Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат, реално, далеку беше ова од агли вин пошто немаа игра, се спасија да не останат во 37ма од црвен и на 1-1 КП удрија статива за да ги замрзнат. Плус, втора утакмица во која не играте ништо посебно зошто и со Вест Хем ви беше килава.

Брат еве ме мене.Тој што го цитираш е клон,а можеби и слон.

Брат, реално, далеку беше ова од агли вин пошто немаа игра, се спасија да не останат во 37ма од црвен и на 1-1 КП удрија статива за да ги замрзнат. Плус, втора утакмица во која не играте ништо посебно зошто и со Вест Хем ви беше килава.

Брат,небиди и ти ко ова пивцево ретардиран.

За Кокелин да, требаше да добие црвен. Беше на сила победа, автогол, врт-мрт, малку имаа и среќа, но собраа три бода од тешко гостување. Минатите сезони не го правеа тоа.

За Кокелин да, требаше да добие црвен. Беше на сила победа, автогол, врт-мрт, малку имаа и среќа, но собраа три бода од тешко гостување. Минатите сезони не го правеа тоа.
Еби се бе ти ебам фацата :D хахахаха

А и се смеев на Стефи дека не приметила, јас го изедов хахахахаа

Близначе,стварно си ретарда.

Може еден од најинтересните периоди на форумов задњи 2-3 години беше периодот кога се имитиравме со аватари и постови. И стварно не знам како не му беше смешно тоа на некого па и да се банирале членови за копирајтс. A сликата здиплена од Getty Images :icon_lol:

Сеа ми текна, професорот трендсетер :D @Malcolm van den Сабаховић

Ќе им ебеме матер на Сити, главата нема да знаат кај им е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom