Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

ФАН КЛУБ: ЛИВЕРПУЛ

@Scouser88 , абе и Монголија дочека астероид да им падне само ние на Енфилд уште неаме дочекано титула да ни падне, све е тоа од генијалецот Роѓо.

@Peja989 , и да не падне астероидот ќе го бркаат Роџо а?

@Scouser88 , у септември го бркаат како и да е, доаѓа Клоп со титули а астероидот у Монголија.

@ХулахопкиСоТочки , дечки видете што најдов на твитер некое интервју на Владимир Шмицер кај што кажува дека паѓањето на астероидот е идентично со паѓањето на Милан во Истанбул.

@Peja989 , @Клипче мисир :kuracc:, @Stefan-kobe , @Џонтра Волта глеате ли бе сфе да ви ебам ваше.

@Stefan-kobe , Бенитез изгледа го голтнал астероидот да му ебам тоа образите зацрвенети, 100 мајки да му ебам крофнарски.

@Џонтра Волта , море да му ебам гз мајчин и на Бени и на тоа астероидот, мрш од Ковачиќ да не ви ебам све!

@Divider , ajde guzime deneska so rezervite na Asteroid City!! YNWA

@the_kop , денеска изгледав едно 4 паѓања на астероиди и можам со сигурност да кажам дека овој што се спрема да падне во Монголија е на исто ниво со Бентеке, значи ужас ќе напраи во Монголија и овој во Премиер лига. Него нешто киселини ми идат се отрув вчера.

@RickyLFC9 , абе нека падне у Манчестер. Може нагалено да го викаме Астри.

@Peja989 , досаден си бе мртофффф, Асте ќе го викаме.

Последно уредено од модератор:
@Igorcemk

Ne deka imam nesto protiv Baern, ama asteroidot e kazna za zatajuvanjeto na danokot na Uli i zaradi predavstvoto na Gece. Pep sam mu kazal na asteroidot da pravi sto saka pa sega pravat prikazni deka sam resil da paga. Ednas licno da mu kazese na asteroidot da paga na Mars. No toj ne go napravi toa, naprotiv mu rece da pravi sto saka. Toa ne e nivo kako trener treba da mu se obrati na eden asteroid. Ke vidime koga ke padne ali deka Rumenigge e spremen da napravi mnogu za da padne vo Mongolija, toa sega se vide. Kako i da go vrtite muabetot, asteroidot nemase sansi poke pod Pep i zatoa resi da paga.

Uli da bese znaes sto ke se desese? Nemase da praka asteroid da paga kade sto saka Pep tuku kometa kako sto sakase klubot. Uli ne e poke tuka i ete asteroidot moze da paga kaj saka.

Asteroidot e kosmicko telo so karakter, Gece ne. Ne paga toj tolku sporo.
Ne znam oti Baern se maci sekoja godina da go zema najdobriot asteroid od Dortmund, neka go kupat cel Mlecen pat.

Ne deka sum protiv Baern, namalete malku deka hejtam...

@zlatnodete
Седевме во викендицата на другар ми Стефан. Размислувајќи за астероидот, забележавме дека нашите пениси стануваа се' потврди и потврди. Му реков на Стефан да ја викне Миа, неговата другарка која ја запамтив на одмор поради нејзините мали и компактни гради. Миа дојде после 2 часа. Стефан почна да ја допира зборувајќи за „нашите астероиди“....Миа почна да се соблекува притоа гледајќи ме. Се напалив.
Почнав да ги бакнувам нејзините стапала, а потоа тргнав нагоре. Имавме 16 години, а Миа имаше 12. Иако немаше влакна по телото, доле имаше мала грмушка од срамни влакна.
Го извадив...
(TLDR)
Најпрекрасно искуство во мојот живот.

@the_kop

Убава вечер во летно Крушево се собравме со ЕКИПАТА и ајде на пиење и нормално жени ќе има.
Еве ме дома после бурна вечер во раните утрински часови каде морам да посведочам дека ги слушнав првите петли како кукурикаат и морам да признаам дека бев воодушевен.

Се пиеше се и сешто али и се муваше нешто :icon_lol:

Си ветив дека нема да имам повеќе непродуктивни денови и секако работам на случајот а после ваква дунда нека паѓа што сака.

@Nino Manchester , седам прееска у кафана на тв имаше звезде гранда (да да хејтери) пијам така едно 70 коњаци бес мрас уште ништо не мие, одеднаш прекинуваат програма и идат вонреди вести некој астероид ќе паѓал во монголија. па добро бе ова луѓево толку ли се бес памет па со астероиди ќе се замарат. ај да допијам ја уште 15 коњаци и да си бегам.

@BiG_kIsS , Бејби одамна ме немало да ти пишам. На работа видов еден црнец со голем астероид, ист како тој што ќе паѓа во Монголија, не можам да престанам да мислам на него. :P
Иначе нема ништо ново, кучињата ги шетавме прееска, Дона бркаше врапче а Лара комарци ловеше.
Конечно се вселивме во новата куќа, сега имам за чистење.
Партнерот треба да заврши уште неколку работи за дозвола за базен и конечно да почнеме да уживаме.
Тоа е бејби ајде поздрав.

