Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Wannabe експертско мислење напишано со доцнење ради одмор: Мислам дека Челзи ќе заврши со zero tituli сезонава.

Односно, ова ќе биде на некој начин пребитна сезона за Мурињо, ако третпат фејлне во третата сезона од престојот во еден клуб, ќе биде премногу за него. И ако Касиљас беше добар изговор (беше вистина всушност), Ева Карнеиро сигурно не е тоа. Ако има срање сезона, он ќе биде главниот виновник со лошиов трансфер рок кој е тотална спротивност од ланскиот летен.

А све ме влече дека ќе флопнат јако сезонава, а и дека оваа ќе биде најизедначената сезона во ПЛ по таа кога Ливерпул и Јунајтед се бркаа до задње коло пред неколку години.
Брат заеби Челзи, најјака селфи фаца имаш на цел Свет. Закачи 4 слики на фб во рок од три дена, на сите си скроз иста фаца, чекав петта за тема да ти отворам. :D

Wannabe експертско мислење напишано со доцнење ради одмор: Мислам дека Челзи ќе заврши со zero tituli сезонава.

Односно, ова ќе биде на некој начин пребитна сезона за Мурињо, ако третпат фејлне во третата сезона од престојот во еден клуб, ќе биде премногу за него. И ако Касиљас беше добар изговор (беше вистина всушност), Ева Карнеиро сигурно не е тоа. Ако има срање сезона, он ќе биде главниот виновник со лошиов трансфер рок кој е тотална спротивност од ланскиот летен.

А све ме влече дека ќе флопнат јако сезонава, а и дека оваа ќе биде најизедначената сезона во ПЛ по таа кога Ливерпул и Јунајтед се бркаа до задње коло пред неколку години.
А од кај инсајдерски информации дека Мурињо ја "избркал" Ева од клупа?

Брат заеби Челзи, најјака селфи фаца имаш на цел Свет. Закачи 4 слики на фб во рок од три дена, на сите си скроз иста фаца, чекав петта за тема да ти отворам. :D

Тоа е, грда фаца е увек иста, не се менува. :D

Иначе 30.000 евра прекршочна казна можам да ти извлечам на суд, a да имав под 18 години и затвор моеш година дена да лежиш, за отварање тема без согласност ради рушење приватност. Да студираше на факултетот карши твојот ќе знаеше (и ќе се заебеше за цел живот). Вака моеш само да процениш колку пати треба да го уплатиш Челзи да не победи сезонава за да собереш париве. :D

А од кај инсајдерски информации дека Мурињо ја "избркал" Ева од клупа?

Реков не сум прател ништо деновиве бе, само од прочитаните сензационалистички наслови и неа ја употребив. :D Али чиста типувачка јанѕа ме јаде дека ќе имате слаба сезона. Нешто налик таа неговата последна во Реал.

Реков не сум прател ништо деновиве бе, само од прочитаните сензационалистички наслови и неа ја употребив. :D Али чиста типувачка јанѕа ме јаде дека ќе имате слаба сезона. Нешто налик таа неговата последна во Реал.
Можно е, не викам не, се е можно. Јас само ради Ева цитирав :D

А и не е избркана...

Само што сега само играчите ќе можат да ја гледаат, а ние не :(

Istovo go zboram i ja ama Donev e ubeden u sprotivno :D Letovo sme ocajni na transfer pazar, imame katastrofa odbrana i nemame zamena za Fabregas koj ke umre do Februari. Ama bitno Falkao go zemavme neli. Od dosega sto vidov kako igrame neveruvam ni ja vo trofej sezonava.

Јас не гледам зошто би паничеле навивачите на Челзи, стварно нема потреба да се пазари кога го имаат Лофтус во тимот.

Шала на страна, Челзи и вака си има скоцкан тим за титула ама Мур слабо ротира и пак ќе му рикнат играчите до јануари и ќе се слика во ЛШ и ќе почнат киксовите во ПЛ.

Istovo go zboram i ja ama Donev e ubeden u sprotivno :D Letovo sme ocajni na transfer pazar, imame katastrofa odbrana i nemame zamena za Fabregas koj ke umre do Februari. Ama bitno Falkao go zemavme neli. Od dosega sto vidov kako igrame neveruvam ni ja vo trofej sezonava.
Не сум убеден и не тврдам ништо спротивно. Ама тимот е доволно добар за да ја одбрани титулата во ПЛ. За ЛШ пишав во фан клуб. Е сега дали ќе успее, ќе видиме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom