Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Darko_ufo

Гостин
Го споредува Мело (средина) со Ромањоли(одбрана)... :cuc:
Uste ednas tvoeto fudbalsko ne znaenje gi pomina granicite nq patetitakata. Pisav zaedno znaci iskombinirani site trojca dvajca od sredina i eden defanzivec so site karakteristiki ke napravat dmf... Ama znam kako ti e plus sea Draxler ako go zemete od Shalke koi bea pregazeni od oslabeniot Wolfsburg za Perisic i De bryne timot ke vi bide za zalenje vekje ne za smeenje. Draxler naogjal igrac za 3 sekundi :pos:[DOUBLEPOST=1440849266][/DOUBLEPOST]Legendata veli: Ednas igrac se izgubil vo sumata i go pratile Draxler, go nasol za 3 sekundi.Druga legenda veli deka na Draxler majka mu bila kuce tragac

Последно уредено од модератор:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.658
Поени од реакции
88.489
Не бе овој ни во Бардовци нема да го примат :cuc:... тежок пациент :icon_mrgr:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
уште да каже дека брозович е појак од дракслер :pos::pos:

кралчина:pos:

D

Darko_ufo

Гостин
Перишич стандард нема да разочара исто како и во Влфзбург, своето ќе си го прави на теренот, самодоверба пука од него, се гледа дека си има авотритет како играч. Така да од него очекувам да си го задржи нивото, и да ја оправда сумата која е платена за него.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Перишич стандард нема да разочара исто како и во Влфзбург, своето ќе си го прави на теренот, самодоверба пука од него, се гледа дека си има авотритет како играч. Така да од него очекувам да си го задржи нивото, и да ја оправда сумата која е платена за него.
која сума е платена за него бе црни имењаку кога перишич уште не е ни дошол во интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom