D
Darko_ufo
Гостин
Melo>Kucka,Bertolaci,Romagnoli zaedno
I pak kucka vi dava 3 gola heheheMelo>Kucka,Bertolaci,Romagnoli zaedno
Uste ednas tvoeto fudbalsko ne znaenje gi pomina granicite nq patetitakata. Pisav zaedno znaci iskombinirani site trojca dvajca od sredina i eden defanzivec so site karakteristiki ke napravat dmf... Ama znam kako ti e plus sea Draxler ako go zemete od Shalke koi bea pregazeni od oslabeniot Wolfsburg za Perisic i De bryne timot ke vi bide za zalenje vekje ne za smeenje. Draxler naogjal igrac za 3 sekundiГо споредува Мело (средина) со Ромањоли(одбрана)...![]()
Дракслер у Италија ќе биде флоооп, и да Брозага за него го има измислено фудбалот...уште да каже дека брозович е појак од дракслер
кралчина![]()
а перишич?Дракслер у Италија ќе биде флоооп, и да Брозага за него го има измислено фудбалот...
Перса ќе биде носител на играта, а Дибала ќе се врати од кај што дошол, можеби и во Киево да отиде од зима.а перишич?
Перишич стандард нема да разочара исто како и во Влфзбург, своето ќе си го прави на теренот, самодоверба пука од него, се гледа дека си има авотритет како играч. Така да од него очекувам да си го задржи нивото, и да ја оправда сумата која е платена за него.а перишич?
која сума е платена за него бе црни имењаку кога перишич уште не е ни дошол во интер.Перишич стандард нема да разочара исто како и во Влфзбург, своето ќе си го прави на теренот, самодоверба пука од него, се гледа дека си има авотритет како играч. Така да од него очекувам да си го задржи нивото, и да ја оправда сумата која е платена за него.