Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Значи многу ме нервира заменава Жиру <-> Волкот. Значи колку и да утињаме шанси, барем ги создаваме. Абе а се направи оваа измена увек прекинуваме со создавање на шанси. Ова изгледа само на менаџер кај Венгер пали изменава.
И исто додека е Жиру(1.91м) на терен еден ебан центаршут нема, ја пимпламе тука по левата страна до безкрај.Влегува Волкот(1.71) и почнуваме ние со нафрлувања.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
У курац, ќе бев задоволен со резулатов да не беше В.Хем деаклот, вака ништо, веќе со голем заостаток зад Сити, тешко ќе биде за борба за титула.

Тео Волкот еби си матер и ти и твоите 140.000, топка не допре откако влезе, на сето плукање на Жиру, колку и да не го сакаме, без него не можеме.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Златен Окс го имаме, ама он до 80та минута на клупа седи ебате...
Ремзи не беше толку лош денес и му поништија гол, ама ипак треба и Окс да игра...

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Ако ги смета за напаѓачка опција Жиру и Волкот одлепил скроз. До сега не видовме знаци дека тие двајца ни се квалитет за титула. Волкот најдобро си функционира полушпиц,сам кога е се гуши.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Strong start. -5 vekje. Vistina strong. Bravo. Vo januari kje vrzime 173884 pobedi i drugata godina Wenger kje rechi ja imame formulata ni treba strong start. Jebem ti strong start ja tebe.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Се покажа дека од шанси можеме да креираме, со во нападот сме ужас, каков податок прочитав, неколку утакмици по ред не сме дале гол на Емирати.

Напаѓач ни е најбитната работа, ако се живи и здрави Кос, Мерти и Габреил (кој изигра солидно за разлика од Чемберс) одбраната си е ОК, да е здрав Кокето и он искина денес, но во нападот многу креатори, многу додавачи, ниеден реализатор, а така и ќе остане по се изгледа

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Второ полувреме ко друг тим да гледаш особено после влегувањето на Окс. Казорла и Санчез се изгубија утакмицава, Чемберс курац централен.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Се покажа дека од шанси можеме да креираме, со во нападот сме ужас, каков податок прочитав, неколку утакмици по ред не сме дале гол на Емирати.

Напаѓач ни е најбитната работа, ако се живи и здрави Кос, Мерти и Габреил (кој изигра солидно за разлика од Чемберс) одбраната си е ОК, да е здрав Кокето и он искина денес, но во нападот многу креатори, многу додавачи, ниеден реализатор, а така и ќе остане по се изгледа
Грешка си, ги испративме Лион со 6 гола што докажува дека знае тимот да напаѓа и нема потреба од засилување. Овие три натпревари плус половина ланска беа само лоши денови за нашите напаѓачи. Сите знаеме како газат кога им е денот. :icon_mrgr:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Gabriel, Özil i Petr najdobri, Monreal i Belerin dobri, Koketo si rastura, Giroud razocaruva, Santi slabo, Sanchez trca ko vol ali drugo slabo, Ramsey bese kade kade podobar vtoro....Toa e, realen rezultat.

A

Avenger99

Гостин
Неаме материјал за титула оваа сезона, се знаеше ова уште од поодамна, освен ако не се мрдне старчето да донесе некој напаѓач ама чисто сумљам.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Ремзи да играше на местото на Санти уште од почеток, а на негово место Окс друг муабет ќе правевме.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Чамбо не смее да не игра прва постава, значи братот ни дава се што ни фали:шутеви од далечина,брзина,директност, дриблинзи.Дури би го играл и АМФ, дефанзивците ќе треба да го покриваат почесто, оти има разорен шут, со тоа ќе се отвара простор во средина на одбраната кај противницте, на пример Жиру нема 2ца да го чуваат.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Очајна беше измената Жиру-Тео, колку и да се критикува лепотицата си врши работа, иако мора дс се признај дека е далеку од ланската форма.
Јас мислам треба да ги мени местата на Ремзи и Казорла, понапред да игра Казорла мора.
Измените требаше да бидат Тео и АОЦ на местата на Озил кој после 60 та минута не можеше да оди и Санчез кој иако игра од срце е тотално аут од форма и само нурка со главата.
Фала маестро Чех ја извсде утакмоцата.
Тоа што не е во форма Санчез де пренесува на концептот, цело време бира грешна страна и ја враќа топката од кај шо ја добива, при тоа играчите се заситуваат на истата страна додека на другата останува празен простор во кој нема кој да отвори и да побара топка. На сето ова се надоврза денес и лошата игра на Белерин во напад без точнс замисла за уфрлање, можи му јас зеде свеста неколку пати овај Кутињо што го прошета..

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Очајна беше измената Жиру-Тео, колку и да се критикува лепотицата си врши работа, иако мора дс се признај дека е далеку од ланската форма.
Јас мислам треба да ги мени местата на Ремзи и Казорла, понапред да игра Казорла мора.
Измените требаше да бидат Тео и АОЦ на местата на Озил кој после 60 та минута не можеше да оди и Санчез кој иако игра од срце е тотално аут од форма и само нурка со главата.
Фала маестро Чех ја извсде утакмоцата.
Тоа што не е во форма Санчез де пренесува на концептот, цело време бира грешна страна и ја враќа топката од кај шо ја добива, при тоа играчите се заситуваат на истата страна додека на другата останува празен простор во кој нема кој да отвори и да побара топка. На сето ова се надоврза денес и лошата игра на Белерин во напад без точнс замисла за уфрлање, можи му јас зеде свеста неколку пати овај Кутињо што го прошета..
Се соглсувам во се освен делот за Озил, баш во второ човекот играше одлично, држеше топка, даваше пасови, ствараше простор. За Алексис не сум загрижен, се додека ја има вољата и борбеноста головите ќе дојдат, еден веќе имаше со Палас, големи шанси имаше и денес.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Се соглсувам во се освен делот за Озил, баш во второ човекот играше одлично, држеше топка, даваше пасови, ствараше простор. За Алексис не сум загрижен, се додека ја има вољата и борбеноста головите ќе дојдат, еден веќе имаше со Палас, големи шанси имаше и денес.
По мое 75 та минута беше за вадење Озил, на негово место Алекс, а не секогаш го вади Кокелан кој и то како е значаен за одбраната и им ги зголемува шансите преку контра. Санчез исто очекувам да се врати ама пак денешната измена би ми била на негово место Тео 75-80 минута.
Тео не е шпиц, јас не знам стариот непрепознатлив ми е ова сезона, што се глупира не знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom