Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
Добро бе еве Валдес е во Манчестер, беше прв голман на Барселона 100 години и e најтрофеен играч во тимот, па ако не и во ПЛ (ваљда има повеќе од Педро)... а не го рачунаат ни за човек. Е толку се битни трофеите. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За ПЛ стандарди не се многу 21 милион фунти зошто напумпан е пазарот бидејќи сите 20 екипи, сем Евертон донегде имаат голема куповна моќ.

P

pepito*

Гостин
Заклучив дека малку ви е криво што не го зедовте вие, па сега ќе го напаѓаме. 99 гола не се даваат со седење на клупа, имате сега поголем конкурент во Челси, тоа ви е тешко да го прифатите.

E

Epsilon

Гостин
Заклучив дека малку ви е криво што не го зедовте вие, па сега ќе го напаѓаме. 99 гола не се даваат со седење на клупа, имате сега поголем конкурент во Челси, тоа ви е тешко да го прифатите.
Jas mislam obratno e, nie sme poseriozni konkurenti od mintatite dve sezoni. A Chelsea treba samo da ja obnovi minatata sezona.

:)

A toa deka ni e krivo, da, mene licno mi e krivo sto ne go zedovme.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.944
Поени од реакции
30.937
Шо го хејтате Педро бе, вчера дојде во Челзи и еве си гази и тоа никој не може да му го одземе, бил замена во Барса епа ќе биде кога го имаш Меси таму...ама и во Барса имаше добри настапи.
Челзи си земаа солиден играч и тоа е факт.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене како играч не ми се допаѓа ама дека е корисен, се согласувам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.339
Поени од реакции
47.018
najvazno od se e sto e super sto pedro ne potpisa za united i oni seuste se vo igra za bitkata za LS i sezonava.
Ti ebam tefterot gnasen, cel eban identitet go izgubija posle Fergi, ne mi se veruva ... biblija za fudbal mi bea ko ekipa na sekoe pole.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.957
Најтрофејниот играч....:pos: Ти се чини 5 пати златна топка освоил. А тој уствари седел на клупа додека Чави, Ињеста, Роналдињо и Меси освојувале титули.:LOL:
Факт е дека е најтрофеен :D (додуша некој рече Швајни има повеќе, нз), ама никој не вели дека сите тие титули биле само по негова заслуга.
Ама тоа дека седел на клупа, мало морген. Првотимскиот статус го загуби во последната сезона.
Во 320 натпревари за Барселона, има дадено 100 гола. За играч "од клупа"(како шо велиш ти) тоа се импресивни бројки.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Педро и 30 гола да даде и 20 асистенции вие пак ќе викате дека не е добар играч. Едноставно човекот си праи тоа што ќе му каже тренерот и не се експонира многу. Сите тренери сакаат такви играчи, трчаат напред-назад покриваат многу во одбрана, а сепак и имаат улога и во нападот. Плус, Педро е многу искусен играч, повеќе од било кој на теренот.. Ни Тери нема толку битни утакмици изиграно како него.
Еве го за едно полувреме гол и асистенција. Може натаму нема да биде вака, али сигурен сум дека ќе ако игра прво постава на 60-70% од натпреварите ќе има 20-25 вкупно голови и асистенции..
Според мене правилен потег на Мурињо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.121
:icon_mrgr:

Не ни е уопште криво, само тука се возвишува како сам да го реши мечот денеска...а тој имаше среќа и при голот и при асистенцијата. Јас пишав дека секако очекувам барем 15 голови + асистенции од него, така да нема да ми е изненадување ако дава голови...но на Јунајтед им треба покласа играч. Нормално ако не земат никој, поарно ќе беше бар Педро да идеше...но ако фрлат пари за некој класа шпиц тогаш паметен потег што не го земаа вашиот во секој случај. :)

W

wicked_1

Гостин
Леле шутира и прави асистенција. :pos:

Демек немаа доволно среќа до сеа. :icon_lol:
А не ли беа на среќа? И голот и асистенцијата.
Значи Челзи оваа сезона три гола, три кој од кој по на среќа.
легенди :icon_lol:

P

pepito*

Гостин
Мене како играч не ми се допаѓа ама дека е корисен, се согласувам.
Верувај, многу е корисен. И благодарен играч е, никогаш не прави проблеми, секогаш дава 100%, не промашува зицери. Отсекогаш ми беше дефиниција за тимски играч. Во финалето со Јуве влезе во последните минути, имаше шанса да шутира, виде дека Нејмар е во подобра ситуација и му асистираше за 3-1. Ultimate squad player.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom