Да бе све од Интер наредил играчи.Прво место на Overall, пак го зема IIINTER.
Тој за што зборев некоја страна претходно, што игра defensive со 5 во одбрана.
Премиум акаунт, со супер капитен секое коло.
Епа мене Јоветиќ 22.Бирса 15, Јоветиќ 20 дека капитен. Бирса кине овие 2 кола.[DOUBLEPOST=1440969071][/DOUBLEPOST]
Да бе све од Интер наредил играчи.
Ја 16то место сум на оверал. 1 у Македонија и у Кајгана лаганица ми е.
Зошто Сантон му има clean sheet + 4 поени, вкупно 7.Прво место на Overall, пак го зема IIINTER.
Тој за што зборев некоја страна претходно, што игра defensive со 5 во одбрана.
Премиум акаунт, со супер капитен секое коло.
Па ми беше атакинг ама го сменив у балансед. Ќе го вратам пак атакинг кој кур.Епа мене Јоветиќ 22.
65 имаш, а можеше 70 да имаш.
Ако играш 3-4-3, можда паметно е Team disposition на Attacking да си ставиш.
Ќе немаш клин шит од среден ред, од одбрана ќе ти носи бод помалку, но асистенциите и головите 1 поен повеќе.
Види во rules како оди бодувањето и размисли си. На овој тим, ми се чини најмногу ќе профитираш со attacking
Инаку не се направени автоматските измени. Можеби ќе паднеш некое место подолу
Излезе минута пред да примат гол.Зошто Сантон му има clean sheet + 4 поени, вкупно 7.
Рано е за Ширле, да почекаме. И јас го меркам, Дракслер можеш или Дидави кој е евтин, но подобро да почекаме сега со репрезентациите знаат да се повредат. Ќе ти пишам мое мислење после квалификациските натпревари на репрезентациите.@Uli Hoeneß
Што предлагаш како замена за КДБ?
Ширле би јас... како би добивал минутажа сега?
Или можда Шмелцер да го продадам, а наместо КДБ Мкитарјан да го земам но ќе ме чини 4 поени.
Пошто инсистираш да ти одговорам, ќе ти одговорам.Што ми се дешава сеа со Љајиќ? Фактички у тим имам 3 играчи од Интер плус Адем.
А сакам и Перишиќ да го земам, ама добро него може со Брозгара да го сменам.
Има некои шанси да ми одземат од парите ако го стаам и Перишиќ а да не го мењам Броц?
Абе нема никад да праам трансфери, со балканциве ќе фурам, само сакам Перишиќ да го зеам, а некако Брозгара братот не ми се дава.Пошто инсистираш да ти одговорам, ќе ти одговорам.
Не знам. Пробај па кажи
Со Љајиќ јасно е. Ќе смени боја на дрес само.
Ваљда првично ќе ти останат 4ца, но проблем може да се јави кога ќе пробаш трансфер да направиш.
Пари да ти земат, нема да ти земат. И ако ти земат ги знаеш добро ти тие српски пцовки, пушти му се на админот.
Дозвола за 4ца играчи од исти тим има во продавницата да се купи.