DM и секоја улога на средина а има играно и десен бек Млади АсамоаОвој Донсах на што позиција игра?
Dm vikas igra a za krilo e roden...ama crnec kako crnec kako muva bezglava e ima driblinzi i brzina ama ne ja.misli bas...DM и секоја улога на средина а има играно и десен бек Млади Асамоа
Десен бек игра некогашDm vikas igra a za krilo e roden...ama crnec kako crnec kako muva bezglava e ima driblinzi i brzina ama ne ja.misli bas...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Дел од коментарите по нетовСпоред последните информации Љоренте и Севиља се договорија, останува уште Јуве и Севиља да се договорат, но Јуве барале 12 милиони евра, а Севиља наводно давале 9. Деновиве ќе се интезивирале контактите меѓу клубовите.
Инаку за ситуацијава со Видал, немам зборови. Видал требаше да покажи малку поголема почит за Јувентус, пред се за навивачите на кој им беше најомилен играч,а со изјавиве се бламира, и наместо да остани запаметен по добро, тој се закопува уште повеќе, но Јувентус е тој што останува, играчите доаѓаат, си заминуваат, некои заминуваат џентлменски како Тевез и Пирло, достоинствено, а некој како Видал, но тоа си е нивни избор. Но,после овие изјави, јасно е дека повеќе никој навивач на Јуве нема да го гледа со исти очи како што го гледал претходно. Колку сака нека демантира, сепак ова е голема црна дамка на се она што го постигна во Јувентус.
[DOUBLEPOST=1439421396][/DOUBLEPOST]Tomwin Lannister напиша:Lmao maybe if he didn't spend all season f*cking up 3 yard passes and fouling everybody in sight in the final we might have had a stronger run in the final.
I wouldn't mind that comment in all honesty if it came from a player who pulled his weight in the final and left us. Vidal was a joke.
Сеуште тешко ми е да поверувам дека вакви изјави ќе даде играчот кој тетовираше три огромни ѕвезди, во чест на Јуве, играчот кој на крајот на сезоната изјавуваше дека сака да ја заврши кариерата во Јувентус, дека клубот застанал позади него во сите ситуации итн. Но ете, и покрај што замина, неговиве изјави фрлаат сол во очи на сите оние кои до вчера им беше главен јунак во средишниот ред на Јуве, и покрај тоа што Румениге, јавно и директно во интервју поранешно има изјавено дека во Баерн не сака играч со карактерни особини како Видал. Но со среќа нека му е..Дел од коментарите по нетов