Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Денес тро ги ѕирнав на тренинг...
Има уште 2-3 деца млади со првиот тим, едниот од нив и лани тренираше другите двајца прв пат ги гледам. Дефинитивно фали барем еден десен бек и некако за крило да се најди нешто...
Не знам шо бидна со Унчевски, имаше некоја повреда ко замина кај Петко во Битола, ако не се најди ништо можат да го реактивираат некако посекако немаме играч на таа позиција.

Има уште 2-3 деца млади со првиот тим, едниот од нив и лани тренираше другите двајца прв пат ги гледам. Дефинитивно фали барем еден десен бек и некако за крило да се најди нешто...
Не знам шо бидна со Унчевски, имаше некоја повреда ко замина кај Петко во Битола, ако не се најди ништо можат да го реактивираат некако посекако немаме играч на таа позиција.
Тој од Овче Поле пикеро беше?

Тој од Овче Поле пикеро беше?

Не знам, како бек личеше појќе и едно ниско дете (не е Гаревски). Пикер втор треба да е тој Маркудов од Металург или јас имам измешано брзините?

Демек 4 пикери имаме моментално ?:icon_lol:
Ако и Башлако тренира и то детето од Овче Поле , значи некој од нив двата ќе отпадни.
Башлако е добар за во одбрана нека шлака таму , Топич и Митревски исто се добри за одбрана двата се двометраши .
Требаше од Преспа или од Текстилец да одат и да земат десно крило некое дете колку да покрива таму левак , плус за евтини пари ќе донесеа. Вака само со Коко , шо вика @WilliamTell ќе ја крши кичмата цела сезона.:giggle:
Добро да му се невиди немаме бе во младинци десно крило да префрлиме во прв тим ??:confused:
Каков сака нека е поарен ќе биди од Коко ... Мене се ми оди дека ако донесат десен бек од странство , Рајатовски ќе го турнат ова сезона на десно крило.

Не знам, како бек личеше појќе и едно ниско дете (не е Гаревски). Пикер втор треба да е тој Маркудов од Металург или јас имам измешано брзините?
Втор пикер е Маркудов,ама нешто спомнаја дека некое дете од Овче Поле било на проба...
Демек 4 пикери имаме моментално ?:icon_lol:
Ако и Башлако тренира и то детето од Овче Поле , значи некој од нив двата ќе отпадни.
Башлако е добар за во одбрана нека шлака таму , Топич и Митревски исто се добри за одбрана двата се двометраши .
Требаше од Преспа или од Текстилец да одат и да земат десно крило некое дете колку да покрива таму левак , плус за евтини пари ќе донесеа. Вака само со Коко , шо вика @WilliamTell ќе ја крши кичмата цела сезона.:giggle:
Добро да му се невиди немаме бе во младинци десно крило да префрлиме во прв тим ??:confused:
Каков сака нека е поарен ќе биди од Коко ... Мене се ми оди дека ако донесат десен бек од странство , Рајатовски ќе го турнат ова сезона на десно крило.
4 пикери ами како,клуб е ова или шо е?:cool:
Не е Кире Митревски двометраш,1.90 е негде,ама рака за перкање сатар..:pos:Сеа не е Фарук да не се лажиме тука,еден е Фарук Мемиќ:cool::sakasuste:,ама не е лош..:icon_mrgr:
А за десен не знам шо ќе се прај,понудата е слаба,средина на август да најдиш десен бек треба или да си среќлија или да најдиш некое тркало ко Ракочевиќ..
Не знам шо ќе прат стварно,мораше со време да реагират,вака изгубија 1 месец со тој Давитковски,и како по обичај добро ни го пикнаја Скопјанчиштата,абе Скопски педерчиња..:kuracc:
Убо рече ти не е сигурен тој Давитковски,и да бега од Металург не значи дека кај нас ќе дојди...
На крај ќе мора да се бара соломонско решение и да се пресрамат и да го молат Томче Георгиевски :pipi:да напрај кам-бек во "неговиот најхејтан клуб":eek:....
Мислам си фати детето некоја работа и не се замара појќе со ракомет...
А не беше лош за десно крило,ќе бркаше работа....
П.С.
Сношти сонвав дека Иве и Тушнико напрајле дрим тим,:pos:ги зел Кире Лазаров,Мојсо..:pos:(не бе се изматуфив и јас готово):sneaky:
Арно сабајлето дојде, се се врати во нормала...:cool:

