Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Пак околу 40... си го стаив Паје место ботот Ремзи.

Јоло. Ептен бил неодлучен па неколку пати праел трансфери :D

Јоло. Ептен бил неодлучен па неколку пати праел трансфери :D

Oвoј е мoментaлнo пoследнo плaсирaниoт нa Overall.

Нa крaј нa сезoнa имa некoи сo пo 3-4000 трaнсфери.
Дo петoцифрен брoј пoени стигaaт вo минус. Луѓе без рaбoтa :D

Ова коло Депај го ставам капитен по тоа што вчера растури :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

се мислам Стоунс да го седнам на клупа колово :) овие од Сити мајката осеќам ќе му ја споебат :pos: :pos:

Малце измени пред колово. Марез оди прв тим (знам оти сеа ништо нема да направи ама јебига)... После го сменив Јагиелка со Ворд, барав дефанзивец од Палас пошто играат со Вила, а Евертон игра со Сити... И Хендерсон кој е неизвесен го сменив со Ајев од Свонси...во форма игра дечкото.. :) Останаа 0,9 за наредното коло пак да смениме нешто.

Малце измени пред колово. Марез оди прв тим (знам оти сеа ништо нема да направи ама јебига)... После го сменив Јагиелка со Ворд, барав дефанзивец од Палас пошто играат со Вила, а Евертон игра со Сити... И Хендерсон кој е неизвесен го сменив со Ајев од Свонси...во форма игра дечкото.. :) Останаа 0,9 за наредното коло пак да смениме нешто.

Да помисли човек дека бугарин имаме во тим :mad:

Јас Депај го земав место Озил. Полесен противник имаат Јунајтед.
Капитен ќе одам пак со Кејн. Мора да распали.

Да помисли човек дека бугарин имаме во тим :mad:

Јас Депај го земав место Озил. Полесен противник имаат Јунајтед.
Капитен ќе одам пак со Кејн. Мора да распали.
Иначе 2 слободни трансфери има нон стоп или само сеа додека има трансфер период? Планирам годинава да играм редовно. @ivajlo26 ќе ми биде личен советник од Семптември натаму, секако болен е по играва. :D

Иначе 2 слободни трансфери има нон стоп или само сеа додека има трансфер период? Планирам годинава да играм редовно. @ivajlo26 ќе ми биде личен советник од Семптември натаму, секако болен е по играва. :D

Прaшaј си гo ивaјлo :P

Низ тек нa целa сезoнa. Секoе кoлo имaш 1 слoбoден трaнсфер. Акo не гo искoристиш, следнo кoлo имaш 2.
2 е и мaксимумoт, aкo не ги искoристиш, нaреден пaт немa дa имaш 3 туку пoвтoрнo 2.
Зa неoгрaничени трaнсфери имa 2 вaјлдкaрти. Еднa вo првa и еднa вo втoрa пoлусезoнa.

Пo 678 пaт веќе, aмaн! :D

Прaшaј си гo ивaјлo :P

Низ тек нa целa сезoнa. Секoе кoлo имaш 1 слoбoден трaнсфер. Акo не гo искoристиш, следнo кoлo имaш 2.
2 е и мaксимумoт, aкo не ги искoристиш, нaреден пaт немa дa имaш 3 туку пoвтoрнo 2.
Зa неoгрaничени трaнсфери имa 2 вaјлдкaрти. Еднa вo првa и еднa вo втoрa пoлусезoнa.

Пo 678 пaт веќе, aмaн! :D
Почекај за 2-3 недели Пеџа ако се реши да ја игра исто редовно по 679 пат да го пишуваш истово. :D

Лаже, нема да му бидам :D

Зашто курофми неможам да активирам вајлд-карта?

Зашто курофми неможам да активирам вајлд-карта?

Oди вo трaнсферс, смени еден игрaч (НЕ КЛИКАЈ CONFIRM), и гoре ќе ти се пoјaви кoпче activate wildcard или кaкo пишувaше.

Амa, пoпaметнo би билo дa пoчекaш дa зaврши трaнсфер периoдoт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom