Е добро де, со што ги храниш тие 9 маченици дома? Уште ако си ги напраил вегани...Па и да знаеш дека е глупо прашање. Ако јас му купам на моето куче кучешка храна со тоа автоматски го одобрувам убивањето на тој коњ или кое било животно за да се нахрани моето куче.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha се ваљам од смеење[DOUBLEPOST=1439937854][/DOUBLEPOST]Кучето го направил вегетарјанец
Ти дали читаш или??Е добро де, со што ги храниш тие 9 маченици дома? Уште ако си ги напраил вегани...
Читам, и не ми се верува.hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha се ваљам од смеење[DOUBLEPOST=1439937854][/DOUBLEPOST]
Ти дали читаш или??
А мачките? Им мафкаш со рипче пред нос, а тие ги вртат главитеDogs ARE very adaptable, but just because they can survive on an omnivorous diet does not mean it is the best diet for them. The assumption that dogs are natural omnivores remains to be proven, whereas the truth about dogs being natural carnivores is very well-supported by the evidence available to us.
Глупост е да го направиш кучето вегетаријанец.
Dogs ARE very adaptable, but just because they can survive on an omnivorous diet does not mean it is the best diet for them. The assumption that dogs are natural omnivores remains to be proven, whereas the truth about dogs being natural carnivores is very well-supported by the evidence available to us.
Глупост е да го направиш кучето вегетаријанец.
Прво прочитајте што има напишано па потоа кажете што имате.А мачките? Им мафкаш со рипче пред нос, а тие ги вртат главите
Не го разбра постот или? Вика дека кучињата природно се месојади и глупост е да ги направиш вегетаријанци.А мачките? Им мафкаш со рипче пред нос, а тие ги вртат главите
Не го правам вегетаријанец, јас го хранам со храна која можам да му ја приуштам, а при тоа да не се убивани животни, но кучето е ноќно животно и тоа ЛОВИ инсекти или нешто друго така да кучето не е вегетаријанец.Не го разбра постот или? Вика дека кучињата природно се месојади и глупост е да ги направиш вегетаријанци.
Го разбрав постот, ама и мачките се месојади. Замислував како ли ги истренирал и нив? Посебно што, како што Sims рече, вегетаријанец е една година, замисли, претходно ги ранел сите миленици со месо, после им забранилНе го разбра постот или? Вика дека кучињата природно се месојади и глупост е да ги направиш вегетаријанци.
Исто е и со мачките да не се повторувамГо разбрав постот, ама и мачките се месојади. Замислував како ли ги истренирал и нив? Посебно што, како што Sims рече, вегетаријанец е една година, замисли, претходно ги ранел сите миленици со месо, после им забранил
Па мора да се снаоѓа, сиромашкото[DOUBLEPOST=1439939477][/DOUBLEPOST]Се мислам да го пријавам у Анима Мунди, ги тормози животните. Ама, и тие ми се сумњиви. Заколнати вегани се, а баратаат со храна за миленициНе го правам вегетаријанец, јас го хранам со храна која можам да му ја приуштам, а при тоа да не се убивани животни, но кучето е ноќно животно и тоа ЛОВИ инсекти или нешто друго така да кучето не е вегетаријанец.