Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Има ново правило во руската лига, само по 6 странци можат да регистрираат. Затоа се ослободуваат од некои.

По 7 имале право лани. За еден играч помалку, а руската лига повеќе играчи веќе ја напуштаат.

Целта им е да се дава шанса и на руските играчи затоа што таму ќе се одржува СП 2018 па заради тоа се спремаат.

#debruyne confirms "This season I will definitely play @VfL_Wolfsburg !" @SkySportsNewsHQ #ssnhd

Последно уредено:

Секоја чест за Волфзбург. Да одбиеш околу 60 мил. евра понуда. Не дека немаат пари, но само Баерн беа (и се) способни од Бундеслигашите на такво нешто.

Асенсио (позајмица) и Хоакин пред потпис со Бетис!
o_betis_varios-34456.jpg

Секоја чест за Волфзбург. Да одбиеш околу 60 мил. евра понуда. Не дека немаат пари, но само Баерн беа (и се) способни од Бундеслигашите на такво нешто.
Му било кажано да ја повтори таа реченица. Денес имаше статии дека агентот бил лут што овој го кажал тоа. А од Волфсбург ко што знам рекоа дека доколку има озбилна понуда секако дека ќе ја разгледаат и ќе го прашаат играчот, ќе ги почитуваат неговите интереси. Што значи дека сеуште има шанси, ама се надевам дека нема да иде во Сити.

Му било кажано да ја повтори таа реченица. Денес имаше статии дека агентот бил лут што овој го кажал тоа. А од Волфсбург ко што знам рекоа дека доколку има озбилна понуда секако дека ќе ја разгледаат и ќе го прашаат играчот, ќе ги почитуваат неговите интереси. Што значи дека сеуште има шанси, ама се надевам дека нема да иде во Сити.

Да да, читав денеска. Волфзбург ќе ја разгледа понудата само доколку Де Брујн одлучи да ги напушти.

Everton are interested in signing Inter Milan's captain and defender Andrea Ranocchia, according to Sky sources. Sky Sources also understood the Toffees will only move for Ranocchia if they agree to sell John Stones to Chelsea.

Сите играчи ќе им ги соберат на Интер :icon_lol:

Само Вилијамс нека ни го остават на мира :semolam:

Everton are interested in signing Inter Milan's captain and defender Andrea Ranocchia, according to Sky sources. Sky Sources also understood the Toffees will only move for Ranocchia if they agree to sell John Stones to Chelsea.

Сите играчи ќе им ги соберат на Интер :icon_lol:

што разбираш ти бе,па ако се продаде Ранокија,ќе има прослава на Меаца по тој повод.

Џонтра и Коби стекот ќе частат по една тура у кафана,само да се оствари

што разбираш ти бе,па ако се продаде Ранокија,ќе има прослава на Меаца по тој повод.

Џонтра и Коби стекот ќе частат по една тура у кафана,само да се оствари
Епа ако е така, молете се да ни го дадат Стоунс :D

По трансферот на Педро во Челзи, се навестуваат 2 нови трансфери.
Нолито од Селта во Барселона.
Жервињо од Рома во Селта.

Црепот Боатенг пак паднал на медицински, овој пат кај другар му цреп Мунтари во Итихад (С.Арабија)

По трансферот на Педро во Челзи, се навестуваат 2 нови трансфери.
Нолито од Селта во Барселона.
Жервињо од Рома во Селта.
Malce potesko za Zervinjo da ja napusti Roma barem sega :) Toa se novinarski patki pusteni [emoji14]

Последните 4-5 дена ептен тивки бе маме му ебем. Изгледа се спремат екипите за дедлајн деј. :D

Новинари што го покриваат Сити викаат дека Баерн се умешал за КДБ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom