Фан Клуб: Интер

Агентот на лавеци рекол не на интер

Well, its always next year :D
Значи го оставаме на позајмица уште 1 год.во псж.
Пеџа ќе го прајме интериста за да го фати мајата и да се деси англиско калчополи, само кај нив заебано е оти ќе треба 3-4 тима да се преселат во понизок ранг и лив.да жбрцни титулче.
И да Тегла и Берзекер: get a room.
Кои контексти а, сакам вака ко ќе не сум oftopic.

Изгледа договорот за Перишиќ ќе биде 16 милиони + 3 бонуси, а не како што беше првично најавено 20 милиони за 3 години. :cool:

Според последното што се пишува, 16 милиони за Перишиќ + 3 милиони во бонуси (ова освен ако не им е клаузула за опстанок, тогаш сигурно не ги добиваат), што не се многу, а за ФФП ќе имаат мал импакт, само 3 милиони годишно.

dilot e predobar, ako e vistina ova od pogore, sega toa bash citav, odlicen dil na ausilio ako e vistina pogotovo zasto mnogu nezgodni bea ovie za pregovaranje, toj alofs zaeban tip bil a i ausilio pred nekolku dena go posoci toa, deka se sjebani za finaliziranje na dogovor. Duri i cudno e vakov dil da dogovorile za prvotimec u tim vo situacija koga i de brujne go izgubija, mislam deka mozea poveke da izvadat od inter i toa u slucajov ali ok, top e vaka. (y)

se nadevam na prijatno iznenaduvanje do kraj na preoden rok, od nigde nikade nekoj igrac za koj ne ni slusnavme deka e planiran za ekipa ( dil ala real i kovacic ), za ovie so koi se povrzuvaat niz spekulaciive, sikera najverojatno doaga, laveci navodno odbil da si ide od psg i ovaa godina, saka da go doraboti dogovorot i da izigra uste edna LS sezona, mancini zapnal za eder, evenutalno i melo u posleden den da se dogovori za sredina.

Се договориле Интер и Волфзбург за перса,денес на прегледи и можно е уште утре да дебитира против отпишаните.Мене најискрено уопште не ми е јасно што ги лаже Манчини играчиве за да потпишат за нас.Перишич треба да е апла ненормален да напушти тим како Волфзбург за да дојде во сегашниов Интер.Прво таму ке игра ЛШ.Друго (настрана тоа што волците се каде каде посилен клуб од Интер) како не научи дека крилата у Интер само си ги расипуваат кариерите.Кварезма,мансини,шакири итн се посвежи примери.Искрено јас сум скептик за трансферов,а највеке ме нервира у целава ситуација што цело лето се натегаме за факинг Перишич,треторазреден фудбалер кој никогаш не би играл прва постава во било кој од фудбалските гиганти

Глуп муабет праење ти дотолку бивало..... Како можиш да ги споредиш Волфзбург и Интер во реноме и историја те молам кажи жити се?? Моменталната форма и постот од европа верувај дека не е пресуден кај професионалниот играч, чиста споредба нека ти биди Милан кој е исто мртов како нас па играчишта од калибарот на Бака и Адриано напуштаат екипи кои редовно се во европа , за да бидат дел од фудбалски гигант.
А ти шо си скептитк то е друг муабет, само немој да наметнуваш твои глупи тези ... спортски поздрав
:)

Глуп муабет праење ти дотолку бивало..... Како можиш да ги споредиш Волфзбург и Интер во реноме и историја те молам кажи жити се?? Моменталната форма и постот од европа верувај дека не е пресуден кај професионалниот играч, чиста споредба нека ти биди Милан кој е исто мртов како нас па играчишта од калибарот на Бака и Адриано напуштаат екипи кои редовно се во европа , за да бидат дел од фудбалски гигант.
А ти шо си скептитк то е друг муабет, само немој да наметнуваш твои глупи тези ... спортски поздрав
:)
Незнам само кој дел од ''во моментов e подобар клуб'' не ти е јасен?Ама ако се испразни вака и полесно ти е,ондак оправдан ти е постов ;).
Друго дај веке престанете со тоа фамозно ‚‚реноме‚‚ на чија карта играа навивачите на Милан додека тонеа и тонат години наназад!не е лошо малку и у сегашноста да се врати чоек понекогаш...

