Мигрантите низ Македонија

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.345
Поени од реакции
8.881
Да бе затоа и ви остана еден торбеш да се браните со сликата на која му дава вода на кутрото дете. Демек вие сте биле хумани. Сабајле.
Не сме хумани ние. Еве вие бидете хумани и напрајте им еден камп на избеглициве на нивите во Лабуништа.

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Само ќе ве прашам.
Не ви е срам вакви слики по светов да се шетаат ?
Од која причина? Зошто ???
https://twitter.com/blickamabend/status/635827483653341184[DOUBLEPOST=1440437186][/DOUBLEPOST]
Да бе затоа и ви остана еден торбеш да се браните со сликата на која му дава вода на кутрото дете. Демек вие сте биле хумани. Сабајле.
Не , не ме е срам. Едноставно ако е толку лошо немора да поминуваат низ најнехуманата земја. Ете им Бугарија и Албанија. Нека фатат преко Албанија па Косоово и се враќаат на турата накај Србија. Бугарите ја појачаа границата ептен да неможе пиле да прелети а да не забележат. Ете им пат по Албанија и Косово , таман некој ќе ги продадат после во делови од овие две хумани земји.

Ако вака се решаваа војните со бегање на цела популација, Америка , Канада и Австралија ќе беа пренаселени за време на втора светска војна, а ние денес ќе бевме сапуни на нацистите.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Не , не ме е срам. Едноставно ако е толку лошо немора да поминуваат низ најнехуманата земја. Ете им Бугарија и Албанија. Нека фатат преко Албанија па Косоово и се враќаат на турата накај Србија. Бугарите ја појачаа границата ептен да неможе пиле да прелети а да не забележат. Ете им пат по Албанија и Косово , таман некој ќе ги продадат после во делови од овие две хумани земји.

Ако вака се решаваа војните со бегање на цела популација, Америка , Канада и Австралија ќе беа пренаселени за време на втора светска војна, а ние денес ќе бевме сапуни на нацистите.
Од кај да знаеле дека тоа ќе ги снајде во Македонија?

Извини ама децата не се криви да страдаат поради некои идиоти што им се војува.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Од кај да знаеле дека тоа ќе ги снајде во Македонија?

Извини ама децата не се криви да страдаат поради некои идиоти што им се војува.
дали воопшто си упатена ма ти во проблемов ? дали воопшто знаеш кој-колку влага во Македонија ? дали уопште имаш претстава од каде се бегаат ? претходно пиша,дека не биле сиријци и не знаеш дали се емигранти ? дали знаеш дека не бегаат само Сиријци,туку доаѓаат и од ирак,авганистан,и африка ? тоа црното што го гледаш,тој е од африка.

Дали воопшто знаеш дека од 40 илјади влезени во Македонија,со барање за азил за 72 часа да пројде низ државава,28 илјади се мажи ?

дали уопште би се запрашала ЗОШТО толку голем процент на мажи,воено способни,од 16-50 години ?

дали би се прашала каде им се мајките,жените,ќерките,сестрите ? братучедките ?

дали би се прашала зошто они бегаат,а нивните мајки/сестри/ќерки/жени ги оставиле дома ? да ги ебат и тепаат муџахедини,а они да спасат гз у њемачка ?

и ТЕ МОЛАМ одјеби од темава,само замараш и напињаш народ,а појма си немаш нит од животот,уште помалку од ситуацијава.Глеј си ја куќата и не замарај по форуми.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
И да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.
Ахам. Озбилно вака е? Она грците ги галат слушам. Кај Кале се спремаат да им дадат медали за храброст. Маџарите од љубов им дигнаа ограда со бодликава жица. :icon_lol:

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
дали воопшто си упатена ма ти во проблемов ? дали воопшто знаеш кој-колку влага во Македонија ? дали уопште имаш претстава од каде се бегаат ? претходно пиша,дека не биле сиријци и не знаеш дали се емигранти ? дали знаеш дека не бегаат само Сиријци,туку доаѓаат и од ирак,авганистан,и африка ? тоа црното што го гледаш,тој е од африка.

Дали воопшто знаеш дека од 40 илјади влезени во Македонија,со барање за азил за 72 часа да пројде низ државава,28 илјади се мажи ?

дали уопште би се запрашала ЗОШТО толку голем процент на мажи,воено способни,од 16-50 години ?

дали би се прашала каде им се мајките,жените,ќерките,сестрите ? братучедките ?

дали би се прашала зошто они бегаат,а нивните мајки/сестри/ќерки/жени ги оставиле дома ? да ги ебат и тепаат муџахедини,а они да спасат гз у њемачка ?

и ТЕ МОЛАМ одјеби од темава,само замараш и напињаш народ,а појма си немаш нит од животот,уште помалку од ситуацијава.Глеј си ја куќата и не замарај по форуми.
Ќе те оставиме тебе ти да шириш омраза низ форумов. Слободно повели, само за тоа те бива.
Бездушен и немој да ме реплицираш повеќе, не би да дебатирам со нациста и расиста.

Z

zlaki

Гостин
како е ситуацијата во србија со бегалците,мирни ли се и кон каде се упатуваат мислам имаат ли дел од нив излезено и во која земја.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ќе те оставиме тебе ти да шириш омраза низ форумов. Слободно повели, само за тоа те бива.
Бездушен и немој да ме реплицираш повеќе, не би да дебатирам со нациста и расиста.
океј ќе ширам јас и сум нациста и расиста и националиста,и се гордеам со тоа.

А ти те молам одјеби,барем од темава.За возврат нема да те цитирам нигде,пошто сум разумен нациста,расиста,националиста(додади уште нешто)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
како е ситуацијата во србија со бегалците,мирни ли се и кон каде се упатуваат мислам имаат ли дел од нив излезено и во која земја.
Ситуацијата е прекрасна, тие не ги тепаат и не ги брукаат, напротив.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ситуацијата е прекрасна, тие не ги тепаат и не ги брукаат, напротив.
напротив,ги сместуваат во хотели со 4 и 5 sвезди,добиваат стипендија за факултет и социјална помош.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
напротив,ги сместуваат во хотели со 4 и 5 sвезди,добиваат стипендија за факултет и социјална помош.
Не мора до толку, доволно е да не ги тепа со пендреци и да не им фрлаат шок бомби.

Kajgana Shop

На врв Bottom