DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Ти ги спомна слободните ги зеде како пример. И мене ми одекнува во глата тим од Дел Пиеро, Трезеге и Недед во глата кога и да настапиме ЛШ или се спомни лојалност али то е.Од сите работи за слободните се фати. Значи јас не зборувам дека требаше Пирло да го држиме до 45 години, само ти велам тебе дека секогаш кога ќе имаме ситуација која ја менаџираше Пирло ќе ми одекнуваат во главата твоите реченици дека лани бил слаб и дека нема да ни фали. Барем тоа да не го кажуваше.
Не беше лани катастрофа Пирло ? Моментално еден тон играчи фалеа а не Пирло.[DOUBLEPOST=1440355208][/DOUBLEPOST]
Никој не е крив што само заминаја и побараа да заминат. Ерата на победи ќе дојдеше до крај т.е. на освојвање Серија А дали денес дали утре ќе дојди смена на генерации се случва во секој тим а Јуве не е недопирлив.како што реков и порано - заминувањето на пирло,видал,тевез е ненадоместливо,али ќе најде алегри правата поставеност и формација,ќе му треба малку време 3-4 месеци да поминат да се наредат коцките..........такви мајстори и виртуози не се надоместуваат многу лесно...........главно тимот има потенцијал и прав човек на клупата,треба малку време само