Вакви фаци како Гуарин(кајганџијава) многу ме нервираат навиваат за Интер а само серат и на тоа што треба и на тоа што не треба, и после оди во Сериа А темата и им го :pusigo: на МУЛЕнтус и на Билан, Бака ќе дал 100 гола, Јувентус лагано шампион, Интер 8 место. А на крај на сезона прв ќе се радува:ojeaa: Интер најјаки јас ви кажував едно друго. Он ќе биде најсреќен ако Интер киксне и оваа сезона ќе се фали како бил јак фудбалски стручњак и се предвидел, а ако Интер биде шампион никој нема да го спомне а он највише ќе слави. И дај малку со повеќе муда влезете у темана Серија А направете ја поинтересна, пичкине од Ѓубрентус плачеле кај ''Патникот, Педер'', а она па јадната да покаже моќ ми лупна бан, ме заеба у пизду матер што ќе правам сега? Сте ги размазиле оние од Јувентус плачат ако им кажеш и Стураро не го бива, он бил најјакиот резервен играч за таа позиција, и вакви пушачи како овој уште толку ги размазуваат.:pos: Ајде сеа ќе чекам да дојде и тука ''Поетот, Патникот, Педерот, Светскиот Масон Ѕидарски'' што најголем успех и е што станала модератор на Форум да дојде и да ме банира.:D

Да си ебиш веко:pos::pos::pos:...ајде денес ќе му ја дупниме глата на оние Карпите..како прво име немаат за нас тие а камоли фудбал да играат...:LOL:

Вакви фаци како Гуарин(кајганџијава) многу ме нервираат навиваат за Интер а само серат и на тоа што треба и на тоа што не треба, и после оди во Сериа А темата и им го :pusigo: на МУЛЕнтус и на Билан, Бака ќе дал 100 гола, Јувентус лагано шампион, Интер 8 место. А на крај на сезона прв ќе се радува:ojeaa: Интер најјаки јас ви кажував едно друго. Он ќе биде најсреќен ако Интер киксне и оваа сезона ќе се фали како бил јак фудбалски стручњак и се предвидел, а ако Интер биде шампион никој нема да го спомне а он највише ќе слави. И дај малку со повеќе муда влезете у темана Серија А направете ја поинтересна, пичкине од Ѓубрентус плачеле кај ''Патникот, Педер'', а она па јадната да покаже моќ ми лупна бан, ме заеба у пизду матер што ќе правам сега? Сте ги размазиле оние од Јувентус плачат ако им кажеш и Стураро не го бива, он бил најјакиот резервен играч за таа позиција, и вакви пушачи како овој уште толку ги размазуваат.:pos: Ајде сеа ќе чекам да дојде и тука ''Поетот, Патникот, Педерот, Светскиот Масон Ѕидарски'' што најголем успех и е што станала модератор на Форум да дојде и да ме банира.:D
:bravobe:

Вакви фаци како Гуарин(кајганџијава) многу ме нервираат навиваат за Интер а само серат и на тоа што треба и на тоа што не треба, и после оди во Сериа А темата и им го [emoji14]usigo: на МУЛЕнтус и на Билан, Бака ќе дал 100 гола, Јувентус лагано шампион, Интер 8 место. А на крај на сезона прв ќе се радува:ojeaa: Интер најјаки јас ви кажував едно друго. Он ќе биде најсреќен ако Интер киксне и оваа сезона ќе се фали како бил јак фудбалски стручњак и се предвидел, а ако Интер биде шампион никој нема да го спомне а он највише ќе слави. И дај малку со повеќе муда влезете у темана Серија А направете ја поинтересна, пичкине од Ѓубрентус плачеле кај ''Патникот, Педер'', а она па јадната да покаже моќ ми лупна бан, ме заеба у пизду матер што ќе правам сега? Сте ги размазиле оние од Јувентус плачат ако им кажеш и Стураро не го бива, он бил најјакиот резервен играч за таа позиција, и вакви пушачи како овој уште толку ги размазуваат.[emoji14]os: Ајде сеа ќе чекам да дојде и тука ''Поетот, Патникот, Педерот, Светскиот Масон Ѕидарски'' што најголем успех и е што станала модератор на Форум да дојде и да ме банира.:D
Dare uzivaj bratu so tebe sme site!Samo mora da vetis deka sea od prvi septemvri, koa ke ti pocne skolska godina ,ke ne olabavis malku?Ne za drugo,ke nalupas kecovi uste od start pa ke se treses posle do polugodie[emoji2]
Dogovoreno?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ps. Za inter ne mu ja misli mnogu,od avion se glea deka sme najjaci

get

2-3ца се пронајдоа у постот на Лепакот.

Џони ти не кур лајкнувај и ти си у тие фановите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom