Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Долги години по радијава кружи летно време една иста песна, песната нема никаква лирика туку е обичен летен хаус со спор акустична гитара риф кој се повторува.
Денес ја слушнав на City радио некаде накај 15.40 часот така нешто.
Песната е релативно постара и секогаш ја има летно време по радијава.
Помагајте pls...

пессната ја барам одамна,на почеток почнува како женско дуо lalalala la lala laaa.. многу релаксирачка тивка мелодија мислам дека е на шпаснски -мексикански акцент.Едно време порано ја форисраа во нокен клуб Расчекор..
Па ако некој знае линк од песната...

ako nekoj ja ima celata kolekcija od Retro Hits by Antena 5 ( mislam deka bea izlezeneni na prodazba 2007+) ke ve molam da mi gi pise pesnite ili ako moze od nekade da gi simnam ili kupam

Torrent search , 90s , 80s , 70s

Sent from my iPhone using Tapatalk

celata rabota e samo za edna pesna mislam deka bese na 3to CD a ako bram 90s , 80s , 70s milion pesni ke mi izlezat veke so godini ja trazam taa pesna
tehno/dance so bass i truba pocnuva

Negrocan - cadavez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рок, Латино итн.. Не беше една серија. :)
До пред две години ги гледав по трафики а на бувљак исто цело време.

Темата е префрлена тука

Доколку на некој му е потребна некаква песна, албум и сл слободно пишете во оваа тема. Пред да отворите тема најпожелно е да пребарате да не има веќе постоечка или пак да не има некоја соодветна тема каде што би можеле да се обратите.

Вака идеше рефренот на песната (барем ја така мислам ) -енлеџимо али али еј и после почнува битот.Знае ли некој како е насловот на оваа песна ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom