Мигрантите низ Македонија

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Не мора до толку, доволно е да не ги тепа со пендреци и да не им фрлаат шок бомби.
добро ај сеа гитла,ме замоли да не те цитирам,јас те замолив да не пишуваш на темава,нема потреба,ние сме говеда Македонски и говеда ќе останеме,а ти крши глава во странство и сликни некој мигрант како си го прибрала во куќичката,пошто ги сакаш многу,направи некое позитивно дело,а не да јадеш гомна само по форуми.

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
Само ќе ве прашам.
Не ви е срам вакви слики по светов да се шетаат ?
Од која причина? Зошто ???
https://twitter.com/blickamabend/status/635827483653341184[DOUBLEPOST=1440437186][/DOUBLEPOST]
Да бе затоа и ви остана еден торбеш да се браните со сликата на која му дава вода на кутрото дете. Демек вие сте биле хумани. Сабајле.
A Grcite sto gi sobirat od Ostrovite i sto gi frlat kako gjubre da se pred nasata Granica? Dali imas prestava sto znacat 5000 Lugje ilegalno da ti vlezat preku Granica? So koj Um ti se drznuvas da ne narekuvas Vie? koj si ti? sto si kakov Faktor si? Nie da se sramime od sto? cija vina e sto tie lugje begat od doma? odi tamu leci se ziti vera. Gomnata sto ja izede ovde so godini ke ti smrde od tvojata usta.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
добро ај сеа гитла,ме замоли да не те цитирам,јас те замолив да не пишуваш на темава,нема потреба,ние сме говеда Македонски и говеда ќе останеме,а ти крши глава во странство и сликни некој мигрант како си го прибрала во куќичката,пошто ги сакаш многу,направи некое позитивно дело,а не да јадеш гомна само по форуми.
Не е твоја сопственост темава да ме бркаш. Се гледа какво понашање имаш, така и би го бркал на некој гладен ако ти побара парче леб и вода.
Што да очекуваш од нацисти?

W

wicked_1

Гостин
@Michelle Aline не треси зелени. Тука нема никаков простор за критика на полицијата. Граници надвор се чуваат и построго од ова, основна процедура е да секој биде чекиран и пријавен за да се води евиденција кој влегува а кој не, со сите случувања во светот и од национален интерес и за внатрешна сигурност е да се вршат подетални контроли.
Може ти раскажале некоја емпатична и тажна приказна CNN, RТ и сличен медиум, ама не се шлепај по дифолт на тие срања кои продаваат туѓа мизерија за читаност.

Македонија пред 15 години прими бегалци кои беа во број од околу 25% од тогашната популација на државата, тоа значеше системски колапс на државата во секоја сфера, се со цел да се задоволи меѓународниот фактор.
Твоиве критики и мислења испаѓаат ептен бедни, поарно чувај си ги за на кафе.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
и пререкле комшиите француски или кај и да живее за "драматичните" фотографии,и се уклучила на кајгана да извади бесот.[DOUBLEPOST=1440440299][/DOUBLEPOST]
Не е твоја сопственост темава да ме бркаш. Се гледа какво понашање имаш, така и би го бркал на некој гладен ако ти побара парче леб и вода.
Што да очекуваш од нацисти?
затоа пошо ти не си нациста,собери неколку емигранти,најади ги напоиги,и сликни се со нив.

Да ми ја разнезниш душава малку,па можда и ќе прекинам да сум нациста.И националиста.И расиста.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
и пререкле комшиите француски или кај и да живее за "драматичните" фотографии,и се уклучила на кајгана да извади бесот.[DOUBLEPOST=1440440299][/DOUBLEPOST]
затоа пошо ти не си нациста,собери неколку емигранти,најади ги напоиги,и сликни се со нив.

Да ми ја разнезниш душава малку,па можда и ќе прекинам да сум нациста.И националиста.И расиста.
Да бе на новина ми покажаа.
https://reader.ringier.ch/ZH/20150824#1

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Не , не ме е срам. Едноставно ако е толку лошо немора да поминуваат низ најнехуманата земја. Ете им Бугарија и Албанија. Нека фатат преко Албанија па Косоово и се враќаат на турата накај Србија. Бугарите ја појачаа границата ептен да неможе пиле да прелети а да не забележат. Ете им пат по Албанија и Косово , таман некој ќе ги продадат после во делови од овие две хумани земји.

Ако вака се решаваа војните со бегање на цела популација, Америка , Канада и Австралија ќе беа пренаселени за време на втора светска војна, а ние денес ќе бевме сапуни на нацистите.
А да ми се качиш на к....?
Не ви е првпат избеглици да одбиете на граница, кои бегаат од колење.
Ајде да бевте фашисти јак народ некој, низ историјата ниту една бележана битка, абе п.... сие п....
Тоа е тоа, да ја чуваме државата која не знаеме како ја добивме, не знаеме да ја водиме, и не знаеме кон што сме насочени, од избеглици кои бегаат од колење, од деца кои плачат на граница.
П......

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Тие "говеда" самата полиција ги направи да се туркаат. Брзаат затоа што се уморни, жедни, не наспани. Јас 24 часа да не сум спиена еве пример кога патувам, одвај чекам да си дојдам дома да се наспијам и најадам како што треба.
Ти не бегаш од никаква војна.
Од која војна бегаат они? Во Грција нема војна!!!!

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
зошто провоцираш,што ти е целта?Мислиш дека од ќеф фрлија шок бомби?
Да бе, затоа избеглиците од ќеф дојдоа од крај на свет поминувајќи низ секаква тортура и монструми....

E

Epsilon

Гостин
Дошла некоја од француско ливајџе и овде ми продава бардиња, ти знаеш појче од луѓево во Македонија па од една-две тажни слики си создаваш слика и плукаш по својата држава па и срам ти било, хипокритизам на кило! Мрш таму, шетај кај ајфеловата кула.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Дошла некоја од француско ливајџе и овде ми продава бардиња, ти знаеш појче од луѓево во Македонија па од една-две тажни слики си создаваш слика и плукаш по својата држава па и срам ти било, хипокритизам на кило! Мрш таму, шетај кај ајфеловата кула.
Де бре вие само за марш сте родени. Марш мигранти, марш овај марш онај.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
И не знам зошто го сменивте насловот, зарем не е трагична?

Kajgana Shop

На врв Bottom