Девица до прва брачна ноќ

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
a shto ako site go salale pred tebe,a samo ti si go dobil?

Добро ти беше ова, да немам ниту јас против кај девиците ако мисли дека така е најдобро слободно, но мислам денешно време многу е тешко да најдеш девици, не за џабе ги споредуваат со диносаурусите, и да ќе кажам гласно „секоја чест на тие девојки“ не е лесно во секој случај да се чуваш за некој со кого ќе го делиш остатокот на животот.:smir:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
девица се до првата браќна ноќ?? хахаха нема теоретска шанса да се постигне ова..заш денес..ако идете и поише од 3 месеца..одма тражи...шо мене тоа незнам глупо ми делуа..сеа барем за мене....денес...никогаш нема да најдеш некој кој се до бракот ќе те чека...хих ...денес и оние на 13 годишна возраст па пробале..хих...:tapp:..таке да...незнам...дури ни муслиманкиве не се баш девици..а мие уште помалце(со мн малку искучоци) =)

K

kokran

Гостин
devstvenovsta ne se zema taa se podaruva,a na takov podarok ni edno mashko nema da se luti,togash nema da postoi somnez kaj nego koj bi mozel da se javi dokolku mazot pocne da si ja optovaruva svojata mozocna masa so brojki na partneri bifshi na zenamu.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
a shto ako site go salale pred tebe,a samo ti si go dobil?
ubavo vikas,go znam toa,ama ne mi se veruva deka e mozno toa ni teoretski.kako mislis deka e mozno nekoja mnogu jaka devojka da odolee na naletite na tolku mnogu decki(pod uslov da e mnogu zgodna)?sigurno ke se najde nekoj posposoben i od nea sto ke uspee da ja legne,da ja prelaze ako nisto drugo(govoram za vo modernovo vreme).Licno mislam deka moze da ostane devica samo ako ne ja biva ,zatoa sto nikoj ne bi se trudel tolku mnogu za da ja legne,inaku ne veruvam deka bi odoleala na site predizvici.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Една кларификација, може?
Терминот девица го дефинираме со нескинат химен, и ништо повеќе? Што е со сите други сексуални игри? Хм?

Постојати други дупчиња, постојат и други начини за задоволство... Дали тие се бројат во муабетов или не?

K

kokran

Гостин
vidi sea aleks,mene me intrigira mnogu toa shto nekoi devojki odbiraat kakvi cevli ke nosat na noze a ne odbiraat so kogo ke im bide prvoto legnuvanje.postojat devici i posle 25 godini starost bidi siguren.
a niedna devojka ne moze da znae dali ja biva ili ne za da se stega da nema seks pred brak...pak ke kazam,ne postoi takov ludak na zemjava koj ke kaze deka ne bi sakal zenamu vo prva brakna nok da bide nevina..na takov neshto ke mu fali...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Терминот девица го дефинираме со нескинат химен, и ништо повеќе? Што е со сите други сексуални игри? Хм?

Постојати други дупчиња, постојат и други начини за задоволство... Дали тие се бројат во муабетов или не?
dobro prasanje,iako jas govorev pred se za nemanje ni najmalo seksualno iskustvo.nevina vo vistinska smisla na zborot.
a prasanjevo ti e na mesto,cekame odgovor.

K

kokran

Гостин

spored mene normalen seks e vaginalniot,se drugo e neshto drugo,mislam deka devojka koja ke se cuva za prva brakna nok nema da plovi vo vodi na oralen ili analen seks.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
vidi sea aleks,mene me intrigira mnogu toa shto nekoi devojki odbiraat kakvi cevli ke nosat na noze a ne odbiraat so kogo ke im bide prvoto legnuvanje.postojat devici i posle 25 godini starost bidi siguren.
a niedna devojka ne moze da znae dali ja biva ili ne za da se stega da nema seks pred brak...pak ke kazam,ne postoi takov ludak na zemjava koj ke kaze deka ne bi sakal zenamu vo prva brakna nok da bide nevina..na takov neshto ke mu fali...
ne me svakaj pogresno,ne se sporam so tebe,samo obrnuvam vnimanie,zatoa sto ako nekoja devojka e mnogu zgodna,ednostavno ne veruvam deka vo denesno vrema ka uspee da im odolee na site naleti na decki koi na sekoj mozen nacin ke se obidat da ja legnat(ako nisto drugo).sigurno e deka ke se najde nekoj(uslovno receno) pofraer od nea sto ke ja prelaze.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
spored mene normalen seks e vaginalniot,se drugo e neshto drugo,mislam deka devojka koja ke se cuva za prva brakna nok nema da plovi vo vodi na oralen ili analen seks.

Ајдеее сега и ти го претера.. Зошто да не плови во тие води кога е веќе во брак? Зар нема да и биде интересно да осознава и други начини на задоволување сем вагиналното(ова ми звучи како гинеколошки преглед меѓу другото). Ако веќе го сакам и се е таман, отворена сум за се да пробам и да уживам во истото, нема веќе предрасуди нели мажена сум?
Можам комплетно да уживам и осознавам со сопругот.. само лошо ќе биде ако се потрефат двајцата неискусни, и тогаш да само вагинален ќе има и ќе биде олд фешн секс само за расплод.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Значи, орален секс е ненормален ;) Точно.. ненормално добра работа е тоа! :pos:

А, за тоа дека девојка што се чува за прва брачна ноќ нема да го прими во друго дупче (уф, изразов) или да си игра на друг начин... грешиш бачко, верувај ми :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Ајдеее сега и ти го претера.. Зошто да не плови во тие води кога е веќе во брак? Зар нема да и биде интересно да осознава и други начини на задоволување сем вагиналното(ова ми звучи како гинеколошки преглед меѓу другото). Ако веќе го сакам и се е таман, отворена сум за се да пробам и да уживам во истото, нема веќе предрасуди нели мажена сум?
Можам комплетно да уживам и осознавам со сопругот.. само лошо ќе биде ако се потрефат двајцата неискусни, и тогаш да само вагинален ќе има и ќе биде олд фешн секс само за расплод.
mislam deka se zborese za iskustvo so takov seks pred prvata bracna nok,kade sto sepak devojkata bi bila bez skinat himen,i bi bila prakticno"nevina".

K

kokran

Гостин
za pred brakot mislev lusi lu a ne za vreme na brakot.
koga ke se zatvori vratata od spalnata soba ni bog ne smee da zirne vo nea.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
mislam deka se zborese za iskustvo so takov seks pred prvata bracna nok,kade sto sepak devojkata bi bila bez skinat himen,i bi bila prakticno"nevina".

Епа нели се поразбира дека се чува до брак... како може да проба анал и орал ако не проба прво вагинално..(ебате зборот- сонда)?

Епа кокран погрешно сум те разбрала... норамално дека нема потреба да размисува веќе кога се одлучила на целибат до првата брачна ноќ.. е сега а ако никогаш не дојде до таа фамозна прва брачна ноќ шо прајме тогаш а кокран?

Kajgana Shop

На врв Bottom