Мигрантите низ Македонија

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.317
Или е можеби печатна грешка...
Тотално се согласувам со тоа што го рече. нажалост да сме во нивна кожа.. тешко нив, некои бремени, со мали деца тргнале да бараат подобар живот..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
траскам бројки од ракав,само да укажам дека не е за зезање целава работа и дека за брзо ќе осетиме и на свој грб толку голема бројка на мигранти кои не знаат ништо друго освен да прават штета во други држави и да викаат алаху акбар.

Со гости сум по дома,па и набрзинка го пишав постот пошо прочитаа што пишувам,а неам намера да се правдам на секого во поглед на моите политички и идеолошки ставови.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.501
Поени од реакции
18.196
Активно пратам српски медиуми и таму веќе на големо е активирана петта колона. Веќе има и предлози и за понуди за трајно останување на мигрантите и нивна интеграција. Да не споменувам како Вучиќ им даваше инструкции на медиумите како и што да известуваат во врска со мигрантите, тепачките и штетата која ја прават за да не се креирало лоша слика за нив, како и доведување во прашање на правото на протест за изразување на незадоволство од страна на народот во врска со постапките на Влада на РС.

Колку и да мислев дека сме дно од општество кое пати од поединци, сепак има примери кои ме демантираат.

Со таква Влада во Србија ние и не треба да бидеме премногу загрижени околу кризава. Они ќе ги приберат сите.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.231
Поени од реакции
34.815
Не ја потценува нашава петта колона, ако моментално не се премногу активни - тоа само значи дека такви им се инструкциите. А не е дека на одредени медиуми не трубат постојано за „бруталниот однос на полицијата“ спрема бегалците (примети дека не ги нарекуваат мигранти).

Член од
24 март 2010
Мислења
15.312
Поени од реакции
26.228
Активно пратам српски медиуми и таму веќе на големо е активирана петта колона. Веќе има и предлози и за понуди за трајно останување на мигрантите и нивна интеграција. Да не споменувам како Вучиќ им даваше инструкции на медиумите како и што да известуваат во врска со мигрантите, тепачките и штетата која ја прават за да не се креирало лоша слика за нив, како и доведување во прашање на правото на протест за изразување на незадоволство од страна на народот во врска со постапките на Влада на РС.

Колку и да мислев дека сме дно од општество кое пати од поединци, сепак има примери кои ме демантираат.

Со таква Влада во Србија ние и не треба да бидеме премногу загрижени околу кризава. Они ќе ги приберат сите.
Кога сите на Балканов гледале да креираат стабилни односи со западните сили, Србите гледале да креираат некоја војна плус. Кога сите на Балканов гледаат што побрзо да се ослободат од мигрантиве, Србите гледаат да ги соберат во што поголема бројка.

Најтрагично е што мислат дека се нешто посебно паметни. :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
супер штом така решиле србите.

Ондак да организираме автобуси и ние како грците што правеа,семката нивна циганска.
Организирана тура автобуси за мигрантите и истовар сите до еден пред наша граница,пошо тука е мед и млеко,најјака економија на Балкан и просечна плата од 3000 евра.
Што да посакаш повеќе.

Нека ги соберат сите до еден,ама и нека не преоѓаат преку Косово пак тука,па да се котат како зајци.

Во Германија нацистите наголемо се будат,ете запалиле до темел цел еден камп за мигранти.Им ебале матер.
Нацизмот никогаш и никој нема да го искорени,тој само спие и вакви случаеви како овој денеска со кој се соочува Европа го будат и го јачаат од ден во ден.
А кога ќе достигне точката на вриење,ќе се роди некој Хитлер.
А тогаш...не сакам ни да помислам.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
супер штом така решиле србите.

Ондак да организираме автобуси и ние како грците што правеа,семката нивна циганска.
Организирана тура автобуси за мигрантите и истовар сите до еден пред наша граница,пошо тука е мед и млеко,најјака економија на Балкан и просечна плата од 3000 евра.
Што да посакаш повеќе.

Нека ги соберат сите до еден,ама и нека не преоѓаат преку Косово пак тука,па да се котат како зајци.

Во Германија нацистите наголемо се будат,ете запалиле до темел цел еден камп за мигранти.Им ебале матер.
Нацизмот никогаш и никој нема да го искорени,тој само спие и вакви случаеви како овој денеска со кој се соочува Европа го будат и го јачаат од ден во ден.
И треба свето да си ебе матер?
Зошто?
Заради една Америка со жители направени од епрувета?
Не,сите мигранти да се собираат во авиони па кој со падобран кој без да се џиткаат на американска територија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.328
Поени од реакции
30.675
Дечки, да не преувеличуваме. Ова се сепак поединци шо се бројат на прсти. Никаков нацизам не расте никаде.
Ништо драматично нема да се случи, ќе има вакви икслучоци шо никој нема да ги прикажува на ТВ, сите ќе сркаме попара.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И треба свето да си ебе матер?
Зошто?
Заради една Америка со жители направени од епрувета?
Не,сите мигранти да се собираат во авиони па кој со падобран кој без да се џиткаат на американска територија.
па цел свет сигурно нема,Европа најмногу ќе го јаде,и така блискиот исток половина е во оган.

Види,не сакам војна,тоа е последното што некој би го посакал,но американците не гледаат што сакаме јас и ти,туку тие што сакаат.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дечки, да не преувеличуваме. Ова се сепак поединци шо се бројат на прсти. Никаков нацизам не расте никаде.
Ништо драматично нема да се случи, ќе има вакви икслучоци шо никој нема да ги прикажува на ТВ, сите ќе сркаме попара.
навијачките групи во Германија,барем поголемиот дел се со нацистички идеологии.А верувај ми тоа не се поединци,туку огромна каса народ која може за пет минути да биде во вртоглава бројка.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.328
Поени од реакции
30.675
навијачките групи во Германија,барем поголемиот дел се со нацистички идеологии.А верувај ми тоа не се поединци,туку огромна каса народ која може за пет минути да биде во вртоглава бројка.
е сеа, ти ја напраи ко секој втор германец да е навијач.
Германија е огромна земја размерот навијач : обичен граѓанин е 1:100 отприлика, на слепо[DOUBLEPOST=1440548039][/DOUBLEPOST]
Хитлере жив ли си ?
Се надевам не.

Добро дечки после 70 години, како мислите дека Хитлер направил фини работи?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom