Духовните вредности денес

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Субче,

ај ој порасни па врати се на формов, за да има ш‘о да муабетиме..
Obratno e micko...treba da uozbilish ...pocna na sekoe zeleni biseri da mavas...Gledam pocnavme i da ti smetame...Ubo Spiros si imase svoja tema,sam si postirase i si lajkuvase postovi! Ne e losa taa ideja razmisli!
Aj eve ti bidi "vozrasen" nabroj duhovni (pravoslavni) vrednosti sto nikoj drug nemoze da gi poseduva...
PS: Nemoj kako prijatelot tvoj da verglas u mesto so gluposti!
33?

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Obratno e micko...treba da uozbilish ...pocna na sekoe zeleni biseri da mavas...Gledam pocnavme i da ti smetame...Ubo Spiros si imase svoja tema,sam si postirase i si lajkuvase postovi! Ne e losa taa ideja razmisli!
Aj eve ti bidi "vozrasen" nabroj duhovni (pravoslavni) vrednosti sto nikoj drug nemoze da gi poseduva...
Sub,

се чини дека уопште не ја следиш дискусијата на темава, оти во спротивно, самиот би видел дека од страна на верните, наведени се куп духовни вредности.

Што се однесува до глупостите, за тоа си шампион и нема потреба истите да ги бараш кај другите.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Sub,

се чини дека уопште не ја следиш дискусијата на темава, оти во спротивно, самиот би видел дека од страна на верните, наведени се куп духовни вредности.
Vidi miki ako ti vooposto gi citas prasanjata nema da se izletuvas so demek "ocigledni" repliki. Ajde za oci da vidat ke ti boldiram!

Ovoa prasanje micko nikoj ne go odgovori! Imase samo promasen obid da se izvrti muabetot i izbegne odgovorot.

Што се однесува до глупостите, за тоа си шампион и нема потреба истите да ги бараш кај другите.
Ne... ne se mesam tamu.... nikoj taa titula nemoze tebe da ti ja zeme...!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
33 е алкохолни пијалоци, но тоа е многу похристијански од колку финансии промет со пари и недвижности.
за прв пат Исус му се објавил на светот со поизводство на алкохол. Имено седел со мајка му на една свадба во Кана и забележал дека им снемало вино на домаќините а гостите биле само поднапиени, и тој направил магија и претворил неколку стотици литри вода во вино и така можеле да се допијанат гостите. Значи првата работа која Исус ја направил како син божји е производство на алкохол
А за промет на пари и недвижности мислам дека нема податоци во писмото али Мики може да ни каже на пример шо оставил Исус во наследство? пари, имоти, обврзници, добиток, некоја фарма или викендица....
па да знаеме дали бил и финансиски успешен и материјално обезбеден.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Vidi miki ako ti vooposto gi citas prasanjata nema da se izletuvas so demek "ocigledni" repliki. Ajde za oci da vidat ke ti boldiram!

Ovoa prasanje micko nikoj ne go odgovori! Imase samo promasen obid da se izvrti muabetot i izbegne odgovorot.

Ne... ne se mesam tamu.... nikoj taa titula nemoze tebe da ti ja zeme...!
Sub,,

пош‘о повторуењето било мајка на учењето, фани си ја ти лекцијава од почеток:

http://89.205.123.45/threads/Духовните-вредности-денес.78612/

па штом порасеш, дој на форумов на дискусија.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Sub,,

пош‘о повторуењето било мајка на учењето, фани си ја ти лекцијава од почеток:

http://89.205.123.45/threads/Духовните-вредности-денес.78612/

па штом порасеш, дој на форумов на дискусија.
Fotokopir micko...Na prasanja sto nemate odgovor....idete so poznata taktika...Glup si ne razibiras...citaj imas tamu....postirate crkveni linkovi i toa na drug jazik etc...i sto e najsmesno ubedeni ste deka ste odgovorile ...you can run but you cant hide!

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Fotokopir micko...Na prasanja sto nemate odgovor....idete so poznata taktika...Glup si ne razibiras...citaj imas tamu....postirate crkveni linkovi i toa na drug jazik etc...i sto e najsmesno ubedeni ste deka ste odgovorile ...you can run but you cant hide!
Суб,

постојат типој кои имаат проблем со сетилата за вид и слух дури и кога нештата им се предочени. Разбира се, ова е форум а не здравствена институција.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
Суб,

постојат типој кои имаат проблем со сетилата за вид и слух дури и кога нештата им се предочени.
micko moram da priznaam deka se slagam so tebe ....Ovoa e najtocnata definicja za pravoslaven vernik!

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
micko moram da priznaam deka se slagam so tebe ....Ovoa e najtocnata definicja za pravoslaven vernik!
Суб,

освен што кењаш непрекидно, не видов дека нешто си ми предочил.
Ај што немаш благе везе од ништо, освен она што е во склоп од една месарница, како твој врвен животен домет, сега си даваш лускуз и да коментираш нешта за кои имаш „нулто„ познавање.

Затоа и ти велам: иди порасни, иди поднаучи па јави се на форумов за муабет...

Лека ноќ и не заборавај да го видиш „цртаниот„ пред спиење.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Nemoze da vodis duskisuja a posebno da davas odgovori so pravoslavni linkovi na toa tug jazik (bugarski).
Одлично напредок(y), до скоро велеше нема одговор,останува сега да се потрудиш да ги прочиташ и проумееш. Сега проблемот ти е, велиш како да ти одговори оној што го прашуваш. Види сега, кога прашуваш нешто ризикуваш да добиеш одговор што нема да ти се допадне, и неможе да бараш да ти одговори соговорникот како што ти сакаш.:toe:
Nemoze da vodis duskisuja a posebno da davas odgovori so pravoslavni linkovi na toa tug jazik (bugarski).
Прашуваш православен за духовни вредности и велиш неможе да даваш одговори со православни линкови:несвест:.
На туѓ јазик немаш ти ништо посочено:cautious:.
Seto toa samo dokazuva deka se izgubi vo diskusijata
Бидејќи не ги прокоментира одговорите очигледно не си ги ни прочитал,од друга страна тоа те штити да не се загубиш ти во дискусијата од проста причина што ти воопшто не ја следиш.
ama pusta sueta ne te pusta.
PS: Suetata i ignoranstvoto ne del od "duhovnsta" nazdravaje neka ti se!
Да обвинуваш за некаква недоследност во дискусија и едновремено постовите да ти содржат етикетирања, најмалку е невоспитано и безобразно.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
.
Да обвинуваш за некаква недоследност во дискусија и едновремено постовите да ти содржат етикетирања, најмалку е невоспитано и безобразно.
Pusta sueta ziv ke te izede!

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Pusta sueta ziv ke te izede!
Прво се преправаше немало одговор, потоа ми кажуваше како да ти одговарам неможело православни одговори....сега суети тракатанци со еден збор содржателна дискусија Суб, браос.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812

Kajgana Shop

На врв Bottom