@ЏинЏер , не знам што да праам деновиве, тотално сум непродуктивна, слушам некој астероид ќе паѓал у Монголија, абе ич не се замарам право да ти кажам, таква сум овој период не се замарам за ништо, емотивно сум истрошена не знам што со себе. Добро ми делуваше одморот дома, сега сум пак тука во станов, изгледа ќе почнам да чистам малце да убијам досада, прво да идам да си набавам 2-3 литри вино и да тргнам со работа. Мора да сменам нешто у животов.

@StefBachatero

Можеби порано сум се пукал у вена али тоа ми е грешка од младоста но сеа откако се начитав и отворив свое студио најдовте да хејтате?

Хејтерите ме праат посилен!

Деновите коа ќе падне тој мастероид бесплатно вежбање кај мене! Секако маса је мама!

ФАН КЛУБ: БАЕРН МИНХЕН

@ЧЕНТО , Леле астероидов добар, брз, пробивен, осеќам дека ќе праи партали. А пред 2-3 недели тргна.

@MiaSanMia , asteroidov talent neviden, kakva samo lesnotija ima, dvizenja super, ke bide odlicen. Sammer preeska izjavi deka seriozno smetaat na nego isto i Rummenige rece deka ne stedele pari da go pustat vo Mongolija.

@WeAreWhoWeAre , абе каде со вакви астероиди сте пошле, врска нема, до сега ништо не видов од талентот негов.

@STEALTH , Добро бе ти глуп си или пиеш сок од портокал, ја стварно не ве разбирам што сакате вие од астероидов, 2 недели е тука што сакаш од талентот негов, вас и Викторија Лоба да ви дојде нема да ви се свиѓа.

@Igorcemk , mene ne mi se svigja iskreno, nisto podobar od goetze i mkhitarian pa i kagawa moze da bide bolje od nego. ne mi se svigja ova so upravata vasa nemate germanci a toa e nedozvolivo za tim kako bayern. da bese uli henes tuka nemase da vi sletuvaat asteroidi i meteori. ama ke vidime na kraj.

@STEALTH , Игорче ај бе мрш од тука и глеј си го тимот таму 7мо место што ти е, не се замарај со нас. И да за твоја информација Ули додека беше тука веќе го имаше договорено астероидот.

@Uli Hoeneß (во Бундес лига темата)
o-ASTEROID-EARTH-facebook.jpg

Asteroids are minor planets, especially those of the inner Solar System. The larger ones have also been called planetoids. These terms have historically been applied to any astronomical object orbiting the Sun that did not show the disc of a planet and was not observed to have the characteristics of an active comet. As minor planets in the outer Solar System were discovered and found to have volatile-based surfaces that resemble those of comets, they were often distinguished from asteroids of the asteroid belt.[1] In this article, the term "asteroid" is restricted to the minor planets of the inner Solar System or co-orbital with Jupiter.

There are millions of asteroids, many thought to be the shattered remnants ofplanetesimals, bodies within the young Sun's solar nebula that never grew large enough to become planets.[2] The large majority of known asteroids orbit in the asteroid belt between the orbits of Mars and Jupiter, or are co-orbital with Jupiter (the Jupiter Trojans). However, other orbital families exist with significant populations, including the near-Earth asteroids. Individual asteroids are classified by their characteristic spectra, with the majority falling into three main groups: C-type, S-type, and M-type. These were named after and are generally identified with carbon-rich, stony, and metalliccompositions, respectively.

Only one asteroid, 4 Vesta, which has a relatively reflective surface, is normally visible to the naked eye, and this only in very dark skies when it is favorably positioned. Rarely, small asteroids passing close to Earth may be visible to the naked eye for a short time.[3] As of September 2013, the Minor Planet Center had data on more than one million objects in the inner and outer Solar System, of which 625,000 had enough information to be given numbered designations.[4]

On 22 January 2014, ESA scientists reported the detection, for the first definitive time, of water vapor on Ceres, the largest object in the asteroid belt.[5] The detection was made by using the far-infrared abilities of the Herschel Space Observatory.[6] The finding is unexpected because comets, not asteroids, are typically considered to "sprout jets and plumes". According to one of the scientists, "The lines are becoming more and more blurred between comets and asteroids."[6]

@Peja989
Кој каже уште еднаш Асстероид, Астерошит или стави слика, бан од тема!

@blue ladybug
Колку пати да ви кажам дека во темава муабет не се прави ? Нема цитирање, тагирање и надополнување на други постови.
Избришани се неколку мислења. Последна опомена ви е ова. Следен пат ќе си кркате казнени, па банче.

Пoштo се ближaт избoри, мoже: Oд први септември и пoнеделник бесплaтен ден зa пензиoнерите вo aвтoбусите нa ЈСП :D
Ајде, се рaзбирaте вие вo aвтoбуси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom