Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

http://streamable.com/7kjd

Шо (y)[DOUBLEPOST=1439935156][/DOUBLEPOST]

Шо извади подобар центаршут со десна, отколку со лева цело време:pos: Иначе за пофалба е, уште центаршутот и ќе биде најдобар лев бек според мене.

Шнајдерлин да се пофали прво. Машина е братот. Балансот кој го бараше ЛВГ, а го гледаше во Стротман пред да се повреди го доби во Шнајдерлин и покрај Дармиан ми се чини дека најважен трансфер за летово. Керик имаше лоша партија, но мислам дека е време ЛВГ да почне добра ротација да му прави зошто не можи да биде стартер нон стоп.

Чича е џокер од клупа и нуди освежување во нападот, така да мислам дека летово нема да се пазари напаѓач. Јанузај покажа добри движења денес, се гледа дека голот против Вила го ослободил психички и покажа добра партија. Мата не ме импресионира, доста е бавен и цело време е со грб кон голот така да мора да оди во средина или да враќа назад.

Смолинг е презрел и презаслужно е трет капитен. Криво ми е што лани 5ката ојде кај Рохо, а се надевав дека ќе ја лапни Смолинг. Засега со Блинд се одлични .

И за крај Депај е играчиште...Донесовме нов лидер, ново име кое што ќе ги менува нештата и се надевам враќање на гордоста и легендарноста во бројот 7.

Многу штета што Мата се губи при секој контакт со противник, затоа и има такви млитави утакмици ама само тој ги има оние магии од пасови што знаат да направат шанса од ништо и затоа ајде не го играј ако можеш.

Што сте му се ставиле на Мата кога супер си беше, направивте како да изиграл ко Керик. Денес и баш не изгуби толку топки како што знае да изгуби, баш денеска издржа доста дуели и успеа да ја додаде на некого без да ја изгуби. Исто така украде неколку топки и повлече контри.
Според мене Мата моментално можеби ни е најдобар играч во клубот, играч од кого се знае дека ќе има некој генијален потег секоја утакмица.

За Мемфис не ми се ни збори, кејфови сум целиот го обожавам дечкото. Ќе газат со Шо. Можеби ќе ми станат поомилено дуо од Евра и Гигс :D

Абе @vidooq денеска ти работи тагот? Кога ќе сфати менталниов дека без Ерера тимов е без никаква идеја за напад? Дај нека ги стави Ерера и Швајни барем да не се мачиме со мртвава игра. Браво за Депај и денеска конкретно Шо игра одлична партија. Јанузај нека го извади боље пошто више ги искористив сите пцовки.

Брат, ти го мразиш Јанузај, и со тебе нема објективна дискусија. Имаше 3-ца играчи полоши денес на терен од Јанузај, али ти се правиш ќорав на овој факт, и затоа, ке избегнам дискусија на тема Јанузај.

За утакмицава. Фонтот е перверзија на дресовите. Криво ми е што Депај не ја круниса онаа акција со пета на Руни, ке беше само втор играч во историјата на Јунајтед што дебитирал во ЛШ со хет трик. Првиот, сите го знаеме.

Смолинг човече, немаше изгубен дуел цел меч, не знам дали некој друг дефанзивец може да се пофали со оваа статистика, го рашлака тој напаѓачот на Бриж целосно.

Ромеро почна да покажува знаци на паника, непотребно, 2 пати се стави во глупа ситуација.
Се гледаше дека ни треба трет гол, и добро е што го постигнавме, благодарност до судијата што даде да се доигра акцијата.

Идеме сега на Њукасл.

4ите трансфери за сега ептен се погодија,Шнајдерлин,Дармиан,Депај,Швајни,за Ромеро ќе видиме.
Но клубот ако сака да биде главен конкурент за титула оваа сезона мора да земат добар напаѓач.незнам зошто не запнат по Лаказет пример,напаѓачи барем има доста добри..
Смолинг :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Па лани беше и затоа си трпеше критики. Дури самиот кажа во интервјуто пред почетокот на сезоната. :D
Оваа сезона не смее никој да зуцне за него нешто, во топ форма е од самиот старт.
Лани тој можи имаше слаба кондиција (неможеше да издржи цела утакмица) и проблем со повреди ама во никој случај не беше прасе. Си имаше тој брзина, спринтови, се виде тоа против Челзи пример. Прасе можи да биди Андерсон, неподвижен со стомак во никаква форма. Мислам дека критиките кон него (не тука на форумот туку општо) беа заради неговата физичка градба, а тој има најидеална градба за бек. Слична градба има и Рафаел. Не можи некој како Мата да биди бек, ќе го изгазат крилата. :D

Какви само наслови има за Депај по Англискиве медиуми

Тhe new King of Old Trafford
Magnificent Memphis

Одличен резултат синоќа, добро е што постигнаа и трет гол во последните секунди. Не ја гледав цела утакмица(таман го фатив грмушката кога влезе), али затоа изгледав добар продолжен хајлајц. Само да продолжи Мемфис со игриве и во лигата и супер ќе биде. Се повеќе ќеиф ми прави новиов тим кој се гради.
Ми ја враќа повторно таа желба да пратам се живо и диво што се дешава со нив, нешто што го изгубив по заминувањето на Ферги и тие неколку шампионски звезди како Рио, Вида, ВДС, Сколс, Евра, Гигс... Новиве дечки почнуваат да градат нова историја. Само што почнуваат. Почнувајќи од Смолинг, па бековиве Дармијан, Шо, па се до Шнајдерлин, Мемфис одлични се сите.
Руни очекувам од нареднава против Њукасл да почнува да проработува. Мислам дека утакмицава со Бриж, сама по себе си носеше некој притисок. Сега би требало многу полесно да засилат темпо и во ПЛ. Со нетрпение чекам сабота, па да видам дали сум во право.

Ја не знам што се потресувате со Руни.Уназад 2 години за него сезоната почиња од септември.

4ите трансфери за сега ептен се погодија,Шнајдерлин,Дармиан,Депај,Швајни,за Ромеро ќе видиме.
Зошто вака за Ромеро? :D Еве досега се покажува како добар голман. Освен на дебито малата несигурност која ја имаше, другово ок му е. Барем колку што видов на хајлајцот од синоќа не ни имал многу работа.

Мала помош за оние кои планираат да нарачуваат од United Direct. Пробајте да најдете Voucher Code одовде: http://www.savingstory.com/coupons/the-united-direct-store/ , и внесете во полето Gift Certificate кога ќе плаќате. Онака на шала пробав, од прва ми го прифати NEWKIT10 и си лапнав 10% попуст. :)

мислам дека за утакмицава со Њукасл треба Руни да го повлече на 10-ка и да му даде шанса на Вилсон како најистурен напаѓач... чисто да види само како ќе функционира... таман дебелиот малку да се растрча на таа позиција :)

Ja мислам доста со експерименти...
Тоа што игравме вчера второ полувреме тоа е тоа...
Само да влезат во топ форма сите играчи и ќе газиме се пред себе...

"Sport Bild's report on Thomas Muller - apparently,Bastian Schweinsteiger joined Manchester United for just €9 million, rather than the €18m that has been widely reported"

Istiov Bild vika deka 85m evra se ponudeni za Muller

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom