Хорор филмови

Моментално го симнувам The Vatican Tapes - 2015, само не знам колку е ок торентов пошо го откопав, ако е у реду и е добар филмот ќе ви пуштам линк.

Ne znam zosto hejtot za It Follows. Filmot gi ima site elementi na 80tite.
Ima predobra kamera, predobar soundtrack a i ima tenzija. Znaci ne e samo jumpscares. 4/5 od mene.

Isto mi se dopadna Spring, ako vlaga u horror, poise nekoja fantazija. Ali kako film, ne kako horor.

Ovoj lazarus effect tocno bese pod prosek, znaev dodusa, ali ipak go gledav radi Olivia. 2/5
Samo oti na eden moment trgna u pravata nasoka i me zaintrigira poise od voobicaeno.

Insidious 3 ке биде јак! It follows нема врска,Oculus исто така...од поновите шо сум ги глеал

Само што го гледав Insidious 3 и ми се свиѓаше ептен. Без превод, со некој кинески у позадина мада не ми сметаше. Иначе слика стакло. Одлично е направен :)

We Are Still Here (2015) - еден така подобар да речам хорор. Локацијата ме фасцинира, обожавам рурални средини, ефектите беа колку толку во ред.

We Are Still Here (2015) - еден така подобар да речам хорор. Локацијата ме фасцинира, обожавам рурални средини, ефектите беа колку толку во ред.
Немав идеја вчера вечер кој хорор да го гледам, и влегов на темава, да видам што препорачуваат ... и го видов твојот последен пост на темава, и викам, ај ... ќе го пуштам филмов.

Генерално имаше добри сцени и моменти, али беше далеку од оние вистински хорори што убаво ќе ме здрмаат, за после да ми биде шубе да отидам до ВЦ што се вели :)

Или па можда од што имам толку многу хорори изгледано, веќе сум отрпнала на психички страв после хоророт ... и сум ги качила високо моите стандарди за добар хорор.

Е сеа ... гледам Insidious 3 го фалите, не сум ги гледала 1 и 2 ... па дали е поврзана приказната на 3 со 1 и 2, или не е?
За да знам дали да ги гледам 1 и 2 ... или ако не се поврзани, да идам директива на Insidious 3? :)

Немав идеја вчера вечер кој хорор да го гледам, и влегов на темава, да видам што препорачуваат ... и го видов твојот последен пост на темава, и викам, ај ... ќе го пуштам филмов.

Генерално имаше добри сцени и моменти, али беше далеку од оние вистински хорори што убаво ќе ме здрмаат, за после да ми биде шубе да отидам до ВЦ што се вели :)

Или па можда од што имам толку многу хорори изгледано, веќе сум отрпнала на психички страв после хоророт ... и сум ги качила високо моите стандарди за добар хорор.

Е сеа ... гледам Insidious 3 го фалите, не сум ги гледала 1 и 2 ... па дали е поврзана приказната на 3 со 1 и 2, или не е?
За да знам дали да ги гледам 1 и 2 ... или ако не се поврзани, да идам директива на Insidious 3? :)

Хаха такви хорори ретко наогаш Лу, за жал.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Или па можда од што имам толку многу хорори изгледано, веќе сум отрпнала на психички страв после хоророт ... и сум ги качила високо моите стандарди за добар хорор. П.с. Не се страшни нешто особено, ама ако си фрик по хорори, веруј ниеден веќе нема да те плаши. :)

Секој е приказна за себе, али има лик што го има во сите 3 дела. Како сакаш, така. Али и 1 и 2 се добри, сите се со добри стории.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Последен добар хорор што сум гледал е http://m.imdb.com/title/tt1922777/ дојде време да нема асални хорорфилмови а па за комедии не сакам ни да зборувам

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Знам дека ти е стар постов ама голема препорака за првиот дел на insidious, ако не си го гледала обавезно да го погледнеш ;)

Првиот дел Insidious беше прејак, само крајот разочара. Дали и другите делови се такви?

Првиот дел Insidious беше прејак, само крајот разочара. Дали и другите делови се такви?
Скоро сите се слични со крајот, треба да ги гледаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom