Вакви фаци како Гуарин(кајганџијава) многу ме нервираат навиваат за Интер а само серат и на тоа што треба и на тоа што не треба, и после оди во Сериа А темата и им го

на МУЛЕнтус и на Билан, Бака ќе дал 100 гола, Јувентус лагано шампион, Интер 8 место. А на крај на сезона прв ќе се радува

Интер најјаки јас ви кажував едно друго. Он ќе биде најсреќен ако Интер киксне и оваа сезона ќе се фали како бил јак фудбалски стручњак и се предвидел, а ако Интер биде шампион никој нема да го спомне а он највише ќе слави. И дај малку со повеќе муда влезете у темана Серија А направете ја поинтересна, пичкине од Ѓубрентус плачеле кај ''Патникот, Педер'', а она па јадната да покаже моќ ми лупна бан, ме заеба у пизду матер што ќе правам сега?
Сте ги размазиле оние од Јувентус плачат ако им кажеш и Стураро не го бива, он бил најјакиот резервен играч за таа позиција, и вакви пушачи како овој уште толку ги размазуваат.

Ајде сеа ќе чекам да дојде и тука ''Поетот, Патникот, Педерот, Светскиот Масон Ѕидарски'' што најголем успех и е што станала модератор на Форум да дојде и да ме банира.