Eve me i mene na forumot posle tolku vreme .. Odenjeto na Kognitivno bihevioristicka terapija mi pomaga i toa ne samo poradi tehnikite tuku i so razgovaranjeto vo seansite .. Tehnikite gi doznav posle 3 ili 4 seansa , toa se tehniki koi sto pomagaat da se namali stravot to est mislam na strav pod ona najlosiot stepen koga fakjaat paniki , zabrzano disenje , koga si vo haos vekje ne mozes nisto da storis . Pred se Irena vo ekvilibrium mnogu pomaga bidejki e mnogu pozitivna od edna strana i dosta strucna za ovie raboti od druga strana. Jas bi vi preporacal na site sto mozat da odat , edna seansa e 2000 den i prvin se odi sekoja nedela po ednas pa posle 3 seansa se odi na 2 nedeli i se pomalku i pomalku . Znam deka mozebi za nekogo e skapo ama veruvajte nisto ne e skapo za ovoj problem sto ne maci , vredi za tie pari i sigurno ke imate podobro .. Mene mi e problemot za visoki ocekuvanja , cuvstvo na vina i iznaogjanje za sekoe najdobro mozno resenie za dadenasituacija , eden vid na perfekcionizam a baska i toa sto sum premnogu emotiven e golem plus na seto ova.. Vo posledno vreme imam podobro , mislam deka vo poslednite 3 meseci ovoj period mi e najdobar .. Gi nemam vekje onie strasni napadi . Apcinja ne pijam seuste i vo brzo vreme nema da pijam pa za natamu ke vidime ..