R
red.devil
Гостин
Најплатен ќе биде во сФетот не само ПЛ. Ноер зема некаде 8м годишно а Икер 10м.А овој 300к, па и 250 да се. За мерак цифриве.![]()

Ако не нешто друго, ќе ги мотивира и другиве да бараат повеќе пари.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најплатен ќе биде во сФетот не само ПЛ. Ноер зема некаде 8м годишно а Икер 10м.А овој 300к, па и 250 да се. За мерак цифриве.![]()

Најплатен ќе биде во сФетот не само ПЛ. Ноер зема некаде 8м годишно а Икер 10м.
Ако не нешто друго, ќе ги мотивира и другиве да бараат повеќе пари.![]()

тоа и јас зборев вчера. Олраунд играта му е многу напредната, докажува дека може да игра и поповлечено. Да не беше Англичанец на секаде ќе се пишуваше за него ама сите се скептици да не го снемаЈа гледам Тотенхем-Стоук реприза.
Ги згазија.. ги ЗГАЗИЈА. Баш ме интересира како ќе заврши 2-2.
btw кои топки ги дава Кејн
Претежно воопшто не сакам медиумски нафурани англиски копиљаци ама батево си гази.
Исто Баркли која градба.. која стамина ја има.. 2цава ќе бидат ѕверотини.

Дете е Кејн, преимпресиониран е од лани и тој, којзнае што му се мота низ глава со кокошките дека ќе достигне. Ќе му стигне реалити чекот кај и да е.
која градба ја има само и со каква техника располага то чудо некое е... нема ваљда да е теле и да си ја заеби кариерата како еден од неговите претходници во Евертон, Џек Родвел шо замина во Сити (имаше шпекулации ако не успее Сити со Де Бруин, ќе тргнат по Баркли) и во две сезони да изигра едвај 15-ина утакмици...Следното лето обавезно треба да тргнат по Баркли и Кејн,и ако ја средат одбраната со овие 2ца што ги напоменав ќе имаме комплетен тим.