Апсурдни модни трендови

struk12.jpg

Неможам да ги смислам овие фармерките со висок струк, и уопште не ми е јасно зошто девојките ги носат посебно по ова жешкото време. (n)

Неуспешен обид за омбре коса
download (4).jpg
Ваква фризура кај машки
download (2).jpg

V маициве што си ги носат со посебна гордост уште ако им се гледа љубовниот тепих
images (8).jpg

struk12.jpg

Неможам да ги смислам овие фармерките со висок струк, и уопште не ми е јасно зошто девојките ги носат посебно по ова жешкото време. (n)
Затоа шо се многу подобри од оние со низок струк.

Инаку, модата од 90тите се враќа на голема врата :sick::sick::sick:
А со тоа се враќаат и огламниците шо се паѓаа во смоки кога бевме деца
aa75f295d1e7eb49f1b6f6a391794cf8,62,37.jpg

Ужас.

Фармерки со висок струк се можда една од подобрите работи која се врати во мода. И за изглед и за здравје. Мизерно беше кога одиш да си купиш фармерки, во мода беше низок струк, ретко се наоѓаше нешто нормално.

Мене ме нервираат машкиве фризури. Поточно јас ја викам, магаре фризура. Од страна кец, а горе оставено коса ебаго. На ништо не личи, апсолутно на ништо. Брат ми фура веќе некое време таква, нејќам да го гледам, на школо не знам како му дозволуваат со онакво на глава да се појави.
МИЗЕРИЈА.
Hairstyles-for-men-2013.jpg

Бела бермуда и еспадрила. Стварно незнам што кур не ви е јасно that you can only pull this one off ако си на јахта. И е твоја. Не у диско у комбинација со саат од пазар за стотче.

Балетанки кај женски и овие еспадриливе што ги спомна Год кај машки. Ствари што ги има во изобилие на пазарче и копаат ко мрша. Бос и ногата како во картонски пакет да ти е. Кога јас избирам да носам штикли пред балетанки, можете да претпоставите колку ги хејтам. :D

Затоа шо се многу подобри од оние со низок струк.

Инаку, модата од 90тите се враќа на голема врата :sick::sick::sick:
А со тоа се враќаат и огламниците шо се паѓаа во смоки кога бевме деца
aa75f295d1e7eb49f1b6f6a391794cf8,62,37.jpg

Ужас.

:love: Никогаш не ги купив додека беа на мода, а ги сакав, ама беа на мода... Кажи каде има ако најдеш, да си купам едно. :D

а шо значи обеј? некоја марка е или? :D

Веројатно, да.

Он: овие капи.
beechfield_b665_black-zoom.jpg

Обично не судам луѓе по надворешен изглед, ама видам ли некој/а со оваква капа, автоматски го ставам во категорија „деген“. Изгледаат како глупчовци!

^

00:00 - 00:10

...

''Drop the nerds you with, come smoke a joint with he who's winning.''

*
200.gif
*

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom