Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Таувин е блиску до трансфер во Њукасл, не ми е јасна една работа како Марсеј дозволија да му заминат сите играчи со се тренер а ЛШ ке играат годинава
Пиши пропало за Марсеј

па каква озбилност има во тимот кога Биелса после прво коло пораз и си отиде од тим :D

Манчини потврди за трансферот на Ковачич во РеалПрегледај го приврзокот 126526

да ти ебам мртвата бесмислена изјава,да ти ебам тоа пичката мајчина шизофреник глуп.
Ако веќе им беше во план да го шиткаат Кова,тоа требаше да го сторат уште одма за да се има време да се пронајде адеквантна замена за него,а не на една недела пред почеток на сезона.
Сега нека го вратат Карја или Каржа или Кариес како ли беше да ти ебам глупоидиотската управа што не знае да зачува играч и да го продаде непотребното ѓубре што го има за извоз,па се фатија за Кова за кого изјавуваа дека сигурно останува во Интер и ќе биде носител на играта,ќе биде новиот предводник на Интер.

Да бог даде некој тропски афрички вирус да ве стегне и да умрете со најголемите маки да ви ебам тоа неспособните кретени.
Сега ќе мора да го гледам мртвиот Хернанес како се мачи да се спои со топка и да додаде до играч,како Гуарин тепа гулаби од бесмислени позиции и како и оваа сезона ќе си ги мачам очите со Ранокија,со Нагасан со манекенот Дамброзио и со Бљабљани во екипа.

У пичку материну

ne znam kako mozi da mu vervate na uprava koga ke reci za nekoj igrac deka ostanuva, pogotovo na tie kostaplerite od Italija. Koga ke pocnat glasini za nekoj igrac se znaj koja e pesnata, tie do sabajle mozat da ubedvat deka igracot ostanuva, gi zabole niv za navivacite, istoto i fanovite na Juve ko si praea filmoj deka Vidal nigde ne mrda kako upravata se kolnela deka Vidal e nivnata idnina, to e to fudbalot denesno vreme e biznis i nisto poke od to, pomina vremeto koga igracite mu bea lojalni na nekoj klub bez razlika vo kakva sostojba se naoga klubot

istoto i fanovite na Juve ko si praea filmoj deka Vidal nigde ne mrda kako upravata se kolnela deka Vidal e nivnata idnina,

Видал сам побара да си замине, дури и се договорил со Баерн пред да им соопшти на челниците на Јуве... Јувентус барем досега нема продадено играч за да потполнат некоја финансиска дупка, или пак ради факинг ФФП.

Да беше за пари работата, Видал ќе го продадеа за 60 милиони на Манчестер минатата сезона, додека Погба одамна ќе беше заминат

Видал сам побара да си замине, дури и се договорил со Баерн пред да им соопшти на челниците на Јуве... Јувентус барем досега нема продадено играч за да потполнат некоја финансиска дупка, или пак ради факинг ФФП.

Да беше за пари работата, Видал ќе го продадеа за 60 милиони на Манчестер минатата сезона, додека Погба одамна ќе беше заминат
jasno ama mnogu fanovi vasi ne veruvaa deka Vidal ke si zamini od klubot, i samiot toj imal izjavi davano deka se gleda vo dres na Juve uste dolgo vreme, deka e sreken i nema namera da si odi pa na kraj za sam da si pobara transfer[DOUBLEPOST=1439819321][/DOUBLEPOST]http://metro.co.uk/2015/08/17/burak...r-after-advanced-talks-5346345/#ixzz3j51jJtdj

jasno ama mnogu fanovi vasi ne veruvaa deka Vidal ke si zamini od klubot, i samiot toj imal izjavi davano deka se gleda vo dres na Juve uste dolgo vreme, deka e sreken i nema namera da si odi pa na kraj za sam da si pobara transfer[DOUBLEPOST=1439819321][/DOUBLEPOST]http://metro.co.uk/2015/08/17/burak...r-after-advanced-talks-5346345/#ixzz3j51jJtdj

Епа што да правиме ние фановите кога тој едно збори, друго мисли а трето прави...? :toe:

па каква озбилност има во тимот кога Биелса после прво коло пораз и си отиде од тим :D
Биелса уште предходната сезона ја имаше спукано со некој од управа, бараше играчи а не му донесоа ништо. Марсеј секоја година го прави истото цел тим го расподава и после купува играчи од Каен, Рен и други француски тимови.

Епа што да правиме ние фановите кога тој едно збори, друго мисли а трето прави...? :toe:
епа то ми беше муабетот, не се за вервање никој
колку фудбалери рекле дека не мрдаат од клубот па 5 до 12 пред да затвори трансфер маркетот ставиле потпис за друг клуб

како што претпоставив вчера, Мангала не доаѓа во Валенсија т.е. не сака.
барем да земат 50М и да стојат до зборот ако не друго, а така барем пишува City_es

Ќе ги уништите.
Кај ќе им земете 10м повеќе, уште и Мангала ќе им го оставите :(

Не му јадете мадиња на Мангала. Одлично почна сезонава. На милион други играчи им требале повеќе од година да се покажат во нова лига. Годинава ако не се докаже ќе може да се сере по него.

20290_genis.jpg

Џуџак од Динамо Москва во Бурса
Овој е тешко теле. Од ПСВ тогаш кога го бараа скоро сите позначителни и појаки клубови, тој отиде во Москва.

Овој е тешко теле. Од ПСВ тогаш кога го бараа скоро сите позначителни и појаки клубови, тој отиде во Москва.

Да, во Анжи па послем во Д.Москва. Пишав една страна назад за тоа. :)

Има ново правило во руската лига, само по 6 странци можат да регистрираат. Затоа се ослободуваат од некои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom