Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto ovaa sezona. Umesto da ideme cekor napred da go ujacame timot nie go donesovme invalidot Falkao sto zaboravil da odi ne fudbal da igra. Siti se klasa za nas, a i ke se mucime so Arsenal i Junajted za toa vtoro/ treto mesto. Za Ls da ne pravam muabet, nema sansi da im parirame na Barsa, Real i Baern.

Сезонава не завршува и не се оценува според две кола :)

Normalno deka nemozes da se potpres na costa, deckoto osven faul.da naprai i da se istepa drugo za zal ne znae.. da sum murinho remy ke igra prva bez oko da mi trepne posle ova denes

Уште наредна го сакам во прв тим. Азпи десно, Бане на клупа.

Се надевам дека не си озбилен.
Се надевам дека вие не сте озбилни дека после нерешено и пораз во првите две кола, сезоната ни заврши...
Ако е така тогаш ајде да збориме за трансфери за наредно лето и очекувања за 2016/2017.

Се надевам дека вие не сте озбилни дека после нерешено и пораз во првите две кола, сезоната ни заврши...
Зашо бе ги игнорираш тие пред тоа? Не се само две според мои пресметки.
Фиорентина и факинг Ред Бул не тепаа. Стерлинг ни се шета во шеснаесетник. Стерлинг! :sramezliv:

Мал тим што се бори за опстанок се радува на освоен бод од две утакмици, ти по некоја логика би требало да ги рачунаш како 5 изгубени. Освен ако не не сметаш за мал тим. Ондак мислењата ти се во ред.

на враќање за дома нека ги фрлат од автобус Бане и Рамирес, кај нерви па и в кладилница ме паднаа за добри пари гг абе мамето :mad:

Критики за Коста. Па добро, дали сте вие нормални? За да игра добро шпиц, треба напаѓачкото треба позади него да функционира. А денес напаѓачкото трио беше очајно. Хазард, Вилиан и Рамирес. Единствената добра топка што ја доби, ја искористи одлично. Го проигра Хазард, а овој од цел гол шутна во Харт.

Некако преку глава ми е од оние играчи ,,работник" , ,,игра со срце" , ,,се труди". Сакам играч кој знае фудбал да игра. Човече, сакаат со додавања да постигнат гол. Никој не се осмелува да шутне, еве се чудам уште. Да, да. Мислам на Рамирес и Вилиан пред се.

Пишав и минатата недела, ако излеземе со истите играчи во одбрана ќе биде смешно. Така и беше. Кејхил и Ивановиќ не сакам да ги споменам, за мене не постојат.

Бидна што бидна, лигата почнува за нас од наредна недела.

Последно уредено:
Зашо бе ги игнорираш тие пред тоа? Не се само две според мои пресметки.
Фиорентина и факинг Ред Бул не тепаа. Стерлинг ни се шета во шеснаесетник. Стерлинг! :sramezliv:

Мал тим што се бори за опстанок се радува на освоен бод од две утакмици, ти по некоја логика би требало да ги рачунаш како 5 изгубени. Освен ако не не сметаш за мал тим. Ондак мислењата ти се во ред.
А јас нигде не реков дека сум задоволен. Лоша е играта, сеуште не можат да ја најдат формата. Воопшто не сум задоволен од перформансите на тимот.
Ама, сезоната не заврши.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom