Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ги Шалке, ама никаде ги нема Мидлзброу.

Волфсбург има да ти ебам 115 мртви маики у пичка. И тебе и на тој зажарениот тренер закоравен да му ебам душата мртва.

ДО сеа од 4 утакмици,на 3 сум катастрофа...Шалке,Волфзбург и Вест хем :facepalm:

Една минута молчење за сите што ја имаме Вест Хем..шупаците го победија Арсенал на гостински терен кога ни еба мајката на сите кога ја чекавме 1,ама затоа сега два натпревари со ред на домашен терен губат како магариња од Лечестер и Бурнамут:pos:..да ти ебам лигата никаква...
Кај знае тој Билиќ екипа од Англија да води.. До средина на Септември му давам рок и после шут карта..

Како прво да му изнаебам жената на Гвардиола што не го играше Левандовски од почеток наместо во 70-та минута да го клава и досега 0-3 ќе беше пичката матер негова да му изнаебам...за онај куроглајот Боатенг да крева раце кај шо ќе му текни коренот негов смрден..

Како второ да му изнаебам све на Лион,тамам Вест Хем дадоа гол овие мороните Лион примија да се мочам јас на нив да неможи чоек да се израдва на еден асолен гол глупаци смрдени

Минатата сезона два пати го изиграв Баерн, два пати ме падна.... годинава продолжува традицијата :tapp:

Шефилд Јунајтед како знаете и умеете 1 или 3+ наместете се да не ви ебам 2000000000000000 мајки.

Лелелелелелелелелел Левандовски што промаши лелелелелеле..ќе си умрам ајде мајката да ви ја изнаебам пичка ви матер ваша

Изнаместија швабите денеска, душата да им ја ебам жутокљунаста пегава гадна. Крввввввввввввввввввв ли да ви ебам закржлавена!

Баернннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннннн..........................аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Даглас Кошта страшен играч браво мајсторе!!!!

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Одлично Шефилд, ајде сега Монтроуз-Клајд НЕ1 гол. Само таа е 0-0 од цела страница резултати у пичку матер, само ако заврши 1-0 ќе си го гризнам јавно пред камери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom