Ковачич во иднина ќе биде подобра верзија на Крос, или боље речено нешто налик Модриќ само подобар. Крос да речеме не е дриблер али е одличен пасер, а Кова е и едното и другото, баш еден модерен плејмејкер со многу позитивни особини. Кога дојде кај нас беше физички слаб, а и Серија А е таква лига каде се бара многу физичка спремност, знаете и самите какви дефанзивци има. Ќе ти дојде Киелини и ќе ти ебе стомајки со тоа носот дртав, па ти ако си некој слабич има да наебеш за век и векова. Али последниве година дена ојача и физички а и играчки, само пола сезона Мацари кретенот не го играше #jer only 30+ кај него. Манчио почна да го става откако дојде, само и он знаеше чат пат на клупа да го остави, али под негова палка играше нешто подобро. Но, на припремниве утакмици ИЗГАЗИ, значи дури со подзината уста гледав одредени утакмици, се чудев како може да има толкава промена во играта за толку краток период. Топка не може да му се земе, ја граба од негов шестнаесетник и ја носи 50тина метри ако нема на кој да ја даде, пас играта како што реков веќе му е перверзија, а највеќе од се ме изненади и покривањето во дефанзива. Ваљда скапаниот Манчини го барал од него тоа, али стварно одлично си ја вршеше работата.Детево сигурно го планираат ко директна замена за Крос/Модриќ т.е ЦМ, нема потреба од класична 10ка кога веќе таму ги имаме екстра квалитетните Иско и Хамес плус ете велшкиот коњ го бутаат таму.
Мене ми претставува интересен лик, онака ниско тежиште ко Модриќ, екстра дриблинг,добра визија за пас. Плус играч кој лесно ја крши средината т.е лесно стигна до стоперите да им го сврти паметот неможе да се каже дека не е квалитетен.
Модриќ веќе удара во 30ка, плус ако земат во предвид повредите кои ќе бидат почести и подолги, неможе цела сезона да се оставиме на Иљараменди и Бејл [DOUBLEPOST=1439796313][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1439800763][/DOUBLEPOST]http://www.realmadrid.com/en/news/2015/08/ceremony-for-the-renewal-of-sergio-ramos
Комуникадо....отиде у Јунајтед
Не знам, скептик сум околу свињарот али можно е и да го фрли во оган. Се зависи од тоа кој ќе остане во Реал и кој ќе биде конечниот состав, поточно средината. Инаку како што има Реал одлично технички потковани играчи мислам дека стварно ќе ги пореметува противниците, едноставно тука има со кого да игра, на кого да даде топка. На пример кај нас ќе му ја подаде на Паласио и на овој ќе му се одбие од репчето.@Stefan-kobe ваљда келнерот ќе му дава минутажа, ако добие солидна минутажа на мекиве дефанзивци во ЛаЛига ќе им изгледа ко Меси
Коа ќе видиш кај нас во последно време ретко кој средњак не успеа покрај Роналдо, ептен треба да си ропак ко Иљараменди за да неумеш да пуштиш пас подолг од 2метраНе знам, скептик сум околу свињарот али можно е и да го фрли во оган. Се зависи од тоа кој ќе остане во Реал и кој ќе биде конечниот состав, поточно средината. Инаку како што има Реал одлично технички потковани играчи мислам дека стварно ќе ги пореметува противниците, едноставно тука има со кого да игра, на кого да даде топка. На пример кај нас ќе му ја подаде на Паласио и на овој ќе му се одбие од репчето.
Оди бе еби сеНа пример кај нас ќе му ја подаде на Паласио и на овој ќе му се одбие од репчето.