Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се тепа ли жени алооо, плус трудни биле... близнаци носеле :D

Покрај сликаниве, некој сака дополнително да биде сликан како Жаре и 60 други кој лајкнале.

Кој истите ке коментираат на обратен случај, да им се врати по нивно најмило, па да видат соживот у ургентен!!

Најискрено која е поентата да тепаш недолжни граѓани, без да ти претат ништо, поготово кога сте многу побројни?

Чим сте толку до тепањето, што не се затварате у некоја сала заедно со шверцерите каде што нема никој освен вие и они, па да се истепате до бесвест, а не вака куртонски да провоцирате, па после кога они ќе возвратат пак некој недолжен граѓанин ќе го јаде немиен, и така ова ќе се врти до бескрај.

Вистинските навивачи се покажуваат на трибините, не надвор од нив. Зборот ми е за некои дечишта кои мислат дека се јаки кога се многу по бројни и прават вакви инциденти.

Најискрено која е поентата да тепаш недолжни граѓани, без да ти претат ништо, поготово кога сте многу побројни?

Чим сте толку до тепањето, што не се затварате у некоја сала заедно со шверцерите каде што нема никој освен вие и они, па да се истепате до бесвест, а не вака куртонски да провоцирате, па после кога они ќе возвратат пак некој недолжен граѓанин ќе го јаде немиен, и така ова ќе се врти до бескрај.

Вистинските навивачи се покажуваат на трибините, не надвор од нив. Зборот ми е за некои дечишта кои мислат дека се јаки кога се многу по бројни и прават вакви инциденти.

од каде знаеш дека се недолжни? дека немало провокација или слично? не бидете курир сите ако не знаете што како било аман.

од каде знаеш дека се недолжни? дека немало провокација или слично? не бидете курир сите ако не знаете што како било аман.

Сеа незнам за каква провокација мислиш, но ако за тебе провокација е човек да се најде на погрешно место, во погрешно време, тогаш сигурно провоцирале, така да поштеди ме од такви оправдувања знаеме сите како изгледат тие "провоцирања" од недолжи граѓани против одредена навивачка група, но можно е некогаш во животот и ние некого вака да испровоцираме, па да го јадеме и полошо можеби, никогаш не се знае во каква ситуација можеме да бидеме во животот.

Среќа ти беше сведок дека Комити ги тепаа тие. Даде изјава во мвр?

Имаш изјава од претепаните, не глуми лудило.
Има изјава дека биле тепани од 20 души. Да беа тепани навистина од 20 души мислиш ќе беа способни да зборат сеа? Ама ти толку уверено тврдиш дека биле комити мора да си ги видел како ги тепаат. Оди дај изјава.

А бе цело време јадат гомна кога нивни се тепани.Зошто никој не спомна дека двајца велешани се утепани од ќотек вчера после полноќ во карпош 4?Или тоа не е интересно,нормално е секој втор ден каури да јадат ќотек,ама шипт,ари кога ќе бидат тепани цела недела е топ тама.

Ај не замарајте на темава, темава е за Вардар, а не за соживот, ако толку ви значат идете посетете ги и испушете им го на Курир ако ви кажат, зошто се е како што они ќе кажат така? Сите се невини жртви кога се претепани нели? А кога наши се претепани, провоцирале зошто шетале со македонско знаме додека Македонија играла кошарка на Евро. Јас после утакмица може и човек да убијам па не значи дека Комити убиле невин човек, Комити беа на запад 90 минути и никој не настрада.

А со овој што правиме? @Colt Willcox не сум знаел дека си толку близок со Латас :D
Хаха ова гом*ава што мрзат се што е македонско све да им е*ам женско по список. Имаат некоја нивна претстава за работите и си ја фураат. Чоече оние дебилине од Телма отишле вчера да ги снимаат дома. Какви дебили еј. Вас никој со камера не ве прашува вашата верзија, јавен линч ви се деси вчера :). Овие мрзат македонско од дно на душа. Душмански мрзат некој да си ја сака земјата. Да го цуца ова педерчево.:pusigo:

Новинар=ѓубре! Заедно со сите политичари функционери пратеници корумпирани џандари се во групата на едно од најголемото зло што му се десило на Македонскиот народ и сите заслужуваат куршум у чело, не да им се суди па да ги гоштеваат у Идризово, куршумот само. Незнам како не им се умори устата на овие сите од пушење сечен албански кур. Све им ебам !

Телма фалеше уште курот сечен да му го испушат и да му даде новинарката еднаш у газ, за побрзо да оздрави кутриот.

Ич не ме боли ако ги тепаат ако ги апсат и ако скапуваат по затвори. По курвинска и по валкана професија од новинарство не постои.

Последно уредено:
Ако отиде Вујчиќ у Шкендија, нека се ебе у гз управата. Сите, од прв до последен!

Вчера и јас ги пцуев Телма за интервјуто, али сега само што видов имаа прилог и за претепани наши деца и разговор со мајката на едно од претепаните деца.

Не знам другиве телевизии дали нешто кажаа.

А бе цело време јадат гомна кога нивни се тепани.Зошто никој не спомна дека двајца велешани се утепани од ќотек вчера после полноќ во карпош 4?Или тоа не е интересно,нормално е секој втор ден каури да јадат ќотек,ама шипт,ари кога ќе бидат тепани цела недела е топ тама.
Рака на срце, тие изгледа Албанци биле. Од Велес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom