Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Де Геа
Карвахал - Варан - Рамос - Марсело
Модриќ - Крос
Хамес
Бејл - Бензема - Роналдо

Касиља
Данило - Пепе - Начо - Коентрао
Касемиро - Матео
Иско
Васкез - Иљараменди - Хесе​

Z

zmej gorjanin

Гостин
Споредба Ковачич вс Погба

Usporedbe radi, Modrić je u Kovinim godinama (21) igrao svoju prvu sezonu u Dinamu, a Mateo će s istim brojem godina igrati prvu sezonu u Real Madridu. Zamislite samo koliki potencijal dovodimo.

Се спомиња дека и Коентрао ќе биде вклучен у трансферот на Ковачич, додека се шпекулира овој ко негова замена.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
А за со Барса вака:

Навас
Карвахал - Пепе - Рамос - Марсело

Хамес - Модрич - Крос - Ковачич - Иско

Роналдо

И конечно и ние ќе им се курчиме дека сме имале поголем посед на топка. :cool:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Што ти значи коа се дружиш со Безвеза по цели денови... Селфи-бој удри на 16 годишна. Па и не е така лоша :love: Мммм били чику?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.595
Детево сигурно го планираат ко директна замена за Крос/Модриќ т.е ЦМ, нема потреба од класична 10ка кога веќе таму ги имаме екстра квалитетните Иско и Хамес плус ете велшкиот коњ го бутаат таму.

Мене ми претставува интересен лик, онака ниско тежиште ко Модриќ, екстра дриблинг,добра визија за пас. Плус играч кој лесно ја крши средината т.е лесно стигна до стоперите да им го сврти паметот неможе да се каже дека не е квалитетен.

Модриќ веќе удара во 30ка, плус ако земат во предвид повредите кои ќе бидат почести и подолги, неможе цела сезона да се оставиме на Иљараменди и Бејл :D[DOUBLEPOST=1439796313][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1439800763][/DOUBLEPOST]http://www.realmadrid.com/en/news/2015/08/ceremony-for-the-renewal-of-sergio-ramos

Комуникадо....отиде у Јунајтед
Ковачич во иднина ќе биде подобра верзија на Крос, или боље речено нешто налик Модриќ само подобар. Крос да речеме не е дриблер али е одличен пасер, а Кова е и едното и другото, баш еден модерен плејмејкер со многу позитивни особини. Кога дојде кај нас беше физички слаб, а и Серија А е таква лига каде се бара многу физичка спремност, знаете и самите какви дефанзивци има. Ќе ти дојде Киелини и ќе ти ебе стомајки со тоа носот дртав, па ти ако си некој слабич има да наебеш за век и векова. Али последниве година дена ојача и физички а и играчки, само пола сезона Мацари кретенот не го играше #jer only 30+ кај него. Манчио почна да го става откако дојде, само и он знаеше чат пат на клупа да го остави, али под негова палка играше нешто подобро. Но, на припремниве утакмици ИЗГАЗИ, значи дури со подзината уста гледав одредени утакмици, се чудев како може да има толкава промена во играта за толку краток период. Топка не може да му се земе, ја граба од негов шестнаесетник и ја носи 50тина метри ако нема на кој да ја даде, пас играта како што реков веќе му е перверзија, а највеќе од се ме изненади и покривањето во дефанзива. Ваљда скапаниот Манчини го барал од него тоа, али стварно одлично си ја вршеше работата.

Само да не го закопате на клупа и да го преебете, а со оглед на тоа кој ви е тренер не би ме чудело и тоа да се деси.

Последно уредено:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
@Stefan-kobe ваљда келнерот ќе му дава минутажа, ако добие солидна минутажа на мекиве дефанзивци во ЛаЛига ќе им изгледа ко Меси :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.595
@Stefan-kobe ваљда келнерот ќе му дава минутажа, ако добие солидна минутажа на мекиве дефанзивци во ЛаЛига ќе им изгледа ко Меси :D
Не знам, скептик сум околу свињарот али можно е и да го фрли во оган. Се зависи од тоа кој ќе остане во Реал и кој ќе биде конечниот состав, поточно средината. Инаку како што има Реал одлично технички потковани играчи мислам дека стварно ќе ги пореметува противниците, едноставно тука има со кого да игра, на кого да даде топка. На пример кај нас ќе му ја подаде на Паласио и на овој ќе му се одбие од репчето.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не знам, скептик сум околу свињарот али можно е и да го фрли во оган. Се зависи од тоа кој ќе остане во Реал и кој ќе биде конечниот состав, поточно средината. Инаку како што има Реал одлично технички потковани играчи мислам дека стварно ќе ги пореметува противниците, едноставно тука има со кого да игра, на кого да даде топка. На пример кај нас ќе му ја подаде на Паласио и на овој ќе му се одбие од репчето.
Коа ќе видиш кај нас во последно време ретко кој средњак не успеа покрај Роналдо, ептен треба да си ропак ко Иљараменди за да неумеш да пуштиш пас подолг од 2метра :D

Aко успее да фати нешто минутажа и го храни со топки ќе фати по 15+асистенции наредна :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ковачиќ ќе искине со Модриќ, Роналдо и Бејл. Има некоја чудесија у тоа нозете, сериозно, на моменти знае да даде некој пас како Чави ама како што вика Стефан кај нас џабе кога Паласио не може да ја стигне или Нагатомо не очекува дека ќе добие топка.
Ќе експлодира со такви играчи покрај него како Модриќ и Крос. Не знам Бени што планира ама ништо чудно да го игра на 10ка, се надевам дека има малце памет у главата и нема да го гуши на таа позиција пошто не му одговара тоа, Ковачиќ е класичен везен играч, како Модриќ само што е малце побрз во изнесување на топката.. ко Зидан да го ебам.
Пазете го пошто злато вреди, немој да сте ми го напраиле како Гаго ќе ви ебам племето.

Чувајте ми го. :place:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.753
Поени од реакции
115.595
Абе пцуј ги глуп, имаме право сеа нареднива неколку дена, додека не престане по малце да боли. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom