Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од утре СК4 ќе емитува 24 часовна содржина без прекини...
od kade taa informacija?
Sent from my ONE TOUCH 4015X using Tapatalk
Спорт Клуб има капацитет да ги емитува сите светски лиги дури и ЛШ, не знам зошто не ги земе ЛШ за да не фрламе волку пари за Арените.
Овие МаксТВ зафркаваат, 250 ден. за сите спортски канали е многу. Јас сега го активирав Макс Спорт пакетот и тој 150 ден. е ама без Арените што е глупо. Треба тој Макс Спорт+ да се укине и Арените да ги префрлат во Макс Спорт.![]()
Ај, ај не се жали... во Македонија само МаксТВ ги емитува овие канали и нитуеден друг оператор, нормално е за нив како компанија да понудат помрсна сума за следење на Арена+Спортклуб.
А колку што знам во Србија нитуеден кабелски оператор не ги нуди овие два канали заедно, луѓето таму мораат да прават избор дали ќе гледаат Аренаспорт или Спортклуб![]()
Ти па не ги брани толку, само за спорт ги бива а другото тапа. Балканскиве кои требаше да ги додадат како бесплатни они наплаќаат. А за инфо канали no comment...![]()
Човек, реков на предходните страни, бев на Близу и незнаеш што канали нудеа а плаќав по 1400 денари месечно, телевизор не уклучував на нив. Кога останав без СК каналите беше врвот, затоа се префрлив на МаксТВ, ќе платиш троа повеќе денари, ама ко човек ќе гледаш спорт без барање на стримови. Башка повеќето од каналите имаат македонски превод, а тоа за Близу беше мисловна именка
Не дека ги бранам, ама очигледно вие што сте на Макс од поодамна не сте осетиле што е апла дупење во здрав мозок.
П.С. И на Близу се плаќаа балканските канали, за другите оператори незнам...![]()
Вие што сте на бакар имате проблем со протокот на мрежата затоа и немате повеќе канали HD ние што имаме можност за оптика ни се овозможени повеќе HD канали ова ке биде до 2020 кога цела Македонија ке мора да биде покриена со оптика .Секогаш можат да понудат и повеќе но не сакаат а и искрено има преку нели 80 канали и сигурен сум дека од тие 80 канали има за секога по нешто.Имав можност и Близо и Бум Тв да бидам нивен корисник но Т Хоме се најдобри и во квалитет на слика и во услуга.Друже и јас сум нов корисник од Јануари, порано на БумТВ бев и таму бетер беше. Абе сите се исти, зинале за пари а понуда за никаде. И слабо HD канали имаат, посебно ние што сме на бакар. Арените за пари можат во HD да ги пуштат а не можат документарни и филмови HD канали да пуштат.![]()
EDIT: Наверојатно од 2018/2019 ЛШ и ЛЕ на српскиот СК.
Епа нашата драга агенција има проблем со тоа што нашите компании се рекламираа на српскиот па го забранија, мада и сега се рекламираат на хрватскиот па не знам што ќе прават, ако планираат целосно да го исклуат тогаш... [emoji35] [emoji35] [emoji35]Клучниот момент...![]()