П.С.
Сношти сонвав дека Иве и Тушнико напрајле дрим тим,:pos:ги зел Кире Лазаров,Мојсо..:pos:(не бе се изматуфив и јас готово):sneaky:
Арно сабајлето дојде, се се врати во нормала...:cool:

xaxaxaxaxa gotovo i ti se mrdna ama ubo so samo jas ne sum bolen se otepav od sonvanje za fudbalot rezultati goloj penali trista cuda
treba da se pobarame po bajacki :D ili da fatime salam pari i da gi kupime klubovite ;)

xaxaxaxaxa gotovo i ti se mrdna ama ubo so samo jas ne sum bolen se otepav od sonvanje za fudbalot rezultati goloj penali trista cuda
treba da se pobarame po bajacki :D ili da fatime salam pari i da gi kupime klubovite ;)
Срамота е чоек да не се мрдни во Битола,нормална појава е,улав си ако не се изулајш овде....:pos:
Ќе ојме двата кај тој Бајачо од Кравари,или од кај беше?...:pos:
Ко ќе праша "КОЈ Е?"ако не знај да не погоди по име без да не види ќе го затепаме таму...:sakasuste:

Немаме 4 пикери. Топиќ и Маркудов беа вчера само на тренинг, тој шо ми е неидентификуван не е мислам пикер (појќе става за бек има дечкото) а и Башлако и Гаревски не беа.

Топиќ е огромен, една гла над Ќани а цела екипа лани беше пониска од Ќани :D. Така да со Киро, Топиќ и Дрогата одбрана имаме за лепота. Тек уште Фарук да го собериме ако не го плаќат кај Иве... Има да бидиме непробојни :ojeaa:
Како ќе се покажи Топиќ во напад не се знај, мада ко успеавме ние од Папата да напрајме пикер од овој сигурно ќе изделкаме добар пикер во два правци.
Голмани имаме 5 (без Нечков)... Арсиќ, Даниловски, Јовановски и Крстевски. Колку шо можев да приметам... (не се смејте :X3:) Бојан фајтеро ( :sakasuste:) работеше вчера со голманите мада ќе биди пријавен во екипата мислам. Овој Даниловски не ми остај некаков впечаток, не е многу висок не е некој екстра талент ама нека се делка овде... Ако се работи со голманите во континуитет ние за идните 15 години ќе сме обезбедени без никој да земаме.
За десен бек веројатно ќе се бара некој од надвор, Ракочевиќ од пред две години пак ќе повторам не беше тркало во никој случај... Дури и заедно со Јуравлиев најмногу ме бендисваја. Зошто не играше то никој не знај, не можи да беше непријавен ко јас го гледав против Тинекс кај шо имаше 3/3 ито од преку 10 метра бомби.

Пеце Рајатовски некако се појќе и појќе оди накај крило... Не израсна, нема ни снага а добар скок има, само ќе треба на шутот да поработи и како шо стојат работите многу повеќе би успеал како десно крило отколку како бек (со оваа висина).
Томче :nesumjas::несвест: аман никако... Поарно со играч помалку да бидиме отколку Томче вошкаро со негојте додавања до голмано. Каков крш е тој, 3 дена славев ко си замина кај Петко... Па уште Пелистер му бил најомразен клуб :lolzz: Аман нека му биди и никогаш да не се врати само.
На крај краева (Сјуиксо Димитроски) би бил океј за прво време колку да не играме со цела постава десничари.

Се очекува трансфер бомбата на Цревото.:lolzz:
Се е договорено само уште пари да се обезбедат.

Не чини управата а?:)Anyone?:P[DOUBLEPOST=1439559974][/DOUBLEPOST]
Мартин Гунов од Борец сте го барале, десно крило :)
Го бива за нешто детево,или само е левак?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom