonusa.?
Од колегите?

Вики вика 8 гола прошлата сезона во 31 утакмица.
Плус француска лига.
Плус 19 години.
Плус 50 милиони евра.
Дај боже да не сум во право ама наздравје бричење.

Вики вика 8 гола прошлата сезона во 31 утакмица.
Плус француска лига.
Плус 19 години.
Плус 50 милиони евра.
Дај боже да не сум во право ама наздравје бричење.
\
Не си во право Гоал вика 60м евра и 20м бонуси се во прашање.?

Незнам дали некој напиша за ова не сум во тек многу
Пред 11 години денес Руни потпиша за Јунајтед за сума од 25,6 милиони фунти
365490523054a9f8b1a98572337fc0a2.jpg

Не научија сите дек се расфрламе со пари и сеа на суво не бричет

Искрено иако сум за да се земе црнчево, не ми е јасно како ги излажале да платат 50м евра? :vozbud: Не е хумано бе, 50м евра за дете од 19 години што се на се има потигнато 20 голови во кариерата. Смешно е дури. :D

Дај бе малце читајте ги сумите.
35 милиони фунти, да го ебам. Цел живот пратите фудбал, и не научивте да ги разликувате валутите.

Од Тотенхем барале 25 милиони фунти на почетоков на летото, а кокошките понудиле 20, пред да потпише нов договор. Во Јуни годинава потпишал нов договор, со важност до 2019-та. Затоа и сега е 35 милиони фунти или по ваше, бомбастични 50 милиони евра.

Со оглед на тоа дека можеле да го земат за 25 милиони фунти, очигледно дека сме ишле по некој друг, само кој, ке каже времето, У меѓувреме, Монако си направиле паметно, истото што и Тотенхем го прави со секој свој играч кој игра во нагорна форма, секое лето нов договор. Затоа и Леви им зима по 100 милиони на Реал.

Дека можеле нашиве да го земат за помали пари е факт, ако реагирале побрзо само. Дека плаќаме потенцијал, и тоа е факт. Ама дека не избричиле на суво, вакво нешто може да мисли некој што прати фудбал у ВЕСТ наш.

Јас уште лани кога објавија дека Ван Гал ќе биде тренер во Јунајтед, не ми се допаѓаше, сега моментално стварно сеуште не знам дали е добро или лошо решение. Тоа не може да биде на арно.

Марсијал секако не вреди над 50м евра.
25-30 максимум на овој луд пазар.
Али стопер мора да донесат. ЛАПОРТ

Сигурно играчот е скаутиран подолго време не е ова на тепка ајде ќе го земиме овај или онај,процениле дека има потенцијал да биде голем играч од чичарито секако уште сезонава ќе е подобар е сега можи нема да ни смени многу одма и нема да сме конкурентни за титулата оваа сезона можеби другата ама глеј само каков состав ќе му остави Ван Гал на наследникот тип топ да не речам спремен да се бори за титули на сите фронтови нешто слично како ферги од 2004 до 2006 кога бевме мизерни ама се градеше тим кој потоа доминираше,иначе јас сум за Де геа да остане па нека замине и бес пари до година со неговото останување нема да мора да земеме стопер сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom