Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ко мршојадци сте од уста не го извадивте Јуве нели ви скурчи со години истите муабети да ги терате,јуве сериа б местачи пишете нешто друго,џонтра ми тера сеир освен сериа б местачи не знае што да пише друго кутриот.
Маци, батко што очекуваш од нив кога еден Падоин, има повќе титули од цела нивна екипа?? Ескјуз ми!
Освен да местите и лажирате натпревари да купувате судии знаете нешто друго да правите?
У Серија Б ќе идете!! Ти текиња или слабо?
Не ми текиња, Падоин бе, Падоин! Е толку вредите, колку еден Падоин!

Јувентус никогаш не местеле, еве сеа цела Италија ќе им се извини и ќе им даде 400 милиони оштета. Таман ќе купат некој добар играч, ова Дибала... Мибала... ќе добијат златна малина наредна сезона. Ќе се јадат со Ромњоли и Бертолачи за таа награда.

Јувентус никогаш не местеле, еве сеа цела Италија ќе им се извини и ќе им даде 400 милиони оштета. Таман ќе купат некој добар играч, ова Дибала... Мибала... ќе добијат златна малина наредна сезона. Ќе се јадат со Ромњоли и Бертолачи за таа награда.
Не те мрзи ова 89ти пат да го пишуваш истото?

Не те мрзи ова 89ти пат да го пишуваш истото?
Па кога се палевте како млади мајмуни со оштетата, а да имаше дека и скудета ќе ви враќаат, право да ти кажам ич не ме мрзи. Поготово што не сте местеле, и дека ви туриле Интер со Калчополи, исто да те прашам да не ви падна и сапунчето во Сериа Б? И таму да не ви го сместија?

Да не се јадат со Кондогбија? Пошо нешо слабо го имаше на пријателскиве.

Да не се јадат со Кондогбија? Пошо нешо слабо го имаше на пријателскиве.
Тешко, на тој Бертолачи името наопаку да му го напишеш ќе има поголеми шанси да успее... Плус докажано играчиште Ичалотреб е пофудбалско име... Само кој ќе го земе од Јувентус и Милан Сориано ќе биде у пол-позиција за Златна Малина.

Маци, батко што очекуваш од нив кога еден Падоин, има повќе титули од цела нивна екипа?? Ескјуз ми!

Не ми текиња, Падоин бе, Падоин! Е толку вредите, колку еден Падоин!
Хаха аман бе Падоин, чудо големо.. Земи наброј ми ги косачите на трева...
А ова со Падоин ја рачунаш и титулата од серија Б? Хаха..
Доста е утре почнува сезоната нема смисла со овие муабети не за друго ние отвараме :)

Тешко, на тој Бертолачи името наопаку да му го напишеш ќе има поголеми шанси да успее... Плус докажано играчиште Ичалотреб е пофудбалско име... Само кој ќе го земе од Јувентус и Милан Сориано ќе биде у пол-позиција за Златна Малина.
Се дрогираш?[DOUBLEPOST=1440183671][/DOUBLEPOST]
Хаха аман бе Падоин, чудо големо.. Земи наброј ми ги косачите на трева...
А ова со Падоин ја рачунаш и титулата од серија Б? Хаха..
Доста е утре почнува сезоната нема смисла со овие муабети не за друго ние отвараме :)
Само чисто онака за да ти текиња :D :D

Се дрогираш?

Не би навлагал во лична дебата со некој што користи детски фонтови под името, гарант си се потпишувал и на Арапски со google translate. Но ти не си тема во темава, тема се клубот за кој што навиваш, што никогаш не местеле и сега ќе им вратат неверојатни 400милиони евра, сите скудета и плус извинување од цела Италија.

Кондогбија нема да им прави конкуренција, или може Ковачиќ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom