Штип

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам нешто, живеам во 8ми ноември и моментално имам интернет од Blizoo, и го променив пакетот на Vip Combo M би требало да дојдат во наредните денови дечките да сменат рутер и сл. Па сега ме интересира дали Штип спаѓа во регионите со LAN или со DOCSIS интернет?

Да ве прашам нешто, живеам во 8ми ноември и моментално имам интернет од Blizoo, и го променив пакетот на Vip Combo M би требало да дојдат во наредните денови дечките да сменат рутер и сл. Па сега ме интересира дали Штип спаѓа во регионите со LAN или со DOCSIS интернет?

јас кога прашував во вип кажаа ми дека штип има лан покриеност

јас кога прашував во вип кажаа ми дека штип има лан покриеност
Да, да.. ЛАН покриеност има Штип, го ставив пакетот Combo M и имам 50mbps upload и 50mbps download.

Во Штип Близу има исклучиво ЛАН покриеност која би требало да се замени во DocSIS 3.0 до 2016 со што ќе се направи ковергенција како во останатите градови.
@Snow :) Дали ти дадоа од новите PowerBox ресивери за Комбо М пакетот?

Во Штип Близу има исклучиво ЛАН покриеност која би требало да се замени во DocSIS 3.0 до 2016 со што ќе се направи ковергенција како во останатите градови.
@Snow :) Дали ти дадоа од новите PowerBox ресивери за Комбо М пакетот?
За едниот телевизор земав картица, а за другиот GoSpell ресивер ми дадоа.

Еј људови шо пари ќе е денес Брегалница - Пелистер сакам да појдам да не имате инфо?

60че ко и секогаш!

Првпат идам не знаев, не сум од Штип само за студии идам тука па да искористам у ова досадно време невреме :) А од кај се влегува од страна на поштата или ваму од кај автобуската?

Двата улази се секогаш отворени.
Не е ова Вардар по 50 души на стадион.
Хахах [emoji14]

Штипјани каде низ Штип има места маркети или засебни локали кај што се продава домашна зготвена храна ? По која цена одат оброците и како се викаат и кај се наоѓаат местата ? Фала ви однапред. :)

Штипјани каде низ Штип има места маркети или засебни локали кај што се продава домашна зготвена храна ? По која цена одат оброците и како се викаат и кај се наоѓаат местата ? Фала ви однапред. :)

Готвено само во Туш...коа станува збор за маркетите.

Иначе ако ти е за доручок и ручок тогаш ти препорачувам да си јадеш во кафаните.
Повеќето кафани имаат утринско мени од чорби, јајца итн итн...исто и за ручок.

Да прецизираш за која намена ти треба...

Штипјани се знае ли кога ќе биде пастрмајлијадата и кој ќе пее?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom