Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Абе фактички вие имате 1 поише ама не ви ги рачунам 2те од Серија Б, сепак сте ми посимпатични од Јуве. :D

Иначе ја како што знам Милан 2 пати испаѓал од Серија А а не бил исфрлен.
1 е исфрлен поради скандал сличен како Калчополи, за веднаш да избори промоција и одма после нареден пат да биде исфрлен пошто заврши во местата кои водат за испаѓање.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.309
Поени од реакции
5.981
Абе фактички вие имате 1 поише ама не ви ги рачунам 2те од Серија Б, сепак сте ми посимпатични од Јуве. :D

Иначе ја како што знам Милан 2 пати испаѓал од Серија А а не бил исфрлен.
Nope.

Беше исфрлен, поради скандал со местење. Цела мафија со кладилници итн.

После се вратија во Сериа А, и пак испаднаа.

However, the worst was yet to come for the Rossoneri: after the 1979/80 season, Milan was relegated to Serie B by the Football Federation, together with S.S. Lazio because of a betting scandal, and some doubtful results of games.

C

Castiel

Гостин
Toчно. Али вие тие години не освујувавте Лш. Вас кога ве исфрлија Дел Пиеро дигаше трофеј серија Б, Малдини ЛШ.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.310
Поени од реакции
3.365
Правда за Рома!!
Титулата кога бидна калчополи требаше на Рома да им ја дадат не на Интер!! И Интер тогаш беше нечист..

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Џонтра Волта гледаш бе дека сите местат?:jeeee: То можи да ти потврди со печат и @Џони Вајсмилер :D

Ја не знам шо чекате вие уште... невини ќе сте и на 40 години?:icon_lol:
И ние местиме ама не признаваме. :D
Т.е имаме јаки луѓе па тоа лесно може да им го сместат на други екипи. :icon_lol:

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Ваљда вака полесно го прифаќаат фактот дека нивната екипа се меѓу првите,ако не и први(што би рекол Деви :D) што почнале се местење на утакмици.

Navijaci Intera su bacali na teren razne predmete, a kad sam video naocare resio sam da ih iskoristim za proslavu gola.Sve je bilo spontano a ne planirano kako su mnogi mislili.

Да играл во Серија А во некое друго време ќе искористел и некоја веспа за прослава на гол :icon_lol:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Triplete picki jubentaski seria b mestaci so Kondogbia i Manici ke gazime Kova ne si otide radi toa sto saka da osvojuva tituli si otide zatoa sto morase plus placese oti mu bese mnogu tesko ne ko Vidal pickata koj saka da osvojuva tituli!!! naseto triplete vredi i da ne osvoime uste 45 godini!!!!

C

Castiel

Гостин
Ecco le formazioni ufficiali del Milan Primavera e Torino che scenderanno in campo alle ore 18.30 nel trofeo Mamma Cairo.

TORINO: Zaccagno, Stanghellini. Procopio, Friedenlieb, Mantovani, Osei, Zenuini, Segre, Martino, Gjuci, Candellone. All. Longo.

MILAN: Livieri, Turano, Felicioli, Iudica, Gamarra, Mondonico, Crociata, El Hilali, Cutrone, Mastour, Casiraghi. All: Brocchi

@Mondonico Зашто си педерче и не кажуваш дека те играат во Милан Примавера? :D[DOUBLEPOST=1440173526][/DOUBLEPOST]Ајде уште 16 страни иаме до 100. Можеме. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Triplete picki jubentaski seria b mestaci so Kondogbia i Manici ke gazime Kova ne si otide radi toa sto saka da osvojuva tituli si otide zatoa sto morase plus placese oti mu bese mnogu tesko ne ko Vidal pickata koj saka da osvojuva tituli!!! naseto triplete vredi i da ne osvoime uste 45 godini!!!!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Кај ти текна бе да ти ебам :pos:
Ме уби од смеење.:D

Дај стај го у спојлер жити се, може некој срчка да го стрефи коа ќе прочита ваква урнебесна досетка. :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom