Мигрантите низ Македонија

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Само ќе ве прашам.
Не ви е срам вакви слики по светов да се шетаат ?
Од која причина? Зошто ???
https://twitter.com/blickamabend/status/635827483653341184
Што има на сликава?
Деца што плачат ради некои говеда што се туркаат да поминат. Си се запрашала ли зошто брзаат и не сакаат да ги пуштат ранливите категории, како што им беше понудено?

Второ, дали јас да сакам да влезам во еве државата кај што живееш на див граничен премин, без никаков документ, ќе ми пеат песна или ќе ми дадат лижавче ?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.916
Поени од реакции
50.644
Само ќе ве прашам.
Не ви е срам вакви слики по светов да се шетаат ?
Од која причина? Зошто ???
https://twitter.com/blickamabend/status/635827483653341184
море нусе, на светот треба повеќе срам да му биде . Ние сме една педа земја со шака народ, од нас толку од господ поише.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Што има на сликава?
Деца што плачат ради некои говеда што се туркаат да поминат. Си се запрашала ли зошто брзаат и не сакаат да ги пуштат ранливите категории, како што им беше понудено?

Второ, дали јас да сакам да влезам во еве државата кај што живееш на див граничен премин, без никаков документ, ќе ми пеат песна или ќе ми дадат лижавче ?
Тие "говеда" самата полиција ги направи да се туркаат. Брзаат затоа што се уморни, жедни, не наспани. Јас 24 часа да не сум спиена еве пример кога патувам, одвај чекам да си дојдам дома да се наспијам и најадам како што треба.

Ти не бегаш од никаква војна.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Тие "говеда" самата полиција ги направи да се туркаат. Брзаат затоа што се уморни, жедни, не наспани. Јас 24 часа да не сум спиена еве пример кога патувам, одвај чекам да си дојдам дома да се наспијам и најадам како што треба.
Абе греота, кутрите, имаат сила да се диват како племе што се диви, да се силат, немале енегрија, седи си таму каде што си, и не толку збори што абер немаш.

B

Borg_Drone

Гостин
Секој има право на свое мислење ваљда и за тоа е форумов??
Секако дека ќе типкам исто како и ти што типкаш.
Затоа по налог на Британците ги правите бумбар мигрантите кај Кале:

Дали ти се допаѓа тебе или не, баш вие европските земји се противите на тоа да примите мигранти. Најмалку право имаш ти да судиш тука за Македонија. Ние имаме право да воспоставиме ред и контрола. Никој не им забрани да транзитираат али ред и контрола мора да се има. И нема мене што да ми влегуваат во државава Чарли Ебдо лица. Оној што има чисто досие нека премине граница уште утре и се придржува до редот. Никој не му забранил да транзитира.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Ти чупе кај живееш ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
И да сум бегалка не е срамотно ако бегаш за подобро и до сега никој не ме малтретирал како што беа малтретирани Македонија бегалците.
да ти ебам,сигурно си со некој лош дијалект на Македонски

ај одјеби од темава,пишувај на форуми од кај што си отишла бегалка и не не замарај нас уназадените Македонци,фала му на Бога што не сум блиску до такви луѓе како тебе.[DOUBLEPOST=1440438015][/DOUBLEPOST]
на што помислуваш кога ќе кажеш "дома" ?

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Затоа по налог на Британците ги правите бумбар мигрантите кај Кале.
Дали ти се допаѓа тебе или не, баш вие европските земји се противите на тоа да примите мигранти. Најмалку право имаш ти да судиш тука за Македонија. Ние имаме право да воспоставиме ред и контрола. Никој не им забрани да транзитираат али ред и контрола мора да се има. И нема мене што да ми влегуваат во државава Чарли Ебдо лица. Оној што има чисто досие нека премине граница уште утре и се придржува до редот. Никој не му забранил да транзитира.
Немаш ти никакво право. Ти си еден обичен граѓанин во Македонија.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Тие што треба да се срамат се ''моќните'' европски земји кој ги боле к за мигрантите прегледав многу видеа на youtube од многу телевизии CNN BBC Euronews и многу други кој ја претставуват македонската полиција како насилна ги тепа мигрантите незнам што а доле во коментари многу странци ја подржуват нашата полиција дури ова сега што го гледат нее ништо треба демек полоши да бидат заклучувам дека европскиот народ не ги сака мигрантите а нивните политичарите си играт курташак како ке им засвири господарот Америка тоа го играат, Германската полиција со кучиња фрчат електрични пендраци тепат се живо ама тоа е ОК нив никој не ги обвинува ниту ги прикажува по телевизиите во светот

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400

Па да ти кажам имам, штотуку ти ги покажав фактите. Реалноста. Тоа ти се вистинските Европејци. Многуте загрижени душички.
Немаш, колку што имам јас толку и ти. Ти само можеш вака да си коментираш на кајгана.
Сликава не знам од кај ја имаш извадено ниту знам од кај се тие бегалци, ама како Сиријци кои бегаат од војна не ми изгледаат.

B

Borg_Drone

Гостин
Немаш, колку што имам јас толку и ти. Ти само можеш вака да си коментираш на кајгана.
Сликава не знам од кај ја имаш извадено ниту знам од кај се тие бегалци, ама како Сиријци кои бегаат од војна не ми изгледаат.
Ти изгледа како да не знаеш што се случува во самата Франција, џабе што живееш таму. Ај нема врска, можеби ќе се сетиш подоцна. И да ти кажам, дали ти се допаѓа или не, јас сум мнозинството. А мнозинството беше да се постави полиција на границата. Така да, слушнат сум и исполнето е тоа што е побарано.

А, eве:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3073819/French-riot-police-use-tear-gas-suppress-300-migrants-try-storm-lorries-bound-UK-Calais.html

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ти изгледа како да не знаеш што се случува во самата Франција, џабе што живееш таму. Ај нема врска, можеби ќе се сетиш подоцна. И да ти кажам, дали ти се допаѓа или не, јас сум мнозинството. А мнозинството беше да се постави полиција на границата. Така да, слушнат сум и исполнето е тоа што е побарано.

А, eве:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3073819/French-riot-police-use-tear-gas-suppress-300-migrants-try-storm-lorries-bound-UK-Calais.html
Ќе се сетам само на тоа што си го исполнил.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Торбешиве за дискусија се бетер од најзакоравениот христијанин и муслиман, заедно, со чесни исклучоци.

Kajgana Shop

На врв Bottom