Најубавото нешто што некој го кажал или направил за вас!

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Кога ми кажа дека ќе биде мој најдобар другар до крајот на животот,и кога ќе игра фудбал во јувентус,ќе ми прати карта за да можам да го гледам.Никогаш нема да го заборавам ова,зошто никој не ме трогнал волку.

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
koga e iskren0 nesto kazano od nekoja moja mila osoba nekoj raboti i ubavi zborovi mnogu mi znacat,od onie vredni osobi sto mi znacat imam ubavi spomeni,no mnogu mi znacat i delata napraveni od nekoja osoba:)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Koга еден дечко ми подари слика на која имаше срце и моето име исцртано на неа...ама јас ја загубив сликата..и до ден денес ја барам(знам ја ставив во еден пакет кога кречевме...и толку):pos2::pos2:

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
сите пријателски разговори, сите ситници направени за мене ... СЕ
... најмн. ми значи кога некој се обидува да ме орасположи кога сум нерасположена
....никогаш нема да заборавам, кога другарка кажа дека во мене има многу добрина-дефинитивно најубав комплимент што ми го имаат дадено.

и, кога некој ќе ми рече "само ти ме разбираш"...

Член од
31 октомври 2008
Мислења
42
Поени од реакции
1
Едно од најубавите нешта што некој ми ги кажал ми беше нешто што ми го кажа еден екс дечко...имавме мала расправија, т.е јас бев таа што бев спремна да се кара и да се убедува :kesa:, а он само ми кажа...
" Не ми е јасно како можеш да помислиш дека не те сакам...кога ќе видам мали дечиња на улица помислувам на тебе, затоа што сакам да бидеш мајката на моите деца...а ти мислиш дека не те сакам пошто ти каснам на секое излегување."

Ме пресече со изјавата, срцка :wink: , штета што е бивши :pos2:

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Секој што кажал нешто перфектно за мене, многу брзо го погазил тоа. :)
Да направил нешто... не се сеќавам баш ни на тоа :)
I am still waiting... тик так тик так...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ваљда мајка ми шо ме родила.. Шо може подобро од тоа?

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
najubavo nesto sto go kazal za mene e deka e zavisen od moite stavovi :)

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Најубаво нешто сега баш што ми текна е кога мајката на најдобрата ми другарка ми кажа дека ме сака исто како што ги сака нејзините деца.Некако многу ме погоди тоа,што знам...се почуствував сакано(не дека немам доволно љубов од моите туку ете така...):pipi:

I

Intex

Гостин
Најубаво нешто сега баш што ми текна е кога мајката на најдобрата ми другарка ми кажа дека ме сака исто како што ги сака нејзините деца.Некако многу ме погоди тоа,што знам...се почуствував сакано(не дека немам доволно љубов од моите туку ете така...):pipi:
Демек толку те сака. Не дека те познавам тебе, или мајката на другарката, ама родителски инстинкт не може да се има кон дете кое не е твое. Ај, нејќам да сум парти брејкер.
Он: мислам дека никој не направил нешто толку големо за мене досега, па да го напишам тука. xD

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Еден ден идам кај комшија ми незнам за што баш, звонам на врата излегува мајка му (иначе вдовица) у доњни веш и со крпа си ја брише косата и ми вика "Влези Тони почекај го во дневна". Најдоброто нешто што некој ми го кажал.
Она беше како Цеца брате, онаа србска певачица. :)

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Eden ubav shkolski den,ptichkite peeja i nie se raduvavme na nivnata pesna,a drugarka mi Tinna mi reche : "Dojdi Moni da ti da dadam nesho!" i jas taka srekjna otidov i ona izvadi od dzebot mastika za dzvakanje i edno lizavche shto ostava zuta boja na jazikot i jas i se frliv da ja gushkam i da ja bacuvam i i rekov:"Fala me spasi,kje padnev u depresija i onaka mi se dzvakashe mastika,kje umrev od tuga"
..i to
Site bevme srekjni i zadovolni
NARAVOUCHENIE: raduvajte se na malite neshta ;)

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Татко ми ме разбуди со свиреж од еден автомобил, и кога излегов рече ајде да ме повозиш во твојот нов автомобил (бај д веј имам 18 години и знаете што сите сакат на 18 години вазачка + врм врммм ) и на мене ми се окочија нозете !! Се облеков за секунда, влегов во колата (Toyota како нова) завртивме еден круг и ми рече дека не е наша !! :tapp: Јебига сепак тоа беше најдоброто нешто што некој го направил за мене, барем го осетив чуството како е да имаш нова кола а и во исти момент да ја изгубиш :toe: закон е татко ми нели :helou:

M

marsovka

Гостин
Најубавата работа што ми се има десено беше пред неколку месеци, ме мотивираше повторно и ме направи амбициозна повторно . Знаеш кој си ... Фала

Kajgana Shop

На врв Bottom