Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
The Pedro move was masterminded by Jose Mourinho, Marina Granovskaia, Cesc Fabregas and his girlfriend Daniella Semaan. With Mourinho & Fabregas working on Pedro, girlfriend Daniella made contact with his wife, Carolina, about moving to London :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:brlav:

Азар каде ти е во анализиве ?

Седумнаесет пати пишав, јак играч кој ќе му биде поддршка на Азар и ќе ги има бар неговите одлики.

Zatoa sto vtor plan Cuadrado e samo los film. Podobro vtor plan Pedro otkolku crniov sto ne se sostavi so topka. Pedro se kupuva zatoa sto Cuadrado ide u Juventus. Toa e mojata procenka na situacijava.
@ElNinho

Ma ти и за Куртоа викаше дека е најбољи голман у ПЛ за ланска сезона, така да, проштевка од ваков експерт, многу ми значи.
Ти очигледно читаш како ти одговара.
Ја не реков Куртоа е подобар за ланска сезона, никаде не го употребив тој збор пошто тоа не е мерило една сезона за најдобае голман,очигледно само на вас ви е мерило пошто- Де Геа.

Седумнаесет пати пишав, јак играч кој ќе му биде поддршка на Азар и ќе ги има бар неговите одлики.

Па нема место за уште еден , преброј . Азар , Матиќ , Фабрегас и Вилијан се доволно . Освен ако го шутнат Вилијан па да донесат класа играч.
Куртоа
Азпиликуета-Кејхил-Тери-Баба
Матиќ
Вилијан-Фабрегас-Азар
Коста- Педро​

Последно уредено:
The Pedro move was masterminded by Jose Mourinho, Marina Granovskaia, Cesc Fabregas and his girlfriend Daniella Semaan. With Mourinho & Fabregas working on Pedro, girlfriend Daniella made contact with his wife, Carolina, about moving to London :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шпанска серија буквално [emoji1]

Па нема место за уште еден , преброј . Азар , Матиќ , Фабрегас и Вилијан се доволно . Освен ако го шутнат Вилијан па да донесат класа играч.
Куртоа
Баба-Кејхил-Тери-Азпиликуета
Матиќ
Вилијан-Фабрегас-Азар
Коста- Педро​
формацијава вришти!
Мурињо нема шанса со ваква формација да испадне, или по некоја случајност ако се одлучи за 4-4-2 попрво би му дал шанса на еден од Реми/Фалкао до Коста, место Педро.
Баба е лев бек, ако игра он прва тогаш Азпи ќе игра десен.

Тоа е веќе друг муабет, ако Челзи купи класа средњак или офанзивец и Педро е во втор план.

Ама тука има мала дилема. Ако е Педро купен за во втор план, зошто е воопшто купен кога за тој втор план се имаат Вилиан, Квардадо итн? Зашо не се идело директно на класа играч?

Иначе, океј е некој тип ко овие шо ги напомена, ако Челзи игра со тројка во средината. Ама таму Цеск и Матиќ се океј сега, фали јак играч понапред. Ако испазарите уште играчи, ситуацијата се менува нормално, ама времето тече и прашање е дали ќе има „џокер“ кој ќе биде избркан (од Реал ваљда) у последните денови...
Не викам дека ќе е втор план, зависи како ќе се покаже.. од почеток најверојатно ќе е у ротација.
Вилиан не е у втор план, он е стандарден првотимец на десно крило, играчи у ротација на таа позиција се Квадрадо и Рамирес моментално, и некој ќе биде продаден/позајмица

Рано е уште за да праат панични купувања по 2 одиграни кола, тие централни везни играчи вредат над 50/60 мил фунти, потребно им е на Челси за да ја подигнат играта на повисоко ниво, ама не им е нужно за до тој степен да фрлат пари

@Rigil , Челси игра 4-2-3-1 формација, незнам како го имаш составено оваа..

формацијава вришти!
Мурињо нема шанса со ваква формација да испадне, или по некоја случајност ако се одлучи за 4-4-2 попрво би му дал шанса на еден од Реми/Фалкао до Коста, место Педро.
Баба е лев бек, ако игра он прва тогаш Азпи ќе игра десен.

Е тогаш Азпиликуета е фул бек па нека биде на местото на Бане , а Баба лев бек . Променето.
@Rigil , Челси игра 4-2-3-1 формација, незнам како го имаш составено оваа..

Сам ја составив. :D

Фабрегас не можеше да функционира со Иниеста , затоа ако го доведете тој некој нов централен везен ќе се изгуби . Штом си отиде Фабрегас од Барса , а се доведе Ракитиќ кој е тотално различен од Фабрегас се одглави средината.

Lista so opravduvanja.Vakva ista mozeme i za Mojs da sostavime i da obvinime se osven nekompetentnosta negova.Faktite se tie, Martinez zaigra za Baern a Erera ne zaigra za Junajted koga najvece im trebase, koga ocajno falese kvaliteten srednjak.Zatoa mi e cudno sto ne letna Ed koga ne si ja zavrsi rabotata.Pregolema glorifikacija ima od fanovite na Junajted go pravat gospod a spored mene nema napraveno nisto posebno.Prosek, pa i pod prosek poradi penal situacijata so Erera.
И сеа ради еден неуспешен трансфер да го ногираме човекот што донесе 450 спонзори во клубов? :eek: Додатен факт е тоа дека Мојс го сакаше Фабрегас и напињаше за него па во 5 до 12 му текна за Ерера. Смешен аргумент другар, во најмала рака. Се гледа и дека сте си немале работа со Билбао како клуб па не ги познавате работите. Да се бркаа за вакви глупости важни човечки ресурси во мега корпорациите во светов сите ќе беа Амди Бајрам АД.

И нема врска, не се ова оправдувања, туку реалност е, а на тебе ти е смешен аргументот зошто да летал. На човекот тоа му беше прва година како СЕО. Од тогаш го врза Руни на нов договор и тоа со поголем процент од реклами за клубот + амбасадорска ролја, го донесе и Мата. Втората година еве настрана се што се случи, го донесе Ди Марија, најдобар играч во финалето ЛШ и мотор на Реал таа сезона. Тогаш се сеќавам како попарени бевте сите на темава откако се смеевте дека не лажел, не знам што, зошто тогаш не баравте да летал?

Искрено не знам зошто постираш вакви работи кога ние како фанови на Манчестер сме презадоволни од пазарот летово ( а знаеш дека генерално гледано цепидлачиме) па и самите вие гледате (не ви требаме ние да глорифицираме никого) дека сега за сега трансферите од летово се одлични. Да сумираме, едногласни сме дека играчи како Дармијан, Шо, Депај, Јанузај, Смолинг, Блинд, Шнајдерлин кои можат да истрчаат три утакмици во секое време отколку лоша зделка како Ди Марија лани. :)

Последно уредено:
Сам ја составив. :D

Фабрегас не можеше да функционира со Иниеста , затоа ако го доведете тој некој нов централен везен ќе се изгуби . Штом си отиде Фабрегас од Барса , а се доведе Ракитиќ кој е тотално различен од Фабрегас се одглави средината.
Идејата е нов партнер на Матич у средина - на истата формација, а Фабрегас да биде поместен на 10тка

Куртоа
Азпиликуета-Кејхил-Тери-Баба
Матиќ
Вилијан-Фабрегас-Азар
Коста- Педро​
Само што Педро не е класичен шпиц.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom