Девица до прва брачна ноќ

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
Ме нервира кога ќе прочитам мислења од луѓе на други теми,либерални мислења, како секој треба да го почитува изборот на другите,а во оваа тема сите ги осудуваат и играат мајтап со девиците.Од каде вие знаете,може има девојки кои се чуваат за прва брачна ноќ?И? Треба да им се смееме?Тоа кој што ќе прави со сексот и во сексот,особено кога ќе го има сексот е само и само личен избор.И јас не се согласувам баш со тоа девица до прва брачна ноќ,ама не ја исмејавам идејата,ниту ја нарекувам затуцана,затоа што ако некоја сака да остане девица си е нејзин избор,исто ако некоја лаже,тоа за нејзе си лаже.И за некој што праша погоре: Се мисли на комплетно девица,значи бев воопшто сексуално искуство.
..епа сеа и јас те подржавам..ама ипак глупо е малце..и као шо напиша внуче погоре..дека некоја се прае девица..а колку алатки прошла со устата ни сама незнае..јас мразам такви "девици"...а ги има мн денес..:uvo:..и никој не ги исмејуа бе па и ти..само искажуа мислење:)

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Јас само ќе го цитирам Волтер: C'est une des superstitions de l'esprit humain d'avoir imaginé que la virginité pouvait être une vertu.
Мислам дека од денешен аспект е смешно да се дискутира на оваа тема, но сепак, го почитувам и немам ништо против туѓиот избор.

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Девица до прва брачна нок...ако се мажи на 17 :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
1
devica se do prva bracna nok! hm sto znam ne mi se veruvam bas vo denesno vreme.mozno e da se omazi so toj sto i bil prv i da i ostane edinstven no da cekaat do brak ne mi se veruva,sepak pocituvam tugja odluka, kako sakaat taka neka si pravat.iako iskreno ne veruvam deka ima mnogu takvi(a dodusa poznavam nekolku-muslimanki). i za kraj moram da spomnam deka mazive nemozam da gi razberam bas, tie sakaat da pleskaat a baraat zena da i bide prv.ako se skinala na 16 e sigurno drolja ako e nevina na 23 ne e normalna, a ako ja ceka prvata bracna nok sigurno e zatucana i ruzna:toe:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
devica se do prva bracna nok! hm sto znam ne mi se veruvam bas vo denesno vreme.mozno e da se omazi so toj sto i bil prv i da i ostane edinstven no da cekaat do brak ne mi se veruva,sepak pocituvam tugja odluka, kako sakaat taka neka si pravat.iako iskreno ne veruvam deka ima mnogu takvi(a dodusa poznavam nekolku-muslimanki). i za kraj moram da spomnam deka mazive nemozam da gi razberam bas, tie sakaat da pleskaat a baraat zena da i bide prv.ako se skinala na 16 e sigurno drolja ako e nevina na 23 ne e normalna, a ako ja ceka prvata bracna nok sigurno e zatucana i ruzna:toe:
Е сега што е? :pos2:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
1
epa bas toa i jas se prasuvam.zatoa mislam deka mazite ne treba tolku da naogjaat maana na sekoja devojka zosto i nivnata ima mana vo sekoj sucaj,nikoj ne e sovrsen

С

Сатори

Гостин
Девица до прва брачна ноќ, ако е дебела и грда, еми нормално! :pipi:
Всушност, зошто пишувам и јас глупости, кој би ја земал?:toe:

С

Сатори

Гостин
Нели ти проповедаше љубов?
Сеуште проповедам.
Само што мораш да имаш физички предиспозиции за да се заљубиш во некој сонце.Не можеш да очекуваш дека некој веднаш ќе ја види твојата душа, нели?
Нешто сепак, мора да го привлече.:smir:

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
Девица до прва брачна ноќ, ако е дебела и грда, еми нормално! :pipi:
Всушност, зошто пишувам и јас глупости, кој би ја земал?:toe:
Стеротипи и предрасуди... не знам како изгледаш ама според кажаното ако се здебелиш никој за жена нема да те земи... епа пази шо јадиш

Член од
9 октомври 2008
Мислења
27
Поени од реакции
1
Девица до прва брачна ноќ...хмммм...во принцип и не треба многу да се размислува, затоа што во денешно време секој си прави што сака...алооо животот не ни е генерална проба туку премиерааа...и да...за малку ке заборавев...пред брак секое машко сака секс, а во кревет на прва брачна ноќ сака да има недопрена...епа тоа не бива:toe::toe::vozbud::vozbud::toe::toe::baeh:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Сеуште проповедам.
Само што мораш да имаш физички предиспозиции за да се заљубиш во некој сонце.Не можеш да очекуваш дека некој веднаш ќе ја види твојата душа, нели?
Нешто сепак, мора да го привлече.:smir:
Абе ајде? :pos:

Ондак шо треба да праат грдите и дебелите? Да се убијат ако не па, уште у старт. :nesvest: Шо да живеат кога и онака ќе останат стари моми и девици до смрт...

Познавам стотици парови, и биди сигурна дека не во сите случаи девојката е лепотица. :wink: На крајот на краиштата, вкусот е дискутабилна работа.

С

Сатори

Гостин
Абе ајде? :pos:

Ондак шо треба да праат грдите и дебелите? Да се убијат ако не па, уште у старт. :nesvest: Шо да живеат кога и онака ќе останат стари моми и девици до смрт...

Познавам стотици парови, и биди сигурна дека не во сите случаи девојката е лепотица. :wink: На крајот на краиштата, вкусот е дискутабилна работа.
Бев иронична бре ... ц ц ц. :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom